Huwelijk versiering Gouden ballonnen 50 jaar

Gouden ballonnen 50 jaar. 6 ballonnnen in de kleur goud met 50 jaar print. Afmeting van de ballon is ongeveer 27 cm. Een leuke toevoeging aan een Abraham of Sarah feest, maar natuurlijk ook uitermate geschikt voor een ander jubileum.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Bruiloft en Huwelijk feestartikelen
Product
 

Tick Off Wash Away Shampoo Hond 200 ml

Tick Off Wash Away Shampoo Hond 200 ml direct bestellen in onze webshop! Tick Off Wash Away Shampoo is bij uitstek geschikt voor de bestrijding van een aanwezige vlooien- en/of tekenbesmetting. Tick Off Wash Away shampoo bevat de werkzame stof permethrin, die aanwezige parasieten direct doodt. Afhankelijk van de infectiedruk zijn de behandelde dieren maximaal 1 tot 2 weken beschermd. Het product is kortwerkend en daardoor bij uitstek geschikt voor de bestrijding van een aanwezige vlooien- en/of tekenbesmetting.. Alle Tick Off voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 17.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Ztahl hanglamp Livorno ijzer vernickeld

vernikkeld hanglamp met 8 lichtpunten, een lengte van 150 cm en een breedte van 80 cm, serie Livorno

€ 912.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Benvenuto Design Line Wandmeubel Onder HG Wit

Dit leuke wandmeubel is echt een aanwinst. Zoals de naam al zegt moet je het Wandmeubel Line Onder aan de muur bevestigen. De metalen handgreep bevindt zich aan de bovenkant van de kast waardoor dit meubel als onderkast dient. Het wandmeubel kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden. Zo kun je jouw TV erop neerzetten of het model combineren met leuke woonaccessoires. Ook is het Wandmeubel Line Onder perfect om spullen op te bergen. De kast wordt afgesloten met een soft-close klepdeur en bestaat uit drie vakken. Je kunt dit wandmeubel goed combineren met de overige wandmeubels uit de Line serie.

€ 229.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Einhell BT VC 1215 S Accessoires

Stofzuigerzakken voor de Einhell BT-VC 1215 S Accessoires (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 12.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Universal swing shaft (IF 125)

Universal swing shaft (IF-125)

€ 59.90

Klik hier voor meer informatie...

Product