Dagrijlicht LED (Ø x d) 70 mm x 53 mm Devil Eyes 610759

Ongeveer de helft van alle botsingen ontstaat doordat andere verkeersdeelnemers over het hoofd gezien worden. Bij een ingeschakelde verlichting wordt dit risico geminimaliseerd, want meer li...

€ 81.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Erima Premium One 2.0 Dames Presentatiejack

De Erima Premium One 2.0 staat voor een modern design in combinatie met hoogwaardige materialen voor een optimale teamprestatie. De tweede generatie van de Premium One lijn is leverbaar tot eind 2021.

Het Erima Premium One 2.0 Dames Presentatiejack is gemaakt van elastisch, vochtregulerend materiaal, zodat je droog en warm blijft tijdens of na het sporten. De inzetstukken in de mouw zijn gemaakt van stretchstof voor meer bewegingsvrijheid. Aan de zijkant zitten twee zakken met ritssluiting om waardevolle spullen veilig op te bergen. Het presentatiejack heeft een kleine opstaande boord en is gemaakt zonder voering.

- Materiaal: 100% Polyester
- Speciale damessnit
- Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren
- Perfect te combineren met de Erima broeken

€ 58.46

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Beschermhoes voor JBL EON 612 Luidspreker

Deze beschermhoes is bestemd voor de JBL EON 612 Luidspreker. deze hoes houd stof en vuil tegen en helpt deuken te voorkomen. het interieur van deze hoes is opgevuld met een beschermde schuimlaag en zachte tricot voering. handvat cut-outs zorgen ervoor dat u nog altijd bij de handvaten van de luidspreker kunt. op de voorkant van deze hoes staat het JBL logo gedrukt om uw luidsprekers te complimenteren. dit is een officiële schermhoes voor JBL EON 612 luidsprekers.

Specificatie:

  • Passend voor de JBL EON612
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Nylon 

€ 58.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin 20 Attraction foil orange 19 inch

De Oxigin 20 Attraction foil orange 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 342.30

Klik hier voor meer informatie...

Product