Bruiloft gastenboek met hart

Bruiloft gastenboek met hart. Gebonden gastenboek in parelmoer wit papier, met een hart gemaakt van cremekleurige bloemen en touw. Formaat: 20,5 x 20,5 cm. Dit gastenboek heeft 60 bladzijden zonder tekst.

€ 34.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Revell 1 32 Chevrolet Corvette C3

Revell Chevrolet Corvette C3 in 1 op 32 schaal. Dit model moet nog volledig worden gebouwd waardoor er verf (Revell kleuren: 04, 09, 30, 34, 90, 99, 302, 378) en lijm benodigd is. Deze worden standaard niet bij het bouwpakket geleverd.

Revell Chevrolet Corvette C3

- Schaal: 1:32
- Aantal onderdelen: 20

Benodigdheden

- Verf
- Lijm 

€ 9.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Gestreepte kerstmuts met pailletten

Gestreepte kerstmuts met pailletten. Rood met wit gestreepte kerstmuts met glimmende pailletjes. Geschikt voor dames en heren.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Helukabel 28930 Inhoud Per meter

Helukabel 28930 Inhoud: Per meter

€ 13.13

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LivLight Dalyan Sierkussen Rechthoek Antraciet

Fleur je bank of bed op met dit vrolijke sierkussen van het meubelmerk LivLight. Het Sierkussen Dalyan heeft een leuk patchwork patroon met warme kleuren en een Oosters tintje. Met deze woonaccessoire creëer je gezelligheid in de ruimte. Het Sierkussen Dalyan is gemaakt van 100% chenille katoen en is machinaal geweven. Het katoen zorgt ervoor dat deze woonaccessoire heerlijk zacht aanvoelt. Het sierkussen heeft een langwerpig model is aan de voorkant en achterkant bedrukt. Het Sierkussen Dalyan kan tevens gecombineerd worden met de vierkante variant. Daarnaast is er ook een vloerkleed in dezelfde stijl beschikbaar.

€ 34.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jack Wolfskin Polo Pique voor dames Groen

Bij de PIQUE POLO WOMEN kan lucht dankzij de typische piquéstructuur bijzonder goed circuleren. Het gemengde weefsel van polyester met één derde biologische katoen profiteert van de voordelen van beide materialen: korte droogtijd, robuustheid en natuurlijk draaggevoel.

€ 39.95

Klik hier voor meer informatie...

Product