4x feest slingers rood geel

Crepe slingers van crepepapier. 2x een rode slinger en 2x een gele slinger van ieder 5 meter lang. Brandvertragend. Kleurenmix feest slingers.

€ 7.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Traxxas 1951 Reserve onderdeel Cardanas

Traxxas 1951 Reserve-onderdeel Cardanas

€ 6.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Xiro Drone Xplorer RTF Super Deal!

Een Xiro Xplorer drone wordt RTF (Ready To Fly) geleverd. Propellers monteren, accu laden/installeren en vliegen! Het mooie van de Xiro Xplorer drone is dat echt iedereen hiermee kan vliegen! Dankzij zijn Auto Start/Landing knop, geïntegreerde GPS en Home knop is een Xiro Xplorer ontzettend makkelijk te vliegen. Het ontwerp maakt van een Xiro Xplorer een heel sterke drone. Door de modulaire opbouw is een Xplorer simpel uitbreidbaar met eventueel een camera.

Smart Flight Accu

Het high performance 5200mAh LiPo Smart Flight accupakket biedt een maximale vliegtijd van 25 minuten. Simpel installeren, schuif het Smart Flight accupakket op zijn plek en je bent klaar om op te stijgen. Er hoeven geen extra verbindingen te worden gemaakt. Een simpele druk op de knop laat je zien wat de rest capaciteit van het Smart Flight accupakket is. Voor een zorgeloos gebruik beschikt het Smart accupakket over een overlaad- en ontlaadbeveiliging
ook het maximale amperage wordt gecontroleerd, dit verhoogt de veiligheid voor zowel accupakket als Xplorer. De balanceer laadfunctie zorgt voor veilig laden en een langere levensduur van het accupakket. De compacte behuizing beschermt de accu effectief tegen mogelijke schade bij een eventuele crash.

Slimme acculader

De Xplorer wordt geleverd met een volautomatisch intelligente acculader. Plaats de Smart Flight batterij in de docking station en het laadprocess start volledig automatisch. De Smart Flight batterij zal in ongeveer 90 minuten opgeladen worden, de radiobesturing in ongeveer 120 minuten. De lader kan aangesloten worden op elk stopcontact met een netstroom van 100 - 230V - 50Hz. De Intelligent batterijlader kan gelijkertijd zowel de Smart Flight batterij als de radiobesturing opladen.

Lichtgewicht en makkelijk draagbare zenderset

Het Ergonomisch gekromd design biedt veel comfort tijdens het vliegen. De gecentreerde draagbeugel zorgt voor een perfecte gewichtsbalans en helpt zo vermoeidheid tijdens het vliegen te minimaliseren. De geavanceerde bi-directionele 5.8 GHz techniek garandeert een extreem betrouwbare verbinding tussen de zenderset en de Xplorer. Je laadt de zenderset met een micro USB kabel waarna je hem 3 uur kunt gebruiken. Het vliegbereik is gelimiteerd op 500 meter.

Auto start/landing knop

Eén druk op de knop en het flight control systeem zorgt voor een perfecte take-off. Nog een druk op dezelfde knop zorgt voor een veilige landing.

Thuisknop

Druk op de ‘Return Home’ knop en de Xplorer keert terug naar de plaats waar hij is opgestegen. Return Home wordt automatisch geactiveerd als de Xplorer de verbinding met de zenderset kwijtraakt of als de staat van de accu kritisch laag is geworden. Als de afstand tussen het punt van opstijgen en de Xplorer meer dan 25 meter is en de vlieghoogte minder dan 20 meter, stijgt de drone naar 20 meter om eventuele obstakels te vermijden en vliegt daarna naar het opstijgpunt waar hij veilig land.

Vlieglevels

Je kunt een keuze maken uit 3 verschillende vlieglevels. Het beginnerslevel maakt het je makkelijk om vertrouwd te raken met de Xplorer. Hierbij worden: vliegsnelheid, afstand en hoogte gelimiteerd zodat het risico om de controle over je Xplorer te verliezen ook kleiner wordt. In de andere levels worden de snelheid, afstand en hoogte steeds groter.

Vibratie waarschuwingen

Het is niet nodig om de zendergegevens tijdens het vliegen constant te controleren. Als je aandacht nodig is zal de zenderset gaan trillen. Bijvoorbeeld als de spanning van je vliegaccu kritisch wordt.

4 Vlieg modes

Je kunt kiezen uit 4 vlieg modes. Standaard staat de zenderset in Mode 2 (gas links). Maar je kunt de zenderset heel simpel programmeren voor gebruik met één van de andere Modes (Mode 1, Mode 3 en Mode 4).

Specificaties

- Afmeting diagonaal: 350mm
- Gewicht incl. accu: 995gram
- Precisie verticaal hooveren (GPS Mode): +- 0.5 meter
- Precisie horizontaal hooveren (GPS Mode): +- 1.5 meter
- Maximale snelheid: 15 m/s
- Maximale stijgsnelheid: 6 m/s
- Maximale daalsnelheid: 2.5 m/s
- Maximale hellingshoek: 35 graden
- Maximale draaisnelheid: 200 graden/s
- Accu: 3S 11.1V 5200mAh

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Beschermende TPU Bumper Frame voor iPhone 4 4S Zwart

De beschermende TPU bumper is speciaal ontworpen voor de iPhone 4S.De bumper kan schok bescherming bieden aan de 4 / 4S zijvlakken van uw Iphone 4 / 4S.Het is juist ontworpen om volledige toegang tot alle knoppen en poorten van uw iPhone 4 / 4S te staan.De beschermende TPU bumper is perfect om uw iPhone 4 / 4S te beschermen tegen schokken en slijtage. - Kleur: Zwart - Materiaal: TPU - Speciaal ontworpen voor iPhone 4 / 4S - Eenvoudig te installeren en te verwijderen - Beschermt het raam van uw mobiele telefoon tegen slijtage

€ 1.31

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

FAG 7224 B MP UO Enkelrijige hoekcontactkogellagers Gewicht 6080 g

Enkelrijige hoekcontactkogellagers zijn zelfklemmende componenten met massieve buiten- en binnenringen en kogelkransen. De lagers zijn open en afgedicht beschikbaar. Afgedichte varianten zij...

€ 729.00

Klik hier voor meer informatie...

Product