Uitverkoop vlaggenlijn van polyester

Vlaggenlijn Sale (uitverkoop). Vlaggenlijn met 10 vlaggetjes van 20 x 30 cm. Lengte: 3 meter. Materiaal: polyester.

€ 9.98

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Grote asbak Ibiza 23,2 cm groen

Grote asbak Ibiza van keramiek. Formaat: 23,2 x 11,8 cm. Kleuren: Zomerse kleuren met groene rand.

€ 21.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Topmodel Dagboek Design 1 Nederlands

Je kunt al je geheimen veilig opschrijven in dit Topmodel Dagboek Design 1 Nederlands! Een prachtig dagboek met slot en sleutels zodat alleen jij er in kunt lezen. Schrijf op wat je vandaag beleefde of bedenk zelf prachtige verhalen. Al je...

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Royal Canin Shn Mini Adult 4 kg Hondenvoer

Royal Canin Shn Mini Adult 4 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! De term 'Mini' beschrijft honden die maximaal 10kg wegen als ze volwassen zijn. Mini honden hebben vaak last van een gevoelig gebit en tandvlees. Deze gevoeligheid houdt verband met tandsteenvorming. Een geschikte voeding draagt bij tot een verbeterde mondhygiëne. Door hun kleine formaat hebben Mini honden een grotere energiebehoefte dan grote honden. Een duidelijk voorbeeld: zij moeten meer passen nemen om dezelfde afstand af te leggenWeight managementVerzekert het behoud van het ideale gewicht. - Bevat L-carnitine, dit is een aminozuur dat de verbranding van vetten bevordert en op die manier vetophoping in de weefsels vermindert. Voldoet aan de hoge energiebehoefte van kleine honden door een aangepast energiegehalte (4060 kcal/kg en eiwitgehalte (27%)TandsteenreductieHelpt tandsteenvorming te voorkomen met natriumpolyfosfaten die het vrije calcium in het speeksel binden en naar het maagdarmkanaal transporteren. De aangepaste vorm en textuur van de brokjes zorgen tevens voor een mechanisch schuureffect op de tandenVerhoogde smakelijkheid Stimuleert de eetlust van kieskeurige eters door de speciale samenstelling, vorm en afmeting van de brokjes, speciaal geselecteerde voedingsstoffen, alsmede natuurlijke geur- en smaakstoffenGezonde vachtVoedt de huid en vacht met zwavelhoudende aminozuren (methionine en cystine), Omega-6 vetzuren en Vitamine A.. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 24.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Feest bolhoed met glitters

Zilver plastic bolhoedje met glitters. Feestelijk hoedje bezaaid met zilverkleurige glitters voor volwassenen.

€ 2.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kindermann RS232 (Sub D9) soldeer module 54 x 54 mm

Kindermann RS232 (Sub-D9) soldeer module, onderdeel van het Socket System van Kindermann. Dit systeem is compatibel met vrijwel elk merk en type Europees schakelmateriaal. De voorzijde is voorzien van een RS232 (Sub-D9) female ingang en de achterzijde is een Sub-D9 soldeer connector waar u de aders van de RS232 kabel op af kunt monteren. Deze module is een half inbouwraam groot.

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product