Party ballonnen oranje, 100 stuks

100 grote oranje ballonnen. Formaat van de oranje ballonnen is ongeveer 27 cm. Deze oranje holland feest ballonnen zijn geschikt voor helium of lucht. Versier uw huis met oranje feest ballonnen.

€ 7.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Spuitbus grondlak grijs 400ml Cyclus

Bent u van plan om uw scooter te gaan spuiten? Vergeet dan niet de grondverf!

Cyclus grijze grond spuitbus.

Bij het spuiten en/of bijwerken van de lak van uw scooter is het belangrijk dat u deze goed voor behandeld. Met deze grijze grond spuitbus zorgt u voor een goed opneembaar en droog oppervlak dit is belangrijk voor de opname van de lak die u er daarna eventueel overheen wilt spuiten. Eigenschappen grond spuitbus. -Kleur: Grijs (grondverf) -Spuitlak van het merk Cyclus -Inhoud: 400ml Let Op! De kleur op de afbeelding is niet altijd representatief. Maak daarom gebruik van de kleurcode van het artikel. Tevens dient u voor een optimaal resultaat de spuitlak voor te behandelen met grondlak. Hieronder kunt u een video bekijken waar het gehele proces nader wordt toegelicht.

€ 7.87

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Rietjes met fruitpoppetjes 2 stuks

Rietjes met vrolijk fruit 2 stuks. Twee gekleurde rietjes met spiraalvorm en daarboven vrolijke vruchtjes. Ongeveer 27 cm lang.

€ 2.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Petticoat, model 1040, 23' 21', Kobalt Blauw

Petticoat, model 1040, 23'/25' (over de knie) Kobalt Blauw-Organdie Petticoat met verstelbare lengte en taille, met fluff.1 inch (") = 2,54 cm.

€ 89.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Draadloze achteruitrijcamera Garmin BC™ 30 Opbouw

Extra camera voor nog beter overzicht: de BC30 (bestnr. 1398708) ondersteunt tot wel 4 camera's, die gelijktijdig met navigatie zijn te koppelen. Met deze camera kunt u uw BC30 uitbreiden me...

€ 84.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Uni ball Roller Signo Gelstick blauw

Schrijfbreedte: 0,4 mm. Medium punt. Punt uit roestvrij staal. Gepigmenteerde permanente gel-inkt, water- en lichtbestendig. Niet-navulbaar.

€ 0.92

Klik hier voor meer informatie...

Product