Hartjes ballonnen rood 54 cm

Supergrote ballon in de vorm van een hartje met een omtrek van 170 cm en een diameter van 54 cm. Kleur: rood. Sluitclip inbegrepen. Geschikt voor lucht, geen helium.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Blomus wandhaak Pedina

wandhaak voor aan de muur vervaardigd uit mat rvs en rubber met een diepte van 6 cm (incl. montage materiaal), serie Pedina

€ 20.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Gezicht stickers salamander 1 vel

Gezicht stickers salamander. Zelfklevende decoratieve glitter folie stickers voor op het gezicht, voor een mooi jungle uiterlijk. Stickers zijn dermatologisch getest. U ontvangt 1 vel. Materiaal: folie. Afmeting per vel: 12 x 12,7 cm

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Feestverlichting 40 meter met 60 LED lampen rood groen en wit

Feestverlichting 40 meter inclusief 60 LED lampen rood, groen en wit van 2 Watt per stuk

- Inclusief stekker en eindstuk met ophanghaak.

- Totaal verbruik 120W
- Lampafstand 67cm
- Fitting E27
- Niet dimbaar

De LED lampen hebben een kunststofbol en kunnen tegen een stootje.

Let op bij het gebruik van Ledlampen buiten  dat de rubber afdichtingsring bij het indraaien van de LED lamp op de fitting zit.
Waarom? een LEDlamp geeft geen warmte af en bij regen bestaat de kans dat er water in de fitting loopt en zo ook de LEDlamp loopt
met als gevolg dat de LEDlamp kapot gaat!!!!

€ 339.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

E Flite Blade 250 CFX electro helicopter BNF SAFE

De E-Flite Blade 250 CFX is bij uitstek geschikt voor de piloten die over willen stappen naar een 3D helicopter. Deze electro helicopter is opgebouwd met stevige materialen zoals bijvoorbeeld een carbon frame, servo's met metalen tandwielen en krachtige brushless motoren. Het betreft een middelgroot toestel waarvan de onderdelen goed betaalbaar zijn al mocht het toch eens misgaan. De kans dat het mis gaat is echter vele malen kleiner dan bij een andere collective pitch helicopter om dat deze voorzien is van SAFE technologie. 

SAFE technologie

Doormiddel van de SAFE technologie bepaal je zelf hoe de helicopter reageert op stuurbewegingen. Er kan geschakeld worden tussen drie verschillende modussen om aan de hand daarvan te bepalen hoe agressief de helicopter vliegt.

Stability Mode: op het moment dat je in de Stability Mode vliegt zal de heli minder hellen waardoor de helicopter een stuk minder agressiever reageert dan in de Agility Mode. In deze mode is het echter niet mogelijk om 3D te vliegen.

Agility Mode: de Agility Mode is ongeveer gelijk aan de Stability mode, maar het toestel zal dan een stuk agressiever reageren.

3D Mode: als je alle voorgaande stappen onder de knie heeft kun je overgaan op de 3D mode. In deze mode is het mogelijk om de meest spectaculaire manouvres maken waarvan iedereen versteld zal staan.

Panic Recovery Mode: ook beschikt deze heli over een Panic Recovery Mode, welke geraadpleegd kan worden op het moment dat het mis dreigt te gaan. De helicopter zal dan gaan hoveren in een vlakke positie. Door dit hulpmiddel wordt de kans op een crash vele malen verkleind.

Sterk ontwerp

Doordat de E-Flite Blade 250CFX opgebouwd is met de beste materialen kan deze zeker tegen een stootje. Het frame is gemaakt van carbon, wat niet alleen erg sterk is maar ook licht van gewicht is. De krachtige borstelloze motoren zorgen voor het nodige vermogen en reageren zeer accuraat op stuurbewegingen. Ook de digitale servo's met metalen tandwielen dragen hieraan hun steentje bij. Mocht het toch eens misgaan waardoor de helicopter crasht, dan zijn alle onderdelen los te verkrijgen zodat de helicopter gewoon weer te repareren is. Het voordeel van dit formaat helicopters is dat de onderdelen niet zo duur zijn als die van een grotere schaal. Hierdoor kun je jezelf wat makkelijker een fout permiteren.

Bind 'n Fly

Deze E-Flite Blade 250 CFX is Bind 'n Fly uitgevoerd, wat inhoudt dat deze geleverd zonder zender, accu en lader geleverd wordt. Dit is erg handig als je reeds voorzien bent van een Spektrum zender met het DSM2 of DSMX protocol (minimaal 6-kanaals). Hierdoor hoef je niet weer een andere zender aan te schaffen.

Kenmerken van de E-Flite Blade 250 CFX

- Volledig gemonteerd
- SAFE technologie
- Verschillende vliegmodussen
- Paniek Recovery mode
- Flybarless mechanica
- Brushless motoren
- Carbon rotorbladen
- Carbon frame
- Spektrum AR636 DSMX ontvanger met AS3X heli-technologie
- Digitale high-speed servo's met metalen tandwielen
- Geschikt voor het gebruik van 3S lipo accu's

Specificaties van de E-Flite Blade 250 CFX

- Rotor diameter: 550mm
- Lengte: 463mm
- Hoogte: 180mm
- Gewicht: 457 gram
- Aantal kanalen: 6

Benodigdheden voor de E-Flite Blade 250 CFX

- Spektrum zender (DSM2, DSMX, minimaal 6-kanaals)
- 3S 11,1V 1350mah lipo accu
- Lipo lader
- AA batterijen
- Bekijk hier onze combo pakketten 

€ 379.99

Klik hier voor meer informatie...

Product