Roze houten speelgoedkeuken 40 x 20 x 45 cm

Roze keuken 40 x 20 x 45 cm. Houten speelkeuken in de kleur roze. De keuken wordt geleverd met 12 bijpassende accessoires en heeft een formaat van ongeveer 40 x 20 x 45 cm.

€ 74.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Speelgoed groot binnen
Product
 

Oxigin 14 Oxrock neon pink 19 inch

De Oxigin 14 Oxrock neon pink 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 317.41

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

TV Kabelgoot Cavus aluminium Zwart

Kabelgoot Zwart - Luxe kabelgoot met fraaie rondingIn tegenstelling tot veel kabelgoten in de bouwmarkt, is er bij deze kabelgoot goed nagedacht over het ontwerp. Het moet natuurlijk naadloos in het zicht kunnen worden gebruikt. Vandaar dat er is gekozen voor een enigszins half ovaal design en zijn ze voorzien van een krasbestendige toplaag. Deze kabelgoten zijn verkrijgbaar in het wit, zilvergrijs en zwart in diverse lengtes. De afmetingen zijn in dit geval te vinden in het tabel. (lengte x breedte x hoogte)

€ 21.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Rubytec Verlichting Firefly 2pcs Geel

De Firefly kan gebruikt worden als sleutelhanger, maar kan ook bevestigd worden aan ritssluitingen of andere dingen die je in het donker graag wilt kunnen vinden, zoals huisdieren, een EHBO-doos, de ingang van een tent of een zaklamp. De stick blijft 10 uur gloeien en behoudt zijn lichtgevende eigenschappen gedurende 10 jaar. Het buisje is gemaakt van ABS en is zeer duurzaam, en het lichtgevende granulaat is milieuvriendelijk en niet giftig.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Complete Differential (ECX202012)

Complete Differential (ECX202012) voor ECX 1/24 Auto's.

€ 17.99

Klik hier voor meer informatie...

Product