Kaarthouder standaard diamant 10x

Kaarthouder standaard diamant 10x. Transparante standaards in diamant vorm. Formaat: ongeveer 4 cm. Verpakking: u ontvangt 10 stuks.

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Stofzuigerzakken Philips FC8230 01 (hepafilter, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Philips FC8230/01 (hepafilter, origineel) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 13.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jako Team Voetbalshirt

Zowel nationale ploegen als spelers in de Bundesliga en Europese topploegen dragen het JAKO-logo. Met elf moderne designs, verschillende soorten kragen, een waaier aan modellen en vele kleurcombinaties vindt elke ploeg een passende outfit. Door de Keep-Dry-functie ademen de shirts actief en zijn ze sneldrogend. Transpiratievocht wordt onmiddelijk naar buiten gevoerd.

Dit shirt uit de teamline Team is gemaakt van 100% Polyester. Dit is de korte mouwen versie. Het shirt heeft optimale bedrukkingsmogelijkheden.

- Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren
- Verkrijgbaar in lange en korte mouwen
- Goed te combineren met de Jako Shorts

€ 12.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Decoratie waaier licht roze 45 cm

Decoratie waaier licht roze 45 cm. Licht roze decoratie waaier om op te hangen. Feestelijke waaier van crepe papier in de kleur licht roze. Formaat: ongeveer 45 cm.

€ 1.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LOWA Schoen Toro II Gore tex voor dames Zwart

Deze sportieve lichtgewicht low-cut schoen met trendy look is prima geschikt voor avonturen op de gebaande paden of langere wandelingen maar misstaat ook niet in de stad. Deze schoen heeft een stabiele upper van nubuck en suède leder voor goede support. Speciaal gemaakt op de damesleest.

€ 154.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Anarex Bio filterbacteriën gel 5 ltr

Anarex Bio Filterbacteriën is het op moment de meest complete mix van bacteriestammen in Nederland. Anarex Bio Filterbacteriën maken het water schoon op een natuurlijke manier, het zorgt voor een biologische balans en vermindert de opstartproblemen van uw vijver. Daarnaast bevordert het ook een snelle opstart van uw vijver. Het is een vloeibare gelvorm die onschadelijk is voor filters, water, planten en vissen. Kortom, Anarex Bio Filterbacteriën zorgen voor gezonde vissen en voor een gezonde vijver. 

Toepassingen

  • Te gebruiken bij een water temperatuur boven de 10ºC.
  • Anarex Bio Filterbacteriën gebruiken na een winterperiode, ná een medicinale behandeling van de vijver en na elke schoonmaaktbeurt/verversing.

Dosering

  • Start dosering: de eerste keer 1 liter per 10.000 liter water.
  • Vervolg dosering: daarna elke maand 0,5 liter per 10.000 liter water.

Gebruik

  • De Anarex Bio Filterbacteriën dienen direct op het filtermateriaal (Japanse matten, sponzen en alle andere filterdragers) te worden aangebracht.

 


€ 79.95

Klik hier voor meer informatie...

Product