25 jaar decoratie banner 180 x 40 cm

25 jaar jubileum banner. Zilveren banner met daarop in grote cijfers 25 in het midden. De banner is ongeveer 180 x 40 cm groot.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Spiegel Sym Mio Fiddle zwart links

Linkerspiegel voor uw Sym Mio/Fiddle.

Deze spiegel biedt daarom een optimaal zicht achter en naast u. Het is van groot belang dat u genoeg zicht heeft wanneer u gaat rijden op uw Sym Mio/Fiddle. Tevens heeft u naast functionaliteit ook een stijlvol design en een prachtige afwerking. Ook is de montage van deze spiegel zeer eenvoudig! Eigenschappen. • Linkerspiegel • Deze spiegel bevat een schroefdraad • Geschikt voor op een Sym Mio / Sym Fiddle • Voor sommige modellen verplicht een linkerspiegel • Kleur: Zwart Alleen passend op de Sym Mio met een verloopbus van m10-m8 deze kunt u mee bestellen zie (U BENT WELLICHT OOK GEÏNTERESSEERD IN DE VOLGENDE PRODUCTEN)

€ 14.04

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Body Mount Washers Pads (56) 5T (LOSB2582)

Body Mount Washers & Pads (56): 5T (LOSB2582) voor de Losi 5IVE-T RTR.

€ 13.79

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Osprey Dagrugzak Daylite Donkerrood

Daylite, jouw lichte en veelzijdige bondgenoot, doet zijn naam alle eer aan. Het ventilerende spacer mesh rugpand heeft een afneembare webbing heupgordel. De interne sleuf helpt je om al je spulletjes georganiseerd te houden. Dacht je aan een dagje sight-seeing? Blijf gehydrateerd en gebruik de hydratiesleuf die plaats biedt voor een Hydraulics of een Hydraulics LT waterreservoir. De body van de rugzak is uitgerust met twee meshzakjes aan de zijden en snel afklikbare compressieriemen. De buitenzijde van de rugzak geeft middels een rits toegang tot een beveiligd zakje inclusief een sleutelclip. De Daylite is eveneens ontwikkeld om snel aan een Aether, Ariel, Porter, Farpoint 80 of Sojourn te bevestigen. Zo is hij de perfecte partner voor jouw outdooravonturen. Geen wonder dat de Daylite zo populair is. Het is een moderne klassieker in een compacte verpakking.

€ 44.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Vero Moda Rok Vmjosefine Butter Nw Short voor dames Zwart

Vero Moda is het voorkeurmerk van de modebewuste, onafhankelijke jonge vrouw die goed gekleed wil gaan zonder exuberant veel te moeten betalen. Vero Moda biedt kwaliteit, betaalbare en inspirerende kleding voor de jonge vrouw die er goed wil uitzien en die plezier wil beleven aan haar look. Bij Vero Moda vindt de klant de juiste kleren tegen de juiste prijs en krijgt zij bijgevolg de kans om de mode op de voet te volgen, zoals zij dat wil, geheel volgens haar eigen inzichten.

€ 39.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jansen polyesterplamuur

Jansen Polyesterplamuur is een twee-componenten mesplamuur op basis van polyesterhars. Voor het plamuren en vullen van hout en staal. Polyesterplamuur is een sneldrogende en na droging is de plamuur makkelijk schuurbaar.

€ 9.62

Klik hier voor meer informatie...

Product