Verjaardag kaart met nieuws uit 1942

Nieuws kaart uit het jaar 1942. Deze informatieve nieuws kaart heeft een formaat van ongeveer 16 x 24 cm. De kaart vertoont de hoogtepunten uit het nieuws van uw eigen geboorte jaar! Als de kaart wordt geopend wordt er een nieuwsbericht gesproken met de 3 hoogtepunten van uw geboortejaar. Aan het einde van het nieuwsbericht wordt er gezegd : Het belangrijkste nieuws van dit jaar is uw geboorte.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Luchtslang 10 mm x 5 m

Luchtslang 10 mm x 5 m Deze vervangende luchtslang is te gebruiken in combinatie met de Air 2000 in- en outdoo en de Air 4000 outdoor. De slang heeft een diameter van 10mm en een lengte van 5m. Bij het vergaan van uw luchtslang is het dus niet nodig ...

€ 9.02

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Masita Brasil Polo

Een tijdloos, strak design kenmerkt onze teamcollectie Brasil. Functionaliteit is het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van deze teamlijn. Technische materialen, onder andere ten behoeve van vocht- en temperatuurregulering, zijn verwerkt in alle presentatiepaken. Masita heeft een moderne pasvorm gecreëerd waardoor elke sporter, jong en oud, een fantastisch draagcomfort kan ervaren.

De Masita Brasil polo is gemaakt van bijzonder lichte en elastische materialen en uitgevoerd met een mesh rugpand, waardoor poloshirts uitstekend ademen en vocht reguleren. De ClimaTech materialen van deze Masita poloshirts hebben een extra “ultimate dry-comfort treatment” ondergaan waardoor de stof optimaal vochtregulerend en ademend is. Door het gebruik van technische garens en de speciale behandelingen van stoffen geeft het materiaal een uitstekende luchtcirculatie.

- Materiaal: 100% Polyester
- Verkrijgbaar in Junior en Senior maten
- Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren

€ 24.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Adori Slickerborstel Klein Softgrip Small

Adori Slickerborstel Klein Softgrip Small direct bestellen in onze webshop! Deze borstel reinigt en ontrafelt de klitten grondig, maar toch voorzichtig, zodat de huid wordt ontzien. Langharige vachten voorzichtig en in gedeeltes behandelen. Met een kammetje is de borstel gemakkelijk weer schoon te maken. Het soft-grip handvat ligt zeer stabiel en lekker in de hand.. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 6.19

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

L'oblique hangmappen voor kasten MARK Ultimate V bodem

Voor ft A4. Uit stevig karton van 240 g/m², pH-neutraal (ISO 9706), versterkt met katoen vezels voor onvergelijkbare duurzaamheid. Frontale insnijding voor makkelijk uitnemen en opbergen van documenten. Hangmap is bevestigd aan de hangstrip met klinknagels. Platte metalen hangstrip met grote draagkracht. Koppelbaar dankzij de metalen drukknoppen. Tussenafstand: 330 mm.

€ 2.13

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

RH Alurad RAK Phonix schwarz Horn Edelsstahl 20 inch

De RH Alurad RAK Phonix schwarz/Horn Edelsstahl 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 739.64

Klik hier voor meer informatie...

Product