Duitse kleuren feestslinger

Crepe papier slinger in de kleuren van de Belgische of Duitse vlag. Deze crepe feestslinger is ongeveer 24 meter lang.

€ 5.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

BeamZ Flatpar118B Flatpar op accu met 18 LED's en remote

BeamZ Flatpar118B, door ingebouwde accu overal te gebruiken

Met de BeamZ Flatpar118B creëer je op elke locatie een ware lichtshow. Dit alles is te danken aan de ingebouwde accu zodat een stopcontact niet nodig is. De Flatpar118B is voorzien van 18 LED's met een vermogen van 1W per LED. Door de RGB (Rood, Groen & Blauw) kleurenmenging kunnen vele kleuren gemaakt worden. Voor het gebruik van meerdere spots kunnen zowel de (eventuele) stroomvoorziening als DMX / data tussen verschillende lampen eenvoudig met elkaar doorgekoppeld worden. De lamp wordt geleverd inclusief een dubbele beugel die ook als vloerstandaard kan dienen.

De BeamZ Flatpar118B wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kan de spot eenvoudig bediend worden zodat iedereen er mee overweg kan. Voor DMX sturing is een apart verkrijgbare DMX controller nodig. Met behulp van een DMX controller kan volledige controle over de lamp genomen worden waarbij het programmeren van lichtshows tot de mogelijkheden behoort. Voor volledige zelfstandige werking is de spot voorzien van enkele ingebouwde programma's. Sturing doormiddel van geluid is ook mogelijk, de Flatpar118B is voorzien van een ingebouwde microfoon die ervoor zorgt dat de spot op muziek reageert.

De BeamZ Flatpar118B is door zijn platte behuizing en ingebouwde accu perfect voor mobiel of tijdelijk gebruik. Dit maakt de BeamZ Flatpar118B perfect voor multifunctionele ruimtes waar een vaste installatie geen optie is. Ook de mobiele DJ kan met de Flatpar118B snel en eenvoudig een complete lichtshow neerzetten.


Kenmerken

18x 1W RGB LED's. 6 DMX Kanalen. Geïntegreerd laadsysteem met batterij-indicator. Afstandsbediening meegeleverd. DMX en Stand-alone mode. Master/Slave functie. Voorgeprogrammeerde shows. Geluid gestuurd. Auto mode met regelbare snelheid. Controle paneel met LED display. Lichtgewicht ABS behuizing.

Specificaties

Stralingshoek: 13°. Field angle: 24°. 4400 Lux@1m. Aantal kleuren: 3 (door kleurenmenging vele kleuren mogelijk). Kleuren: Rood, Groen en Blauw (RGB). Aantal LED's: Rood: 6. Groen: 6. Blauw: 6. . Aantal DMX kanalen: 6. IEC Connector ingang/uitgang. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Accu: 11.1V / 2200mAh. Verbruik: 33W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 218 x 218 x 72mm. Gewicht: 1.4kg.

€ 67.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oracover Orastick 25 013 002 Plakfolie (l x b) 2 m x 60 cm Magenta (fluorescerend)

De teksten voor dit artikel zijn een machinevertaling.

ORASTICK® vrij fluoride films worden vooral vaak gebruikt in de afwerking, omdat de houding van het model door de hoge helde...

€ 27.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Iams Cat Adult Zalm 1.5 kg Kattenvoer

Iams Cat Adult Zalm 1.5 kg - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Iams Cat adult droog kattenvoer met Noorse zalm en kip bevat 85% hoogwaardige dierlijke eiwitten en geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het zorgt ervoor dat jouw kat zo sterk en gezond blijft. Geformuleerd met prebiotische fructo-oligosacchariden (FOS) die in het spijsverteringskanaal een gezonde spijsvertering en een goede weerstand bevorderen. Het is verrijkt met zeven essentiële voedingsstoffen om het hart van jouw kat gezond en sterk te houden en met antioxidanten ter ondersteuning van een efficiënt immuunsysteem. Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen als een 100% complete en uitgebalanceerde maaltijd die ervoor zorgt dat jouw kat gezond en sterk blijft.. Alle Iams voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 7.69

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kerstboom decoratie set 45 delig groen zwart goud

Deze 45 delige set met kerstboomversiering bestaat uit 24x 5 cm kerstballen, 12x 4 cm kerstballen, 7x 8 cm sterren, 4 meter kralenslinger en een piek van ca. 20 x 20 cm in de kleuren groen, zwart, rood en goud. Materiaal: plastic. Deze set is onderdeel van de serie Seasons Classics.

€ 12.99

Klik hier voor meer informatie...

Product