Teken en krijtbord 46 cm

Teken en krijtbord 46 cm. Dit dubbelzijdige houten bord bevat aan de ene zijde een krijtbord en aan de andere zijde een zijde waarop getekend kan worden met water afwasbare viltstiften. Dit bord heeft een formaat van ongeveer 46 x 33 x 34 cm en wordt geleverd met krijt en spons. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 25.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Speelgoed groot binnen
Product
 

Whiskas Multipack Pouch Senior 12x100 g Vlees Saus Kattenvoer

Whiskas Multipack Pouch Senior 12x100 g Vlees&Saus - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Als je kat niet meer in staat is om harde brokjes te kauwen en ze eigenlijk een voeding nodig heeft die beter in haar behoeftes voorziet is. zijn Whiskas Senior Maaltijdzakjes een prima en lekker alternatief voor katten van 8 jaar en ouderIeder Maaltijdzakje bevat makkelijk te verteren voeding. vol extra vitamines en mineralen om die soepele tred levendig te houden. Iedere hap bevat zonnebloemolie en vitamines voor een gezonde. glanzende vacht en calcium om haar botten sterk te houden. En natuurlijk is ieder maaltijdzakje vers en vol smaak.. Alle Whiskas voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 4.89

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Melde Red Flash Atriplex hirtensis

Melde is een inheemse plant, afkomstig uit Zuid-Europa en hier verwilderd. Melde heeft een sierwaarde, maar het oorspronkelijke gebruik is als een bladgroente. Bereiding en gebruik van het jonge, glimmende, rode blad zijn gelijk aan bijv. spinazie, alleen is de oogsttijd veel langer. Het gehele jaar door kunnen de blaadjes geplukt worden, zolang ze niet verkleurd of verdord zijn. De smaak is fijner dan spinazie of bijv. zuring en bevat veel mineralen. Op ca. 20 cm hoogte van de grond afsnijden. Gemakkelijk op te kweken gewas.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 2.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Fjällräven Trui Övik Folk voor dames Lichtgrijs

Zachte, comfortabele en warme gebreide wollen trui met een patroon dat geïnspireerd is op Scandinavische folklore. Een prachtig kledingstuk dat tevens een uitstekende functionaliteit heeft voor het buitenleven; omdat wol vocht afvoert van de basislaag en een van de weinige vezels is die nog verwarmen als ze vochtig zijn. Dit maakt de trui perfect als warme tussenlaag onder een shelljack of bijvoorbeeld in combinatie met een donzen bodywarmer op warmere dagen. Ronde halslijn en geribbelde boord aan manchetten en zoom.

€ 159.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Auer Signalgeräte BLG Signaallamp LED Rood Rood Knipperlicht 230 V AC

Hoge lichtopbrengst resp. optische efficiëntie door bijzonder geribd kapje · Schok- en vibratiebestendig, onderhoudsvrij · Laag stroomverbruik · Inschakelstroombegr...

€ 148.06

Klik hier voor meer informatie...

Product