12,5 jaar decoratie ballonnen slinger

12,5 jaar jubileum ballonnen slinger. Koperkleurige doorknoopballonnen met daarop in grote cijfers 12,5 in het midden. Deze ballonnen slinger bestaat uit 8 ballonnen.

€ 3.75

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Beaphar Vlooienshampoo Kat 100 ml

Beaphar Vlooienshampoo Kat 100 ml direct bestellen in onze webshop! Vlooienshampoo is een shampoo ter bestrijding van vlooien, luizen en teken op de kat. De werkingsduur tegen vlooien is zeer kort (max. 1 week) en het middel is daarom enkel geschikt voor bestrijding van een aanwezige vlooien besmettingGebruik dit product in combinatie met een omgevingsproduct zoals Diagnos Tapijtspray. Werkzame stof Permethrin 1%.. Alle Beaphar voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 9.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Superfish Super Actief Kool 1000 ml Zwart

Superfish Super Actief Kool 1000 ml Zwart direct bestellen in onze webshop! Super actief kool is een product van Superfish. Alle Superfish voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 8.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Animal Pak 44 packs

Animal Pak Universal Animal Pak, het meest verkochte Vitamine Pak ter wereld, en de keuze van professionele bodybuilders en olympische kracht atleten! Voor de hardcore bodybuilder en krachtsporter is Animal Pak de super vitamine formule. Vele malen is reeds getracht deze superformule te imiteren. Maar nog steeds bevat Animal Pak de meest geavanceerde body-building supplementen. Ongeëvenaard bevat elke pakje Animal Pak wel 11 tabletten, een krachtige combinatie van o.a. vitamines en mineralen, enzymen en meer. Animal Pak bestaat uit een perfect uitgebalanceerde, time-released formule die maximaal door je lichaam kan worden opgenomen.

€ 32.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Ouderwetse welriekende siererwt bloemzaden – Reukerwt Cupani Original 1699

Ouderwetse welriekende siererwt bloemzaden – Reukerwt Cupani Original 1699 Laat u niet tegenhouden door de titel van deze sierwerwt. Afkomstig uit 1699 maar nog steeds prachtig met zijn tweekleurige bloemen en laten we vooral de heerlijke geur ...

€ 1.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Philips Par 56 Lamp MFL, 240V 300W, Gx16d fitting

De lampen van Philips hebben een erg hoge kwaliteit, zo ook deze par 56 lamp.

Deze lamp heeft een vermogen van 300 Watt en produceert een relatief brede lichtbundel, waardoor hij zowel is te gebruiken in basisverlichting als in effectverlichting. De lichtsterkte van deze lamp is maar liefst 30.000 Candela.

Specificaties:

 • Par 56 lamp
 • Fitting: Gx16d
 • Stralingshoek: 20
 • Lichtbundel: MFL (Medium Flood)
 • Spanning: 240V
 • Vermogen: 300W
 • Lichtsterkte: 30.000 cd
 • Kleurtemperatuur: 3000K
 • Verwachte levensduur: 2000 uur
 • Lengte: 127 mm
 • Diameter: 178 mm

€ 18.80

Klik hier voor meer informatie...

Product