Roze gekleurde feest lampionnen

Roze bol lampion. Materiaal: papier. Hoogte: ongeveer 22 cm. Diameter: ongeveer 20 cm. Roze lampionnen voor een complete roze versiering. In deze lampionnen kunnen geen waxinelichtjes of andere kaarsjes. Niet brandvertragend.

€ 1.80

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Gmp Dedicated Reven Silver 17 inch

De Gmp Dedicated Reven Silver 17 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 153.33

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

American DJ Truss Adapter voor ST 180 Tower Lifter

Met behulp van deze truss adapter van American DJ kun je een truss op een American DJ ST-180 statief of op een ander statief met een 58mm square statiefbuis plaatsen.

Deze truss adapter kun je in de statiefbuis schuiven. Aan de adapter zitten twee clamps, welke je in afstand van elkaar kunt verstellen. Je kunt deze truss adapter zowel gebruiken voor een laddertruss, voor een driehoek truss als voor een vierkante truss.

Specificaties:

  • Truss adapter
  • Voor een statief met een 58mm square (58 x 58 mm) statiefbuis (o.a. de American DJ ST-180 Tower Lifter (artikelnummer AD1732000001))
  • Gemaakt van metaal
  • 2 clamps (tussenafstand verstelbaar)
  • Voor truss met een buisdiameter van max. 50mm en een buisafstand van max. 300mm (o.a de Duratruss DT 32, DT 33 en DT 34 serie)

€ 37.51

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tesa plakstift 20 g, 3 1 gratis

De tesa Lijmstick is de universele lijm voor hobby's en kantoor, voor schone en eenvoudige toepassing. De stick bevat geurloze lijm zonder oplosmiddelen. De lijm heeft grote hechtkracht en is geschikt voor de meest voorkomende materialen thuis en op kantoor zoals papier, karton en foto's. Eventuele lijmvlekken kunnen op de hand worden uitgewassen. De milieuvriendelijke lijmstick is duurzaam en gemaakt van gerecycleerd plastic en karton. Belangrijkste eigenschappen: zonder oplosmiddel, geurvrij en metkoud water uitwasbaar ideaal voor het schoon, snel en precies lijmen van papier, foto's en karton uitwasbaar geurloos praktische dop voorkomt wegrollen van de stick oplosmiddelvrij ecoLogo®: huls van 100% gerecycled plastic, verpakking van gerecycledkarton en gerecycled plastic

€ 3.56

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Objectiefadapter Kipon Adapter voor M42 Nikon

Objectiefadapter Kipon Adapter voor: M42 - Nikon

€ 30.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Psiber Data PD RK200

19 stuks RJ45 Remote Identifier, accessoire voor kabeltesters CableMaster 400/450, CableMaster 600/650, CableMaster 800/850

€ 50.99

Klik hier voor meer informatie...

Product