Italiaanse waaiers versiering 60 cm

Decoratie waaier rood/wit/groen. Papieren waaier in de kleuren rood/wit/groen. De schuine doorsnede van deze decoratie waaiers rood/wit/groen is ongeveer 60 cm. De waaier is brandvertragend.

€ 4.75

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Dymo beletteringsysteem LabelManager 160P, azerty

Maak uw tekst snel op dankzij met één toets bediende sneltoetsen voor vet, cursief, onderstrepen, tekstgrootte en verticale tekst. Printvoorbeeld op groot LCD-display. Kies uit 6 lettergroottes, 8 tekststijlen, 4 kaders en onderstrepen. Geef uw labels eenprofessioneel uitzicht en meer duidelijkheid met behulp van 228 symbolen en clipartafbeeldingen; gebruik de sneltoetsen om valutasymbolen en andere veelgebruikte symbolen in te voeren. Verlengde levensduur van de batterijen dankzij de automatische uitschakelfunctie die de labelmaker uitschakelt wanneer hij niet gebruikt wordt. Druk met behulp van de geheugenfunctie het laatste label opnieuw af zonder alles opnieuw te typen. Voeding: 6 AAA-batterijen (niet meegeleverd) of een optionele AC-adapter (afzonderlijk verkrijgbaar). Voor DYMO D1-labels met een breedte van 6mm, 9mm en 12 mm. Het pakket bevat een LabelManager 160, een D1-startlabelcassette van 12 mm met zwart-witdruk, een beknopte handleiding, een registratiekaart en een garantiekaart. 3 jaar garantie.
azerty-toetsenbord

€ 34.58

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Joarz Percal Kussenslopen Rockin' Grey (2stuks)

JOARZ Kussensloop Rockin' Grey (2 stuks)

De set JOARZ Kussensloop Rockin' Grey is een musthave voor de liefhebber van fris en hoogwaardig beddengoed. Vervaardigd van de beste katoen (300 TC), net zoals alle andere items in deze moderne collectie. De kussenslopen worden geleverd per set van twee en zijn verkrijgbaar in vijf hemelse tinten: roze, groen, blauw, wit en grijs.

Mix & Match

De collectie van JOARZ is overzichtelijk en juist daardoor krachtig. Effen dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen die de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Verslaafd aan crispy sheets? Met JOARZ Kussensloop Rockin' Grey kun je naar hartelust mixen & matchen met de verschillende kleurtjes uit de JOARZ collectie.

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Enkele rij cilindrische kogellagers ontwerp N FAG NU328 E TVP2 Boordiameter 140 mm Buitendiameter 300 mm Toerental (max.) 2400 omw min

Cilinderlagers met kooi zijn eenheden die uit massieve buiten- en binnenringen en cilinderkransen bestaan. De buitenringen hebben aan beide zijden vaste kragen of zijn zonder kraag, de binne...

€ 1520.13

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Temperatuur datalogger ebro EBI 20 TF Set Te meten grootheid Temperatuur 0 tot 100 °C Kalibratie conform Fabrieksstandaard (met certificaat)

Serie dataloggers met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De apparaten van de EBI-serie zijn waterdicht (IP67) en kunnen tot 40.000 meetwaarden (EBI 20-THP 12000) opslaan. Deze kunnen ec...

€ 254.10

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Gira combinatie wissel met 1 voudige wandcontactdoos met randaarde zuiver wit

Gira combinatie wissel met 1-voudige wandcontactdoos met randaarde zuiver wit opbouw inclusief montage plaat

€ 23.12

Klik hier voor meer informatie...

Product