Vloerbord 25 jaar getrouwd

Waarschuwingsbord 25 jaar getrouwd. Dit waarschuwingsbord is gemaakt van stevig karton en uitklapbaar. Zet het bord bij de ingang van het verjaardagsfeest en laat iedereen weten dat er een feestje is! Het bord is ongeveer 58 cm hoog.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Abraham en Sarah 16 jaar kadoblik

Kadoblik 16 jaar. Dit blik is super origineel om uw kado in te geven bij een 16 jarige verjaardag/jubileum! Maar het blik kan natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Het 16 jaar blik wordt inclusief deksel geleverd. Diameter: ongeveer 10,8 cm. Hoogte: ongeveer 13,2 cm. , Dit artikel bestaat uit:, 1x 16 jaar sticker rond 9 cm, 1x Blik met deksel

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Decoratie Mexico

Decoratie Mexicaan. Materiaal: papier/karton. Formaat: 40 x 30 cm. Brandvertragend.

€ 12.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

41592 Lego Brickheadz The Hulk

Lego Brickheadz zijn grappige poppetjes die je zelf kunt maken. Het leuke is dat het allemaal bekende figuren zijn! Bijvoorbeeld prinsessen, tv-sterren of in dit geval de Hulk! Zet je Lego Brickheadz The Hulk in elkaar en geef hem een mooi...

€ 9.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jollein Hoeslaken katoen 70x140cm wit

Hoeslaken van het Baby & Kidslifestyle merk Jollein, gemaakt van 100% katoen in de kleur wit. Deze hoeslaken biedt het hele jaar slaapcomfort, en is geschikt voor matrassen van 70 x 140 cm. Het hoeslaken sluit mooi strak aan op het matrasje van uw kindje door de ingenomen hoeken. Speciaal te gebruiken voor een junior bed.

Deze hoeslakens van Jollein dragen het ├ľkotex-label. Dit label garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

€ 10.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Lighthouse koeldraagtas zwart

Lighthouse koeldraagtas zwart. Draagtas met hoofdvak met een ritssluiting en een dubbele greep. Het voorvak is open en heeft een pennenlus. De tas is gemaakt van polypropyleen. Afmetingen: 44,50 x 34,30 x 15,20 cm.

€ 6.50

Klik hier voor meer informatie...

Product