Enveloppen doos huwelijk

Enveloppendoos met hart. Deze enveloppendoos met hart is van karton, 30x30x30, grijzig van kleur en heeft aan elke kant een afbeelding van een hart. Deze enveloppendoos is een erg handige doos om bijvoorbeeld cadeau enveloppen in te doen op uw bruiloft!

€ 5.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Fitbit Activity Tracker Charge Hr 2 Turkoois

PurePulse Heart Rate: Kom continue en automatisch meer te weten over je op je pols gebaseerde hartslag en specifieke hartslag zones. Multi-Sport modi: Track workouts zoals hardlopen, fietsen, fitness en krijg real-time statistieken op het display. Zie na de workout de samenvattingen op het scherm en in de app. Connected GPS: Connecteer Charge 2 met de GPS op uw smartphone om real-time statistieken zoals tempo en afstand op het display te zien en neem de kaart op van je route. Cardio fitness level: Hierdoor krijg je een beter beeld van jouw conditie en zie je hoe je kunt verbeteren in tijd met een gepersonaliseerde Cardio Fitness Score. SmartTrack: Herkent automatisch geselecteerde activiteiten en registreert deze in de Fitbit App. Guided Breathing: Vind momenten van rust doorheen de dag met persoonlijke ademhaling sessies op basis van uw hartslag. All-day tracking activity: Track stappen, hartslag, afstand, calorieverbruik, actieve minuten, geklommen verdiepingen, activiteiten per uur en rustmomenten. Herinneringen om te bewegen: Krijg friendly reminders om te bewegen zodat je gemotiveerd wordt om elk uur een doelstelling van 250 stappen te bereiken. Smartphone meldingen: Zie gesprek, tekst en agenda meldingen op het scherm wanneer je je telefoon in de buurt hebt. Auto Sleep tracking & Silent Alarm: Automatisch bijhouden van uw slaapkwaliteit en rustig wakker worden met een stil alarm. Hoge resolutie Toucschreen display: Een interactief OLED-display maakt het gemakkelijk om uw statistieken te bekijken. Tik gewoon op het scherm om de informatie te zien die je nodig hebt. Verwisselbare bandjes Wissel van look met de leren bandjes en alle andere accessoires. Long life battery: De levensduur van de batterij duurt dtot 5 dagen. Draadloos synchroniseren: Automatische en draadloze synchronisatiestatistieken op computers en meer dan 200 toonaangevende iOS, Android en Windows-apparaten.

€ 159.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Party zonnebril in regenboog kleuren

Regenboog zonnebril. Zonnebril in regenboog kleuren met bruine glazen. Geschikt voor volwassenen.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stalen velg 6670 14 inch

De Stalen velg 6670 14 inch stalen velg.

€ 47.37

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Sennheiser e 614 Instrument microfoon supernier

De E 614 condensatormicrofoon is special ontwikkeld als overhead microfoon. Ideaal voor live-situaties waar uw instrument moet klinken zoals het hoort.
Niet alleen voor percussie, maar ook voor saxofoon, fluit en andere rietblaas-instrumenten. Ook geschikt voor strijkinstrumenten.
 • Frequentiebereik : 40 - 20.000 Hz
 • Richtkarakteristiek : supernier
 • Gevoeligheid bij 1 kHz: 3.0 mV/Pa = -50 dB
 • Voedingsspanning : 12-52 V/3mA phantom voeding
 • Gewicht : 93 gram
 • Afmetingen : doorsnede 20 mm, L = 100 mm

  Geleverd wordt; microfoon inclusief statiefklem en etui.

  € 199.00

  Klik hier voor meer informatie...

 • Product
   

  Tenzo Ally Barkruk 2 stuks Antraciet

  Een barkruk zorgt al gauw voor een stoere uitstraling, vooral aan een bartafel of aanrechtblad. Maar hoe gaaf zou het zijn om een stoere barkruk ook zelf samen te kunnen stellen? Het meubelmerk Tenzo maakt dit mogelijk dankzij de Barkruk Ally. De Barkruk Ally heeft een elegante zitting met ronde vormen. Door de vorm en het extra dikke zitgedeelte is het goed vertoeven op dit zitmeubel. De zitting is bekleedt met kwalitatieve stof die heerlijk aanvoelt. De Retro Barkruk Ally is verkrijgbaar met verschillende kleuren zittingen. De barkruk wordt per twee stuks geleverd.

  € 499.00

  Klik hier voor meer informatie...

  Product