Speelgoedkeuken 19 x 24 x 38 cm

Houten speelkeuken 19 x 24 x 38 cm. Gelakt houten speelkeuken in een compact formaat met 7 accessoires. De draaiknoppen geven klikgeluiden en verhogen het speelplezier. De keuken heeft een formaat van 19 x 24 x 38 cm.

€ 47.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Speelgoed groot binnen
Product
 

Roze speelkeuken met uitneembare wasbak

Roze keuken 57 x 25 x 64 cm. Houten speelkeuken inclusief een 10-delige accessoireset. De keuken heeft een formaat van ongeveer 57 x 25 x 64 cm.

€ 89.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Speelgoed groot binnen
Product
 

adidas Squadra 13 SS

De adidas Squadra 13 shirts zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Deze jersey komt uit de adidas Squadra 13 collectie en is perfect geschikt om te combineren met alle andere adidas Squadra 13 producten. De kleurcombinaties en het design van deze shirts zijn gebaseerd op de tenues van bekende club -en landenteams. De Squadra 13 shirts komen in een lange -en korte mouwen uitvoering.

Bij dit is gebruik gemaakt van de zogenaamde innovatieve adidas 'ClimaCool-technologie'. Dit zorgt er voor dat uw lichaam koel wordt gehouden en tegelijkertijd beschermt tegen oververhitting. Lichaamsvocht wordt goed en snel afgevoerd, waardoor u zich droog en comfortabel zult voelen. Dit zal uw prestaties binnen de lijnen bevorderen.

Materiaal: 100% Polyester

€ 14.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pritt correctieroller Refill Flex, 6 mm

De nieuwe Pritt correctierollers bieden de meest gemakkelijke applicatie ooit. Dankzij hun flexibele punt passen ze zich aan de applicatiehoek aan en zijn ook nog eens volkomen soepel en schoon. Refill systemen voor de grote gebruikers. Voor meer flexibiliteit in het dagelijks leven! Specificaties: Lengte van de tape: 12 m Soepele applicatie en schone correctie dankzij de nieuwe flexibele punt Intrekbare punt Corrigeer via 2 kanten: trek voor een hele zin, duw voor een letter Makkelijk hervulbaar Voor 50% uit gerecycleerd materiaal
correctieroller, 6 mm

€ 4.11

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Groefkogellagers enkelrijig FAG 6308 Boordiameter 40 mm Buitendiameter 90 mm Toerental (max.) 18000 omw min

Groefkogellagers zijn veelzijdig te gebruiken. Ze bestaan uit massieve buitenringen, binnenringen en kogelkransen. Groefkogellagers zijn in gebruik ongevoelig en onderhoudsvriendelijk. Vanwe...

€ 32.53

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Fellowes Photo Gel muismat met polssteun, tropisch strand

Stijlvolle, transparante gel met afbeelding. De gel vormt zich naar uw pols aan voor persoonlijk comfort. Helpt pijn en vermoeidheid aan de pols te voorkomen. Vlekbestendig. Geschikt voor optische muizen.

€ 18.00

Klik hier voor meer informatie...

Product