Broche witte bloemenboeket

1 corsage met wit bloemen boeket. Witte bloemen boeket met 12 bloempjes en kraaltjes. Door veiligheidsspeldjes aan het bosje te bevestigen, kunt u deze dragen als corsage. Formaat: ongeveer 10 cm.

€ 3.50

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Glitter sneeuwvlok 3 stuks 20 cm

Glitter sneeuwvlok 3 stuks 20 cm. Deze glitter decoratie sneeuwvlokken hebben per stuk een formaat van ongeveer 20 cm en zijn verpakt per 3 stuks.

€ 5.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oracover Easyplot Fun 1 90 071 091 010 Plotterfolie (l x b) 10000 mm x 600 mm Zwart zilver

Oracover Easyplot Fun 1 90-071-091-010 Plotterfolie (l x b) 10000 mm x 600 mm Zwart-zilver

€ 205.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pendelkogellager, radiaal FAG 23938 S MB Boordiameter 190 mm Buitendiameter 260 mm Toerental (max.) 2000 omw min

Pendeltonlagers zijn tweerijige, zelfklemmende bouweenheden die bestaan uit massieve buitenringen met holkogelige loopbaan, massieve binnenringen en tonrollen met kooien. De binnenringen heb...

€ 1662.48

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Miele Clean Hepa (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Miele Clean Hepa (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) + microfilter)

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Fjällräven Slaapzak Move In Bag Regular Donkergrijs

Move in Bag is een lichtgewicht en comprimeerbare donsslaapzak die zeer veel warmte biedt in een compact formaat. Speciaal ontwikkeld voor veel bewegingsvrijheid in de slaapzak terwijl deze relatief onbeweeglijk op de ondergrond blijft liggen. Optimale isolatie waarbij 60% van het dons zich aan de bovenzijde van de slaapzak bevindt, waar dit het meeste nodig is. De slaapzak biedt een combinatie van een boxcontructie en doorgestikte kanalen: De bovenzijde heeft bij de romp 700 cuin dons in boxkanalen die warmtelekkage tot een minimum beperken, terwijl de slaapzak aan de onderzijde en bij de benen 600 cuin dons in doorgestikte kanalen bevat om het gewicht laag te houden. Een paar centimeter extra in de breedte levert extra bewegingvrijheid in de slaapzak op. Door de comforttemperatuur (heren) van +5°C (vrouwen +9°C) is deze perfect geschikt voor warme zomernachten, trektochten of lange reizen. De capuchon zorgt voor een comfortabele warmte rond het hoofd en is aan de zijkant verstelbaar met een trekkoord in goed zichtbare gele kleur. De doorlopende tweewegrits vereenvoudigt ventilatie en de slaapzak kan volledig worden opengeritst om als dekbed te gebruiken. De met dons gevulde overslag langs de rits houdt tocht tegen en de ripsband langs de overslag zorgt ervoor dat deze niet tussen de rits blijft haken. Gebruiksvriendelijke ritstrekkers en een aantrekkoord van leer. Royaal voeteneinde met veel ruimte voor de voeten. Ophanglussen aan het voeteneinde vergemakkelijken het ophangen van de slaapzak. Inclusief pakzak en opbergzak. Voor personen met een lengte van max. 180 centimeter.

€ 284.95

Klik hier voor meer informatie...

Product