Ballonnen assorti pakket blauw geel

30x ballonnen in de kleuren Blauw en Geel. Van elke kleur een zakje van 15 ballonnen, leuk voor thema feesten of verjaardag. Formaat ongeveer 27 cm. Goede kwaliteit. , Dit artikel bestaat uit:, 1x Blauwe ballonnen 15 stuks, 1x Gele ballonnen 15 stuks

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

3D dierensticker set zee

Zeedieren 3D sticker set. Set van negen 3D stickers van diverse zeedieren. De stickers hebben elk een formaat van 3,5 x 5 cm.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tombow Correctieroller Mono YT op blister

Breedte van de tape: 4,2 mm. Lengte van de tape: 10 m. Ergonomisch model met zijdelingse afroltechniek. Goede hechting aan het papier en onmiddelijk overschrijfbaar. Onzichtbaar na kopiëren.
in een doos

€ 3.07

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 1600189 Aansluitkabel H07RN F 1 x 70 mm² Zwart 1000 m

Zware rubberslangkabel voor gereedschappen en landbouwapparaten. Geschikt voor hoge belastingen in droge en vochtige ruimtes en voor gebruik in de openlucht en in industrieel water.

€ 9582.66

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Vero Moda Broek Seven Nw Ss Coated Biker voor dames Zwart

Vero Moda is het voorkeurmerk van de modebewuste, onafhankelijke jonge vrouw die goed gekleed wil gaan zonder exuberant veel te moeten betalen. Vero Moda biedt kwaliteit, betaalbare en inspirerende kleding voor de jonge vrouw die er goed wil uitzien en die plezier wil beleven aan haar look. Bij Vero Moda vindt de klant de juiste kleren tegen de juiste prijs en krijgt zij bijgevolg de kans om de mode op de voet te volgen, zoals zij dat wil, geheel volgens haar eigen inzichten.

€ 20.00

Klik hier voor meer informatie...

Product