Scenesetter zeedieren

Twee grote (dun)plastic posters bedrukt met dolfijnen en orka's. Formaat: 85 x 106 cm. De Scene setters kunnen door middel van nietjes of plakgummetjes worden opgehangen en zijn perfect te combineren met andere scenesetters.

€ 5.50

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Eheim Binnenfilter Aquacorner 10 60 l

Eheim Binnenfilter Aquacorner 10-60 l direct bestellen in onze webshop! Het Eheim AquaCorner 60 is een klein hoekfilter met een zeer effectieve werking en een slimme constructie. Het filter is speciaal ontwikkeld voor kleine aquariums (ook nano-aquariums) en neemt weinig ruimte in beslag. Het filter kan op het glas worden bevestigd en sluit zeer nauw aan. zodat aquariumbewoners niet in overblijvende gaten vast kunnen blijven zitten. Ook is het filter zo aangepast dat kleine aquariumbewoners zoals visjes of kreeftjes niet het filter in worden gezogen. Het filter kan makkelijk open worden gemaakt aan de bovenkant. Het bevat een prefilter en daarachter een filtermedium. Het filter komt volledig met Eheim filter-media. Intern filter voor kleine aquariums met een volume van 10 tot 60 liter Effectieve aanzuiging zonder gevaar voor kleine aquariumbewoners Gemakkelijk op het glas te bevestigen Geschikt voor glasdikte tot 5 mm. Alle Eheim voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 29.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Front Shock Shafts JQB057

Front Shock Shafts - JQB057

€ 15.90

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

MAK Luft Ice Black 17 inch

De MAK Luft Ice Black 17 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 160.41

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Haarbloem lime Dahlia met clip

Haarbloem lime Dahlia met clip. Limegroene kunst Dahlia bloem op plastic clip. Diameter bloem: ca. 20 cm. Materiaal bloem: polyester. Materiaal clip: kunststof.

€ 2.95

Klik hier voor meer informatie...

Product