Broche witte roosjes en parels

2 corsages met roosjes en parels. 2 broche speldjes met roosjes, satijnen lintjes en parels. De bloemen corsages hebben een formaat van ongeveer 12 cm.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Nike Mercurial Victory FG

De Nike Mercurial Victory VI Dynamic Fit voetbalschoen (stevige ondergrond) heeft een perfecte pasvorm, zorgt voor een uitzonderlijk balgevoel en biedt explosieve snelheid op het veld. De Dynamic Fit kraag past anatomisch om je enkel voor een nauwsluitende pasvorm. Het lichte en minimalistische materiaal van microvezels vormt zich naar je voet.- Zacht, synthetisch leer met ribbels met reliëf voor beter balgevoel- Design zonder tong zorgt voor minder afleiding- TPU-plaat over de volledige lengte voor duurzaamheid en grip- Voorgevormde, geperforeerde inlegzool voor demping en minder noppendruk- FG noppen (stevige ondergrond) voor gebruik op wat vochtige velden met kort gras

€ 80.96

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Draadeind 1½ L = 80mm

Druk PVC Draadeind 1½" L = 80mm

€ 5.25

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kunststof kruik rood 2 liter

Deze rode kruik heeft een inhoud van 2 liter en is gemaakt van kunststof. Door de kunststof is de kruik geurvrij en kleurvast. De opening voor het water is extra groot: 2,9 cm. De ene kant van de kruik heeft 3D strepen waardoor de hitte iets minder aanvoelt en de andere kant vlakke ruiten waardoor die kant heter aanvoelt. Gebruiksaanwijzing: Gebruik GEEN kokend heet water, omdat de kruik hierdoor kan barsten! Vul de kruik tot maximaal 75% (3/4) met warm water. Hierna dient u de kruik in te drukken tot het water bij de dop komt, waarna u de dop er op draait. Hierdoor zit er geen lucht in de kruik, waardoor deze niet kan barsten. Lees altijd de instructies bij de kruik goed door voor gebruik.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Damhert Gevulde Koek 50 gram

Damhert Gevulde Koek 50 gram.

Heerlijke, glutenvrije gevulde koek.

€ 1.59

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin 18 Concave red polish 20 inch

De Oxigin 18 Concave red polish 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 511.87

Klik hier voor meer informatie...

Product