Sikkens Alphacoat kwartshoudende structuurverf voor buiten

Sikkens Alphacoat is een coating voor bescherming en verfraaiing van beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk, bouwplaten etc. Om vuilaanhang tegen te gaan wordt Alphacoat afgewerkt met Alpha Topcoat. Het systeem Alphacoat/Alpha Topcoat is uitstekend buitenduurzaam.Watergedragen, kwartshoudende structuurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie

€ 127.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Doodle Case Ontwerp je eigen iPhone 4 hoesje!

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen hoesje voor de iPhone met de Doodle case!

€ 12.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Bosch BGL35MON12 01 (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Bosch BGL35MON12/01 (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) )

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kleurboek Dinosaurussen

Kleurboek Dinosaurussen. Kleur je favoriete dino's in met dit kleurboekje en maak je eigen Dino wereld. Het boek bevat 17 plaatjes van een dinosaurus die ingekleurd kunnen worden, 27 ingekleurde dinosaurussen en 4 landschappen. Formaat boekje: 24,5 x 20 cm. Materiaal: papier.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Erima Club 1900 2.0 T Shirt

De Erima Club 1900 2.0 teamlijn, de opvolger van de Erima Club 1900 teamlijn, is nieuw in de collectie van Erima. Net als de oorspronkelijke lijn verrenigt ook de nieuwe look een klassiek tweekleurig design met asymmetrisch-speelse vormen. Het sportief-moderne design is een ideale aanvullig op het oorspronkelijke en zorgt er dus voor dat je team ook in de toekomst een uniforme uitstraling heeft. Of het nu gaat om een hoodie of een jack met capuchon - met de hupermoderne, frisse modellen zie je er ook buiten het sportterrein van top tot teen perfect uit. De teamlijn is gegarandeerd verkrijgbaar tot eind 2020.

Het Erima Club 1900 2.0 T-Shirt is een comfortabel model gemaakt van huidvriendelijk materiaal. Het shirt is sneldrogend, waardoor je niet met een nat shirt hoeft te sporten.

- Materiaal: 100% Polyester
- Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren
- Perfect te combineren met de Erima shorts

€ 23.00

Klik hier voor meer informatie...

Product