Decoratie parasols huwelijk

Just Married parasols XL. Deze set van 8 Just Married parasols hebben een lengte van ongeveer 20 cm en een diameter van 17 cm. De houten prikker zet je gemakkelijk in een ijscoupe, gebakje of een cocktail.

€ 2.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Dstrezzed Broek 501182 voor heren Lichtkaki

Vanuit de voorliefde voor het creëren van authentieke herenkleding en de ambitie om de moderne man te kleden, is DSTREZZED in 2010 ontstaan. Door te focussen op functionaliteit en vorm wordt een stijlvolle uitstraling neergezet. Zonder dat details en comfort uit het oog verloren worden. DSTREZZED designs worden stuk voor stuk in Amsterdam ontworpen. De stad vormt de ideale inspiratiebron voor moderne mode. Een smeltkroes van mensen en culturen. Dit wordt door DSTREZZED vlekkeloos vertaald naar draagbare kleding voor de hedendaagse man. Een look die de perfecte balans kent tussen casual cool en dapper chique. Voor de adolecent en de businessman, een everyday outfit voor iedereen. Dát is DSTREZZED, The Luxury Vintage Company.

€ 89.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

uni ball Paint Marker op waterbasis Posca PC 1MR geel

Verfstift op waterbasis, voor elke ondergrond. De Posca verf is ondoorschijnend en dekkend, houdt op poreuze oppervlakken en is makkelijk afwisbaar op glas. Extra fijne in metaal gevatte gekalibreerde punt van 0,7 mm breed. Om te schrijven, te tekenen, teschilderen, te versieren en te markeren. De Posca extra fijn PC-1MR is delicaat, gekalibreerd en in metaal gevat. Hij bezit alle kwaliteiten van een viltstift met verf, in de vorm van een pen. Ontworpen voor al degenen die aan een ultrafijn en ingewikkeldontwerp werken, in een waaier rijk aan kleureffecten.

€ 2.21

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

ProLine VX100 Matt Black 17 inch

De ProLine VX100 Matt Black 17 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 105.25

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

adidas Condivo 16 Voetbalshort

Het adidas Condivo 16 Voetbalshort is een van de nieuwe toevoegingen aan de adidas voetbalcollectie 2016. Dit voetbalshort is perfect te combineren met andere voetbalkleding uit de nieuwe adidas Condivo 16 serie.

Creeër een kans met een uitstekende voorzet, of geef de keeper het nakijken en leg de bal achter in het net. Of je nu assisteert of zelf het doelpunt maakt, in dit voetbalshort gun je je tegenstander geen moment rust. Met zachte, lichte stof voor comfort en superieur zweetmanagement.

Bij de productie van dit short is gebruik gemaakt van de zogenaamde innovatieve adidas 'ClimaCool-technologie'. Dit zorgt er voor dat uw lichaam koel wordt gehouden en tegelijkertijd beschermt tegen oververhitting. Lichaamsvocht wordt goed en snel afgevoerd, waardoor u zich droog en comfortabel zult voelen. Dit zal uw prestaties binnen de lijnen bevorderen.

- 18,5 cm binnenbeenlengte (maat M)
- Elastische taille met trekkoord
- Pasvorm: Slim Fit (strak model)
- Materiaal: 100% polyester

€ 26.96

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

RH Alurad Turbo P silber Horn hochgl.pol. 19 inch

De RH Alurad Turbo P silber/Horn hochgl.pol. 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 615.64

Klik hier voor meer informatie...

Product