Huwelijk ballonnen just married 6 st

Net getrouwd ballonnen met hartjes en trouwring motieven en een opdruk: Just Married. Inhoud: 6 stuks. Formaat: ongeveer 30 cm (opgeblazen).

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Velda Aqua Test NO3

Met de Aqua Testen van Velda kan de kwaliteit van vijver- en aquariumwater snel en nauwkeurig worden bepaald. De Velda Aqua Test NO3 meet het nitraatgehalte van zoet- en zoutwater met behulp van de kleurenschaal en comparator. Meer dan 25 mg/l nitraat veroorzaakt algengroei.

Een handig hulpmiddel daarbij is de Pond Test App voor smartphone of tablet. Na het invullen van de gevonden waarden, krijgt je een overzichtelijke vijverdiagnose en verbetertips van Velda, afgestemd op je eigen vijversituatie. De testresultaten worden bewaard om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van het vijvermilieu.

€ 12.85

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Turquoisee bouwsteentjes spaarpot 11 cm

Een leuke stapelbare spaarpot in de vorm van een bouwsteen. Door de handige nopjes aan de bovenzijde kan deze opgestapeld worden met meerdere spaarpotten. Formaat: Circa 8 x 8 x 10,6 cm. Kleur: Turquoise.

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Europet Bernina Achterwandposter Beauty Met Sea 60x30 cm

Europet Bernina Achterwandposter Beauty Met Sea 60x30 cm direct bestellen in onze webshop! Kunststoffolie, dubbelzijdig bedrukt om aan te brengen aan de achterkant van het aquarium. Ook geschikt voor terraria.. Alle Europet Bernina voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 4.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

River Woods Sneaker Buxus voor heren Kameelbruin

River Woods is een internationaal en authentiek lifestyle merk voor het hele gezin, met sterke waarden als vriendschap, familie en de pure vreugde van het leven!

€ 99.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kattenvoer HFC Kip en Garnalen 24 x 70 gr

Kattenvoer HFC Kip en Garnalen Dit is kattenvoer dat voor 100% bestaat uit ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Het is dus gezond en natuurlijk kattenvoer, van hoge kwaliteit en volledig vrij van kleurstoffen en conserveermiddelen. De garnalen in het voer zijn gevangen in zee, dus geen gekweekte garnalen. De kip en de garnalen worden gekookt en gesneden zonder toevoegingen. Het wordt bewaard in het eigen kookvocht, zodat de natuurlijke mineralen en vitaminen behouden blijven.  Voedingsadvies Voor een goede balans in de voeding, raadt Almo Nature aan om de kat dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven. Samenstelling Kip 55%, garnalen 20%, visbouillon 24%, rijst 1%. Inhoud verpakking 70 gram, wordt geleverd per 24 stuks.

€ 27.75

Klik hier voor meer informatie...

Product