Bruiloft pennenhouder zilver

Bruiloft pennenhouder zilver met parelwit papier. Formaat: 8 x 8 x 16.5 cm.

€ 8.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Vortex Filterbrush 140 x 10 cm

Vortex Filterbrush is een nieuwe, eenvoudige, manier om te voorkomen dat zwevende vuildeeltjes het water vervuilen en het filter verstoppen. Rol deze borstel in de ronde vortex kamer om het vuil tegen te houden. Zorgt tevens voor extra filteroppervlakte. Lichtgewicht en eenvoudig te reinigen.

  • Afmetingen: 140 x 10 cm

€ 9.26

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Canalit M6 bedradingskoker 25X40 R7030 grijs 1M

Canalit M6 bedradingskoker 25X40 R7030 grijs 1M

€ 6.44

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

DongYang Luchtpomp DY 60

De DongYang luchtpomp is van een eenvoudig maar zeer degelijk ontwerp, geeft een hoog rendement, is krachtig en olievrij. De luchtpomp is CE gekeurd. DongYang produceert al 40 jaar luchtpompen van een zeer goede kwaliteit voor industriële en medische toepassingen. De DongYang luchtpomp wordt geleverd exclusief verdeelstuk. De pomp levert uistekende prestaties bij 2 meter tegendruk!

SPECIFICATIES

  • Type: DY-60
  • Capaciteit bij 1,2 meter: 3600 ltr per uur
  • Capaciteit bij 2 meter: 2820 ltr per uur
  • Uitgang: 18 mm
  • Maximale druk: 5 meter
  • Wattage: 60

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Smolke Puppy Mini Medium 3 kg Hondenvoer

Smolke Puppy Mini-Medium 3 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Smølke Puppy Mini-Medium is een complete hondenvoeding. afgestemd op de behoefte van puppy's tot 10-12 maanden en met een maximaal volwassen gewicht van 30kg. De voeding bevat geen tarwegluten. Smølke Puppy Mini-Medium is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is bereid met Nederlandse kip. MSC vis en Brits lam. Deze voeding bevat geen kunstmatige geur-. kleur- en smaakstoffen en chemische antioxidanten.. Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 11.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tail drive belt Blade 450

Tail drive belt - Blade 450

E-Flite Tail drive belt - Blade 450 kopen bij TopRC

De E-Flite Tail drive belt - Blade 450 is een RC onderdeel van het merk E-Flite. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle RC onderdelen van E-Flite. TopRC biedt deskundig advies over alle RC onderdelen. Daarnaast biedt TopRC de laagste prijs garantie voor alle producten! Naast de E-Flite BLH1656 heeft TopRC nog meer RC onderdelen, bekijk al onze RC onderdelen.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Product