Photoprops lippen 6 stuks

Foto prop set lippen 6 stuks. Een set van 6 foto props lippen van papier op een stokje. De stokjes zijn ca. 24 cm lang. In de verpakking zitten 2 verschillende lippen. De snor welke de man vast heeft zit er niet bij.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Animal Planet Dekbedovertrek Uil Multi

Animal Planet dekbedovertrek Uil

Dit leuke Animal Planet dekbedovertrek Uil heeft een super schattige print van een uil die recht in de camera kijkt. Animal Planet dekbedovertrekken zijn erg speels en kleurrijk, en dit overtrek is daar geen uitzondering op. De leuke border van stipjes bovenaan geeft het overtrek net nog even dat extra stukje speelsigheid mee.

Wat is katoen?

Katoen is zo veelvoorkomend dat we bijna zouden vergeten waar het eigenlijk vandaan komt. De productie van katoen begint bij de zaden van de katoenplant. Uit die zaden groeit een zachte, eencellige vezel die tot draden gesponnen kan worden. Die draden kun je vervolgens op allerlei manieren in elkaar weven of breien. Zo ontstaat een textiel dat zacht aanvoelt, sterk is, goed ventileert en veel vocht kan opnemen. Precies de eigenschappen die je zoekt bij het produceren van comfortabel en duurzaam beddengoed. Geen wonder dat zoveel mensen graag hun bed bekleden met items van katoen.

Animal Planet dekbedovertrekken

Animal Planet kennen we voornamelijk van de prachtige tv-uitzendingen over Moeder Natuur. Van de savanne in Afrika tot de bergen in Alaska, Animal Planet brengt het bij ons in huis. En nu niet alleen meer op tv, maar ook in de slaapkamer. De dekbedovertrekken van Animal Planet kenmerken zich door een speelse uitstraling met prachtige foto's van dieren en natuurschoon. En dit leuke Animal Planet dekbedovertrek Uil kan straks ook op jouw bed liggen!

 

€ 39.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

HD Molded Center Dsft Set Short Long (VTR232079)

HD Molded Center Dsft Set Short/Long (VTR232079)

€ 13.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

10SS6 B2AS QBB Netfilter Met IEC connector, Met PVC afdekking 250 V AC 10 A 1 stuks

10SS6-B2AS-QBB Netfilter Met IEC-connector, Met PVC afdekking 250 V/AC 10 A 1 stuks

€ 39.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Schilderen Op Nummer Dolfijn

Schilderen moeilijk? Niet met deze set Schilderen Op Nummer Dolfijn! Volg de aanwijzingen en je prachtige dolfijnenkunstwerk ontstaat vanzelf. Verf met het penseel de juiste kleuren in de juiste vakjes. Dat gaat heel gemakkelijk door de...

€ 7.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oracover Easyplot 70 033 002 Plotterfolie (l x b) 2 m x 60 cm Royal geel

Oracover Easyplot 70-033-002 Plotterfolie (l x b) 2 m x 60 cm Royal-geel

€ 36.99

Klik hier voor meer informatie...

Product