Champagnefles decoratie van brandvertragend papier

Decoratiehanger Champagnefles met de tekst Happy Birthday. Materiaal: papier/karton. Formaat: 22 cm. Brandvertragend.

€ 6.75

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Revell 1 35 Sd.Kfz.184 Tank Hunter ELEFANT

Met dit bouwpakket van Revell bouw je een Sd.Kfz.184 Tank Hunter ELEFANT in 1 op 35 schaal. Dit model moet nog volledig worden gebouwd waardoor er verf (02, 08, 09, 35, 37, 83, 88, 91, 361, 362) en lijm benodigd is. Deze worden standaard niet bij het bouwpakket geleverd.

Revell Sd.Kfz.184 Tank Hunter ELEFANT

- Schaal: 1:35
- Aantal onderdelen: 238

Benodigdheden

- Verf
- Lijm 

€ 24.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Spuitfiguur Boy napoleon 47 cm rood

Spuitfiguur Boy napoleon 47 cm rood...

€ 90.25

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kraam kadootjes sloffen met nijlpaard maat 18 19

Lichtblauwe babyslofjes met nijlpaard maat 18/19. Lichtblauwe antislip slofjes voor een baby. Op deze babyslofjes staat een afbeelding van een nijlpaard. Newborn maat: 18/19. Geschikt voor een baby van ongeveer 6 tot 9 maanden.

€ 5.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Beaphar Gentle Leader Zwart Small Klein

Beaphar Gentle Leader Zwart Small Klein direct bestellen in onze webshop! De Gentle Leader is een unieke hoofdhalsband die aanbevolen wordt door vele dierenartsen en hondengedragsdeskundigen.  Deze halsband voorkomt het trekken aan de riem. Dit is een nieuwe methode om je hond op een vriendelijke manier te corrigeren, af te richten en onder controle te houden. Waarom zou je kiezen voor de Gentle Leader? Alle honden trekken instinctief aan een gewone hondenriem. Door de tegendruk van de riem gaat de hond steeds meer trekken. De Gentle Leader® voorkomt dit gedrag in 3 unieke stappen: • De druk van de riem bij het trekken wordt nu verplaatst naar de achterzijde van de nek. Hierdoor ontspant de hond, deze natuurlijke reactie wordt ook gecreëerd als de moeder een pup in de nek beet pakt. • De lichte druk van de Gentle Leader op de bovenneus geeft een reflex dat de hond direct ontspant. • Het is vergelijkbaar met het in de juiste richting sturen van een paard met behulp van een halster (het lichaam volgt de neus).. Alle Beaphar voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 18.49

Klik hier voor meer informatie...

Product