Deurmatten 25 jaar getrouwd 40 x 60 cm

Deurmat jubileum 25 jaar getrouwd. Deurmat met hartjes en de tekst: 25 jaar een zilveren paar. De jubileum deurmat is ongeveer 40 x 60 cm groot.

€ 17.50

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Dezent TC Silver 16 inch

De Dezent TC Silver 16 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 104.21

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Handoscilloscoop (scoopmeter) Fluke 123B EU 20 MHz 2 kanaals 4 kSa s

De industriƫle ScopeMeter-oscilloscopen uit de serie 120B beschikken over innovatieve functies waarmee technici de foutopsporing sneller kunnen uitvoeren en aan de hand van de resultate...

€ 1850.09

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Smart Metals Professionele Beamer plafondbeugel L3 (42 59cm)

Smart Metals professionele beamer plafondbeugels, professioneel omdat ze van alle gemakken voorzien zijn. Zo heeft deze beugel een kogel gewricht voor de afstelling van de beamer, waar andere beugels beperkt kunnen worden afgesteld, ben je met deze beamer beugel volledig vrij om alle kanten op te bewegen en de beamer eenvoudig en perfect af te stellen op het projectie oppervlak. Daarnaast heeft deze beamerbeugel een zeer handig kabelmanagement systeem dankzij een stevige rubberen strip aan de zijkant, waar de kabels netjes achter kan worden weggewerkt. Nagenoeg elke beamer past op deze beugel. De afstand tot het plafond van dit type is traploos verstelbaar tussen de 42 en 59 cm. De bovenzijde van de beugel is kantelbaar, waardoor hij ook aan schuine plafonds kan worden gehangen. De beugel is voorzien van een geĆÆntergreede valbeveiliging die ervoor zorgen dat de buizen niet onverhoopt van elkaar los kunnen raken.

€ 134.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Luchtvochtigheidsmeter (hygrometer) Extech RH520A 220 10 Hrel 95 Hrel Kalibratie conform Fabrieksstandaard (zonder certificaat)

Ideaal voor de bewaking van temperatuur en vochtigheid in ruimten, waarin een constant klimaat wordt vereist, zoals bijv.: in de voorraadkelder, opslagruimten, productieruimten, kantoren en ...

€ 249.12

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Orgran Spaghetti Rijst Mais 375 gram

Orgran Rijst, Mais Spaghetti stukjes 375 gram.

Glutenvrije Rijst, Mais Spaghetti in stukjes.
Bereidingswijze: Kook de Spaghetti in 6-8 minuten "al dente" of in 8-9 minuten gaar. Zout naar smaak aan kokend water toevoegen. Af en toe roeren. Spaghetti afgieten maar wel iets vochtig houden.

€ 2.75

Klik hier voor meer informatie...

Product