Verjaardagsslinger met taart afbeeldingen

Papieren slinger in de vorm van vrolijk gekleurde verjaardagstaarten. Lengte is 4 meter.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

LappKabel 1312203 Stuurkabel ÖLFLEX® CLASSIC 400 P 3 G 1 mm² Grijs 50 m

Op grond van de uitstekende mechanische, chemische en UV-bestendigheid wordt deze kabel overal ingezet waar kabels onder zeer zware gebruiksomstandigheden zijn blootgesteld aan sterke slijtage.

€ 45.96

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Consenza Volkoren Spaghetti 500 gram

Consenza Volkorenrijst Spaghetti 500 gram.

Heerlijke glutenvrije, Volkorenrijst Spaghetti.

Bereidingswijze: Kook de Spaghetti in 4-5 minuten "al dente" of in 5-7 minuten gaar. Zout naar smaak aan kokend water toevoegen. Af en toe roeren. Spaghetti afgieten maar wel iets vochtig houden.

€ 3.25

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Elba Tabbladen

Transparant met insteekvensters voor ft A4. Uit transparante PP van 140 micron. 8-delig. 11-gaatsperforatie. Inclusief bedrukbare tabs. Voor intensief gebruik. Personaliseerbaar via www.elbaprint.com. Met zeer stevige perforatierand om niet uit te scheuren.

€ 5.93

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Masita Barca Junior Jack

De Masita Barca is een nieuwe teamline in de Masita collectie. Kenmerkend voor de nieuwe Barca- serie is een nobele acht strepen ontwerp. Aangevuld met kwalitatief hoogewaardige kontrastpipings en talrijke details is het een stijlvolle collectie die voldoet aan de geest van de tijd.

Dit is een comfortabele hooded jacket en kan perfect gecombineerd worden met vele standaard producten uit het assortiment. Deze hoodie is voorzien van DuraTech. Dura-Tech is op een speciale manier gefabriceerd, waardoor het materiaal een extreem hoge duurzaamheid heeft een waarbij het pillen van de stof voorkomen wordt. De Dura-Tech zorgt voor extra langdurig gebruik tijdens alle sportieve activiteiten. Daarnaast beschikt deze hoodie over een capuchon met verstelbaar elastisch koord. Verder heeft deze hooded jacket steekzakken met ritssltuiting en een open onderkant.

-Materiaal: 100% polyester
-Dura-Tech
-Verkrijgbaar in verschillende kleuren

€ 35.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

NAC Sustain 100 tabletten Jarrow

NAC Sustain Jarrow Formulas - NAC tabletten met een unieke coating - N-Acetyl Cysteïne komt geleidelijk vrij - 1/3 direct, 2/3 vertraagde afgifte - Blijft langer in het bloed actief dan gewone NAC - 9000+ referenties op Pubmed - Voorloper van glutathion Elke verpakking bevat genoeg voor 50 dagen.

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product