Koperen jubileum hulde 12,5 jaar

Jubileum huldebord 12,5 jaar. Huldebord voor een koperen huwelijks jubileum. jubileum huldebord voor een koperen huwelijk is ongeveer 40 x 50 cm groot.

€ 1.80

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Edding Krijtmarker e 4095 wit

Ronde punt. Schrijfbreedte: 2 - 3 mm. Geurneutraal krijt op waterbasis. Voor het beschrijven van o.a. ramen en krijtborden. Met een vochtige doek te verwijderen van bijna alle niet-poreuze oppervlakken.

€ 2.82

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Foute print heren truien Multicultural

Kersttrui Multicultural voor heren. Gekleurde kersttrui met diverse kerst afbeeldingen. De kersttrui is gemaakt van 100% acryl.

€ 39.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Bosch C470 50 delige schuurbladenset voor excenterschuurmachine 2608607825

Dit Excenterschuurmachine product is geschikt voor verschillende modellen van Bosch. Het past in o.a. Bosch, DeWALT, Festool, Makita, Metabo. Extra informatie over dit product:

€ 19.69

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jual Furnishings PC 201 Bureau Walnoot Big

De Curved PC-201 Bureau 1300 van Jual Furnishings is uitgevoerd in een warme eiken en walnoot fineer hout met strakke melkwit en zwarte glasplaten. Dit model combineert hedendaagse design met klassieke elementen en is met zijn holle bogen een echte eyecatcher binnen elk woon en werkkamer. Dit Computermeubel is gemaakt van massief hout met een sterke krasvaste fineerlaag. De werkblad is van 8 mm. dikke veiligheidsglas en is zeer robuust met een maximum draagvermogen van 80 kg. Het glazen blad boven het werkblad is ook gemaakt van veiligheidsglas met een dikte van 6 mm. een een draagvermogen van 60 kg. De toetsenbordlade onder het werkblad is uitschuifbaar en kan gedemonteerd worden bij niet gebruik, dit geld ook voor de monitor plank. U kunt de achterkant van het bureau afsluiten met de bijgeleverde houten paneel.  Combineer dit model met de bijbehorende boekenkast, drawwer en bureaustoel uit dezelfde lijn van Jual Furnishings welke u op onze site terug kunt vinden.

€ 399.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Exo Terra Reptile Uvb 200 25 Watt

Exo Terra Reptile Uvb 200 25 Watt direct bestellen in onze webshop! Exo Terra Reptile Uvb 200 25 Watt direct bestellen in onze webshop! De Exo Terra Reptile UVB200 straalt het ideale spectrum uit voor een optimale Vitamine D3 fotosynthese. De Reptile UVB200 is speciaal ontworpen om de condities te simuleren waarin reptielen met zeer hoge UV vereisten, zoals dagactieve reptielen uit woestijngebieden, leven. Deze gebieden ontvangen ongefilterd zonlicht met hoge UVB-waarden. De zeer hoge Vitamine D3 Yield index zorgt voor een verhoogde vitamine D3 fotosynthese die helpt bij de absorptie van calcium en het voorkomen van metabole ziekten. Dankzij de verbeterde UVB penetratie is het de ideale lamp voor hogere terrariums of terrariums met fijn verluchtingsgaas.. Alle Exo Terra voor uw Reptiel uit voorraad leverbaar! Alle Exo Terra voor uw Reptiel uit voorraad leverbaar! Voor dit product gelden afwijkende transportkosten: 2.95

€ 34.99

Klik hier voor meer informatie...

Product