Bruidstaart cadeau doosjes wit

Luxe bruidstaart geschenk doosjes. Witte taart van 12 huwelijks geschenkdoosjes in de vorm van een taartpunt. Het formaat van deze bruidstaart is ongeveer: 28 x 28 x 6,5 cm.

€ 27.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Rogz Lapz Trendy Wrapz Harnas Bones Bruin 32x44 cm

Rogz Lapz Trendy Wrapz Harnas Bones Bruin 32x44 cm direct bestellen in onze webshop! Lapz Trendy Wrapz zijn hygiënisch , ademend, bedrukt Terlyme en 100 % polyester band om het precies te laten passen om een kleine borst en nek. Alle Rogz voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 23.39

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

adidas Real Madrid 17 18 Uitshirt

Real Madrid staat in heel Europa bekend om hun snelheid en stijl. Dit voetbalshirt voor heren lijkt precies op wat het elftal tegenwoordig draagt als ze hun tegenstanders het nakijken geven tijdens uitwedstrijden. Het clublogo is een opgefriste versie van dat uit de jaren 90, toen de ploeg vol zat met de grootste sterspelers van Europa.

- Ventilerend climacool® houdt je koel en droog
- Geribbelde ronde hals met V-vormig inzetstuk aan de voorkant
- Ventilerende inzetstukken van mesh
- Geborduurd Real Madrid-embleem links op de borst
- Piqué, 100% gerecycled polyester

€ 80.96

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Grow Bag Koreaanse Muntthee

Koreaanse muntthee is een licht zoetig met een dropsmaak.Knip de bovenkant van de zak openen en haal het zaadzakje en de plantaarde eruit. Vul de Grow Bag met de aarde en houd ongeveer 2 eetlepels achter. Open het zaadzakje en strooi 8-10 zaden gelijkmatig over het oppervlak; dek deze vervolgens af met de overgebleven aarde. Zachtjes aandrukken en vochtig maken met water. De overgebleven zaden kunt u bewaren voor de volgende keer. Zet de Grow Bag op een zonnige plaats, bij voorkeur de vensterbank. Houdt de aarde vochtig. Zodra de planten 3-4 cm groot zijn, 2-3 planten in de zak laten staan en de overige verplanten in bijvoorbeeld een bloempot. Hoe zet je muntthee: Doe 1 theelepel van de muntbladeren in 1/4 liter kokend water. Na tien minuten via en zeefje overgieten in een theepot.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 7.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Extron WPC 210 A EU (HDMI en 3.5mm)

Een metalen Wallplate, de Extron WPC 210 A EU. Voorzien van een HDMI, 3.5mm stereo geschikt voor Europese wanddozen. De achterzijde is voorzien van een zogeheten captive screw connectie voor de audio en +/- 15cm kabel en een HDMI female aansluiting . Captive screw is een schroefverbinding waar de aders van de kabels op kunnen worden afgemonteerd. De WPC wallplates zijn een zeer veel gebruikte oplossing in vergaderzalen en klaslokalen, een wandaansluiting van een zeer hoge kwaliteit zoals men dat van Extron gewend is

€ 121.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Collectebus blanco

Collectebus blanco. De groene collecte bus is ongeveer 18 cm groot en heeft geen sticker. De collecte bus is beplakbaar met uw eigen sticker.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Product