Broche met ivoorkleurige organza bloemen

2 corsages met organza bloemen ivoor. Ivoorkleurige organza bloemen broches, echter zonder speld. Formaat: ongeveer 10 cm. Worden per 2 stuks geleverd.

€ 2.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Bouwvakkers geintje spijker in hand

Door dit verband om je hand te schuiven, lijkt het net of je een spijker door je hand heb zitten.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Magnetron warmte knuffel oranje draak 18 cm

Super zachte magnetron knuffel in de vorm van een oranje draak van ca. 18 cm groot. Na 90 seconden in de magnetron op 800 watt, of 10 minuten in de oven op 80 graden, schenkt deze knuffel u voor een lange tijd warmte en een heerlijke geur. Ook is de knuffel te gebruiken als verkoeling wanneer u deze in een zak ijskoud uit de vriezer of koelkast haalt. De knuffel is gemaakt van 100% polyester en gevuld met een 100% natuurlijke mix van granen en gedroogde kruiden. De knuffel voldoet aan de EN71 norm en is behandeld met een brandvertragende substantie.

€ 21.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Savic Kattenvoerbakje Dubbel Assorti per stuk

Savic Kattenvoerbakje Dubbel Assorti per stuk direct bestellen in onze webshop! Niet alles hoeft zo ingewikkeld te zijn. Vaak als je basic denkt kom je tot geniale en praktische oplossingen. Savic doet dat in haar geval met de kattenvoerbak. Wellicht heel simpel, maar functioneel. Het is afgestemt op de voederbehoefte van de gemiddelde kat.  Deze voederbak is heeft twee bakken van 150 ml. vocht of 150 gr. voer. De gemiddelde kat eet ongeveer twee ons voer per dag en dat is ongeveer wat hier in het voederbak past.. Alle Savic voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 2.89

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Yuneec SkyView Multicopter FPV bril Geschikt voor Yuneec Typhoon H

Yuneec SkyView Multicopter FPV-bril Geschikt voor: Yuneec Typhoon H

€ 227.99

Klik hier voor meer informatie...

Product