Gouden versiering voor de deur

Gouden deur gordijn om ook de deur van het feest te versieren. Glinsterende gouden deur gordijn voor een flitsende party! Het formaat van deze deurversiering is 244 x 91 cm en kan doormiddel van een plakstrip worden bevestigd. Deze gouden versiering is niet brandvertragend. Voor een complete versiering in de kleur goud vindt u alle gouden feestartikelen in deze winkel.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Superdry Cardigan O L Tricot Bomber voor heren Donkerblauw

Superdry is een spannend modern merk dat zich focust op producten van hoge kwaliteit die vintage americana en Japanse graphics combineren met een Britse stijl. Ze worden gekenmerkt door stoffen van hoge kwaliteit, authentieke vintage wassingen, unieke details, toonaangevende handgetekende graphics en aansluitende pasvormen met diverse stylings. Doordat het merk zich zo onderscheidt, heeft het een exclusieve aantrekkingskracht en behoren internationale beroemdheden tot zijn volgelingen.

€ 39.98

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Leitz Office notitieboek, ft A5, geruit 5 mm, geel

Kaft uit gelamineerd karton. Spiraalbinden maakt 360 graden openen van een notitieboek mogelijk, met de helft omgevouwen kan het ook gebruikt worden als een bord om onderweg notities op te maken. Ondoorzichtig papier met een speciale afwerking zorgt vooreen eenvoudig schrijfoppervlak zonder vegen. Lijnen in kader met titel bovenaan en datum regel voor betere organisatie van notities. Verwijderbare lineaal die ook als bladwijzer gebruikt kan worden. Microgeperforeerd met een insnede om makkelijker af te scheuren. 90 vel FSC® gecertificeerd 90 grams papier.
ft 14,8 x 21 cm (A5), geruit 5 mm, geel

€ 3.67

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Witte kettingen

Choker met witte parels. Geef uzelf een chique look met deze choker. Deze mooie parel ketting zit strak om uw hals heen gebonden. Perfect voor een jaren 20 look.

€ 4.25

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Versele Laga Classic Zero Konijnenvoer Zonder Pellet 20 kg

Versele-Laga Classic Zero Konijnenvoer Zonder Pellet 20 kg direct bestellen in onze webshop! Versele-Laga Classic Zero is een mix van verschillende soorten brokjes en andere ingrediënten. De gevarieerde samenstelling maakt dit voer erg lekker waardoor konijnen en cavia's dit graag zullen eten.. Alle Versele-Laga Classic voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!

€ 20.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Reserveonderdeel Team C TU1028 Demperveren 1,4 mm x 28n 20 mm

Reserveonderdeel Team C TU1028 Demperveren 1,4 mm x 28n / 20 mm

€ 7.99

Klik hier voor meer informatie...

Product