Getrouwd versiering banner Just Married

Witte glitter wenslijn Just Married. Bruiloft wenslijn met de tekst: Just Married. Deze slinger heeft een formaat van ongeveer 18 x 170 cm. Materiaal: papier/karton.

€ 2.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Rocky Ballerina Wandplank

Een wandplank voor een romantische kinderkamer. De Wandplank Ballerina wordt gekenmerkt door een lieve en zachte uitstraling. Het model behoort bij de collectie van het meubelmerk Rocky. Door de neutrale kleur is de wandplank heel gemakkelijk te combineren. De Wandplank Ballerina bestaat uit diverse vakken. Zo vinden boeken, woonaccessoires en speelgoed een leuk plekje boven het bed, kast of bureau. Het model is gemaakt van hoogwaardige houtvezelplaten en afgewerkt met melamine. Verder is de wandplank uitgevoerd in een antiek wit eikenkleur. Naast de gezelligheid en sfeer is de wandplank voor meisjes ook handig voor extra opbergruimte.

€ 109.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

RC Design RC17 Silver 17 inch

De RC Design RC17 Silver 17 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 135.42

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Senz Paraplu Automatic Zwart

De senz° automatic bedien je met slechts één hand: deze opvouwbare stormparaplu opent én sluit met een druk op de knop. De voordelen zijn enorm! Op het laatste moment op de trein springen? In het midden van een plensbui buiten moeten? Geen probleem! De senz° automatic opent en sluit in een tel.Je senz° automatic heeft een automatisch openings- en sluitingsmechanisme. Om je paraplu te openen, maak je de strap los en druk je dus op de knop. Je senz° weer opbergen? Met nog een druk op de knop vouwt je senz° automatic zichzelf. Om de paraplu te 'herladen' schuif je hem weer in elkaar. De senz° is ontworpen om je tegen alle weersomstandigheden te beschermen. Door te spelen met de aerodynamica, hebben we de gevestigde orde op z'n kop kunnen zetten. Na 3000 jaar is de tijd gekomen om de wereld te verlossen van alle bekende irritaties en de paraplu van de toekomst te ontwikkelen. De senz° stormparaplu heeft alle belangrijke designprijzen gewonnen. Vele mensen over de hele wereld hebben hun producten al omarmd. Probeer het zelf.

€ 59.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

50 Turkse zwaaivlaggetjes 12 x 24 cm

50 zwaaivlaggetjes Turkije 12 x 24 cm. Pakket van 50 stuks papieren zwaaivlaggetjes met de Turkse vlag. De vlaggetjes zijn ongeveer 12 x 24 cm groot, aan een plastic stokje van ongeveer 40 cm lang bevestigd.

€ 12.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Hondenmand Ottomane Kunstleer Bruin

Hondenmand Ottomane Kunstleer Bruin Deze Ottomane hondenmand is handgemaakt van bruin kunstleer en biedt uw hond een heerlijk plekje om te rusten of te slapen. Het kunstleer is van eersteklas kwaliteit en is gemakkelijk met een vochtige doek te reinigen. Deze mand is geschikt voor kleinere honden. Afmetingen : 75 x 39 x 40 cm. Bepaal de juiste maat voor uw hond: meten is weten

€ 139.00

Klik hier voor meer informatie...

Product