Bruidegom vrijgezellen feest XXL buttons 8 st

Blauwe vrijgezellen XXL buttons, 8 stuks. Buttons in vrolijke kleuren met de opdruk: Vrijgezellen Team! Een button heeft een doorsnede van 10 cm.

€ 26.00

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Showtec Sliding T bar 200 cm, 16 pins multiconnector 8 x Schuko 16 pins multiconnector

Kwalitatieve Sliding T-bar van Showtec.

Deze twee meter lange bar beschikt over een 16-pins male multiconnector van Ilme en kan met een 16-polige multikabel worden verbonden met een dimmer of lichtsturing. Op de bar bevinden zich acht Schuko uitgangen waarop lichteffecten, lichtarmaturen en/of andere apparaten aangesloten kunnen worden. De 16-pins female multiconnector maakt het mogelijk een tweede multikabel, die met een andere T-bar of Break-out box verbonden kan worden, aan te sluiten.

De bar beschikt over tien bevestigingspunten en twee safety-ogen. Met twee G-haken of clamps kan de bar aan een truss opgehangen worden.

SPECIFICATIES:

  • Showtec Sliding T-bar (TNP82)
  • Lengte: 200 cm
  • 16-pins Ilme multiconnector male ingang
  • 8 Schuko uitgangen
  • 16-pins Ilme multiconnector female doorlus uitgang
  • 10 bevestigingspunten (2 aan de bovenkant en 8 aan de onderkant)
  • 2 safety-ogen (aan de bovenkant)
  • Kleur: zwart

€ 152.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

CMP Joggingbroek French Terry Stretch voor heren Zwart

CMP heeft veel actieve klanten en dat is waarom ze een brede collectie van hoogwaardige producten en stijlen hebben, voor alle weersomstandigheden. U hoeft zich geen zorgen te maken: wij zullen u beschermen tegen de kou, de regen, de sneeuw en de zon, met natuurlijke donsjassen of leuke softshell's die u goed beschermen en isoleren.

€ 34.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Was lettertje letter T zilver

Wasletter T 9 mm. Zilveren letter T om op een kaars te zetten. De was letter is door de warmte van de hand op de kaars te plakken. Kaars niet inbegrepen.

€ 0.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

FAG 7312 B TVP Enkelrijige hoekcontactkogellagers Buitendiameter 130 mm Toerental 6400 omw min Gewicht 1750 g

Enkelrijige hoekcontactkogellagers zijn zelfklemmende componenten met massieve buiten- en binnenringen en kogelkransen. De lagers zijn open en afgedicht beschikbaar. Afgedichte varianten zij...

€ 136.20

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Care PlusĀ® Muskietennet Midge Proof Bell 33401

Iedereen die al eens in Scandinavie of Schotland is geweest kent ze wel: zeer kleine vliegjes die zomaar op je arm zitten en bijzonder pijnlijk prikken. Overdag en in de schemering komen ze in zwermen. En als ze weer weg zijn laten ze vervelend jeukende rode plekken en soms bultjes achter. Midges en knutjes zijn de boosdoeners van deze irritatie. Ze komen overigens ook in andere landen voor.

Om te genieten van de avond heeft Care PlusĀ® de Mosquito Net Midge-Proof. Dit belvormige muskietennet is niet geimpregneerd en garandeert een ongestoorde nachtrust of avondactiviteit zoals buiten een boek lezen. Deze klamboe wordt geleverd inclusief compressiefoedraal en ophangkit.

€ 39.95

Klik hier voor meer informatie...

Product