Party servetten 60 jarig feestje

20 stuks leeftijd servetten 60 jaar. De leeftijd servetten 60 jaar zijn 3-laags en het formaat is 25 x 25 cm. 60 jaar tafeldecoraties en versiering kunt u hier ook kopen.

€ 2.50

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

MAX KB2 Keyboard 61 toetsen met USB mp3 speler en training

MAX KB2 Keyboard 61 toetsen met USB mp3 speler en training. De KB2 is een gebruiksvriendelijk keyboard voor iedereen die kennis wil maken met het spelen op een keyboard. Met 61 toetsen (5 octaven) stap je direct in de wereld van de 'echte' keyboards maar wel voor een betaalbare prijs. Het ingebouwde 3-staps trainingsprogramma helpt je om de toetsen blindelings te kunnen vinden. Zo wordt keyboard spelen niet alleen een uitdaging maar ook gewoon leuk!

De MAX KB2 beschikt over tal van mogelijkheden. Zo is hij voorzien van o.a. 255 timbres,  255 rhythems, 50 demonstratie songs, verschillende percussies, vibrato, sustain, enz. Ook beschikt de KB1 over een USB aansluiting waarop een USB stick met mp3 muziek kan worden aangesloten. Zo kan je meespelen met de muziek die op de USB stick staat. De ingebouwde recorder geeft je de mogelijkheid om zelf rhythms op te nemen zodat je die later weer kan gebruiken. Het LED display helpt je om een duidelijk overzicht te krijgen van alle instellingen.

Qua connectiviteit doet de MAX KB1 niet onder voor de duurdere modellen. Zo is hij voorzien van een lijningang voor het aansluiten van een externe audiobron. Voor die momenten dat het stil moet zijn en je geen gebruik kan maken van de ingebouwde speakers kan je gebruik maken van de hoofdtelefoon aansluiting zodat alleen jij hoort wat je speelt. Deze 3.5mm jackplug hoofdtelefoon aansluiting kan tevens gebruikt worden om het keyboard op een geluidsinstallatie aan te sluiten. Handig voor als juist iedereen moet horen wat je speelt. Mocht je nou ook nog eens goed kunnen zingen dan komt de microfoon aansluiting goed van pas. Je kunt jezelf dan mooi begeleiden op het keyboard terwijl je je zangkunsten ten gehore brengt. Dat het keyboard op het stopcontact aangesloten moet worden is natuurlijk logisch maar wat wel weer noemenswaardig is dat hij ook kan werken op 6 AA batterijen (niet meegeleverd). Zo kan je hem dus altijd en overal gebruiken!

Wil jij 'proeven' hoe het is om keyboard te spelen? Dan is de MAX KB2 de juiste keuze voor jou. Nergens vind je een zo'n uitgebreid model voor zo'n lage prijs. 

Kenmerken

Keyboard met 61 toetsen. LED display voor snel overzicht. 255 Timbres & 255 Rhythms. 50 demonstratie songs. Meerdere percussie mogelijkheden. Master Volume / Accom Volume / Tempo Control. Sustain / Vibrato / Key lighting. One-key / Follow / Ensemble. Start/Stop / Sync / Fill-in. Single Chord / Fingered Chord. Rhythm programmeer functie. Opname en afspeel mogelijkheid. Ingebouwde USB mp3 speler. 3.5mm jack microfoon/hoofdtelefoon/lijningang aansluiting. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz (adapter meegeleverd). Werkt ook op 6 AA batterijen (niet meegeleverd).

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 930x 304 x 93mm. Gewicht: 4kg.

€ 99.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Faber Kabel 100484 Datakabel JE Y(ST)Y...BD 2 x 2 x 0.80 mm² Blauw Per meter

Voor signaaloverdracht in installaties voor meet-, besturings-, data- en regeltechniek. Voor vast leggen in droge en vochtige ruimtes.

€ 1.17

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Hazet 9033 10 Persluchtslijper 6.3 bar

Hazet 9033-10 Persluchtslijper 6.3 bar

€ 139.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Decor Walther badbrug WA WAN1 chroom 68 tot 78 cm

uittrekbare badbrug vervaardigd uit verchroomd messing met een breedte van 68 cm tot 78 cm, serie DW

€ 316.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Lange grijze wintermuts

Lange grijze wintermuts voor volwassenen. Een antraciet grijze wintermuts met een super zachte voering. Materiaal: 100% polyester. Geschikt voor volwassenen.

€ 9.99

Klik hier voor meer informatie...

Product