Decoratie ballonnen geel 100 stuks

100 grote gele ballonnen. Formaat van deze gele carnavals ballonnen is ongeveer 27 cm. Deze gele feest ballonnen zijn geschikt voor helium of lucht. Ballonnen in het geel kunt u ook bestellen in kleinere aantallen. De gele ballonnen zijn onopgeblazen donker (oranje-achtig) van kleur.

€ 7.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

MAK Iguan graphite mirror 14 inch

De MAK Iguan graphite mirror 14 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 106.05

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Antari Z 1200 MKII rookmachine 1200W

De Antari Z-1200 MKII rookmachine 1200W is een van de krachtigste machines in zijn range. De hoge output van 509m³ zorgt ervoor dat je een zaal in een mum van tijd vol hebt staan met rook. Perfect dus voor de grotere drive-in shows of voor vaste installaties in clubs en discotheken. De machine kan worden aangestuurd met behulp van de meegeleverde afstandsbediening maar ook door middel van DMX. De afstandsbediening biedt de mogelijkheid om een interval in te stellen voor het laten roken van de machine. Ook is de duur van het roken via de afstandsbediening in te stellen. Uiteraard kan ook gewoon handmatig op de knop worden gedrukt om de machine te laten roken. Voor aansturing via DMX is slechts één kanaal benodigd waarbij de output eenvoudig is in te stellen.

De Z-1200 beschikt over een ingebouwde tank voor de rookvloeistof, deze tank heeft een inhoud van 2.5 liter. Met deze enorme inhoud is bijvullen niet vaak nodig en kan de machine bij gemiddeld gebruik langere tijd op één tank werken. 

Kenmerken

Krachtige 1200W machine. Zeer hoge rookoutput (509m³ per minuut). Bediening via DMX of afstandsbediening (meegeleverd). Tankinhoud: 2,5 liter. Verbruik: 1 liter / 44 min (100% output).

Specificaties

DMX: 1 kanaal. Verwarmingselement: 1200W. Aansluiting afstandsbediening: 6.3mm jack. Levering incl. Z-8 afstandsbediening (kabellengte 10 meter). Functies afstandsbediening: timer met interval, duur en volume . DMX: 3-polig XLR in en uit. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 458 x 243 x 177mm. Gewicht: 6.6kg.

€ 385.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kappenset Piaggio Zip 4 delig mat zwart

Nieuw kappensetje nodig voor uw Piaggio Zip in het mat zwart? Zeker mogelijk bij Zandri!

Specificaties van deze kappenset:

- Gemaakt van dezelfde soort kunststof als alle andere kappensets. - Goedkoper dan origineel. - Replica lijkt sprekend op een originele kappenset. - Kleur: Mat Zwart. - 4-delig achterkap in 1 deel.

Waarom zou u deze kappenset monteren op uw Piaggio Zip?

Omdat het een replica van een originele kappenset is lijkt deze werkelijk sprekend op een originele! Het is een stuk goedkoper dan een originele kappenset en de kappen zijn bedekt met een mooie lak. De kappenset is gemaakt van dezelfde soort kunststof als waar de originele kappenset van gemaakt is. Combineer deze kappenset met een nieuwe stickerset voor uw Piaggio Zip en u hebt een fantatisch eindresultaat! Hieronder staat tevens een montagevideo van een kappenset voor de Piaggio Zip. Deze helpt u door de montage. En u kunt natuurlijk altijd onze montage-hulplijn bellen als u er niet uitkomt. Zij helpen u graag. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 120.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tafelkleed PVC kitch roze 140 x 240 cm

Tafelzeil kitsch roze 140 x 240 cm. Roze tafelzeil met kitcherig motief voor binnen en buiten gebruik. Afmeting: 140 x 240 cm. Materiaal: PVC. Enkel afnemen met een vochtige doek, geen schoonmaakmiddel.

€ 22.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Luxemburgse vlag theebeker 300 ml

Witte mok met de Luxemburgse vlag. De Luxemburg beker heeft een inhoud van ca. 300 ml. De mok is magnetron en vaatwasmachine bestendig. Materiaal: keramiek. Hoogte: 9,5 cm. Doorsnede: ongeveer 8,2 cm.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product