Confetti kanon hartjes en rozenblaadjes

Confetti kanon hartjes en rozenblaadjes. Deze confetti kanon schiet witte hartjes en rode rozenblaadjes. Formaat: ongeveer 30 cm.

€ 3.75

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

4 seasons outdoor Largo loungeset

De 4 seasons outdoor Largo loungeset is een frisse zomerse loungeset die is voorzien van all weather kussens. Deze kussen hoezen zijn tevens vuil afstotend, waardoor het vuil moeilijk hecht, en de kussens dus lang mooi wit blijven. De Largo wordt positief ontvangen door iedereen en mensen zijn zeer te spreken over de lekker zit in de Largo. Deze tuinset bestaat uit een 2.5 zits bank, 2 loungestoelen en een salontafel. Meer details vind je onderaan de pagina

€ 2599.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

OZ Ultraleggera HLT Matt Bronze 19 inch

De OZ Ultraleggera HLT Matt Bronze 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 454.86

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

N Minitrix rails T14934 Wisselaandrijving, Elektromechanisch, Links

De rails van Minitrix heeft een volledig profiel en is gemaakt van een roestvrije, speciale legering. In combinatie met de realistische profieldoorsnede zorgt dit voor een absoluut betrouwba...

€ 17.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tom Tailor Denim Broek 64550140071 voor dames Zwart

TOM TAILOR Denim staat voor de mindset van een hele generatie: zelfbewust, vrij, spontaan, onafhankelijk, flexibel, urban en modern. Met authentieke elementen, liefde voor details en een voortdurende drang zichzelf steeds te vernieuwen, creëert TOM TAILOR Denim veel meer dan 'slechts' collecties. Onze designers creëren een levensstijl, een gevoel, een beweging. Net zoals muziek, zien wij kleding als een manier om onze persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen.

€ 49.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Evolution Aqua Luchtpomp Airtech 70

Deze Evolution Aqua luchtpomp airtech 70 is ideaal om uw vijver te voorzien van een constante luchttoevoer. Deze luchtpomp is van zeer hoge kwaliteit en van betrouwbare kwaliteit. De pomp is voorzien van standaard thermische beveiliging.

  • Maximale capaciteit 70 l/h
  • Maximale diepte 3,2m
  • Wattage 34
  • Voltage 230V

€ 189.95

Klik hier voor meer informatie...

Product