Speelgoed kwaliteits keuken met oven van bamboehout

Luxe bamboe keuken 53 x 22 x 77 cm. Stevige speelkeuken gemaakt van bamboe met twee kookplaten, meerdere draaiknoppen en een uitneembare metalen spoelbak. De keuken wordt geleverd met een pot en pan, pannenlap en divers kookgerei. Formaat ongeveer: 53 x 22 x 77 cm.

€ 119.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Speelgoed Houten speelgoed
Product
 

Diva pruik met krullen roze paars

Dames pruik met roze en paarse krullen. Lange pruik voor dames met roze en paars gekleurd haar, een rechte pony en golvend haar. Deze extravagante diva pruik is een leuke party accessoire!

€ 12.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

BeamZ Pandora 1200 TTL RGB Laser 1.2W met ILDA

De BeamZ Pandora 1200 TTL RGB Laser heeft een output van maar liefst 1.2W max. (1W gegarandeerd!), een zeer hoge output dus voor felle en verreikende laserstralen. De Pandora 1200 is voorzien van 3 modules in de kleuren rood, groen en blauw. Door deze kleuren te mixen ontstaat de mogelijkheid voor 7 kleuren totaal. Doordat de Pandora 1200 is voorzien van snelle 25K motoren worden projecties en animaties nauwkeurig en strak weergegeven. Rechte lijnen zijn ook echt recht.

De BeamZ Professional Pandora 1200 kan worden aangestuurd door middel van ILDA. In combinatie met software zoals Pangolin kan met behulp van een computer simpel en snel een schitterende lasershow geprogrammeerd worden. Tevens bestaat de mogelijkheid om plaatjes en logo's door de laser te laten projecteren.
Een andere mogelijkheid is DMX sturing. Met 12 of 23 kanalen heb je volledige controle over de laser en de kleuren. Roep ingebouwde figuren en (bewegende) animaties op en stel je eigen lasershow samen.
Voor wie op zoek is naar een hoogwaardige laser met een hoge output maar niet met controllers en computers aan de slag wil is de Pandora 1200 voorzien van geluidsbesturing en enkele ingebouwde programma's. Hierbij werkt de laser volledig zelfstandig en is er geen controller of computer nodig.

De BeamZ Pandora 1200 is geschikt voor zowel vaste installatie als 'on the road' toepassingen. Voor het beste en mooiste resultaat is het aan te bevelen om gebruik te maken van een rookmachine. Door een beetje nevel in de ruimte zullen de laserstralen zichtbaar worden voor een ongekend mooi 3D effect.

Kenmerken

Krachtige Rode, Groene en Blauwe laser. Hoge lichtopbrengst voor lange afstand projecties. TTL RGB kleuren modulatie. 25K hoge snelheid optisch scanner systeem. X- en Y-Size inverter. ILDA, DMX en Stand-alone mode. 12 of 23 DMX kanalen. Master/slave functie. Geluidsgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode. Voorgeprogrammeerde shows. DMX in/output via 3-pin XLR. Controle paneel met LED display.

Specificaties

Vermogen 1000mW gegarandeerd (max. 1200mW). Gegarandeerd vermogen per lasermodule:
Rood: 300mW @ 650nm. Groen: 100mW @532nm. Blauw: 600mW @447nm. . Scanner systeem: 25kpps @ 8°. Voor geprogrammeerde patronen en animaties. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 243 x 295 x 128mm. Gewicht: 4.9kg.

€ 599.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jako Pro Trainingsbroek

Jako Pro Trainingsbroek

€ 25.16

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Canon 703 Toner Cartridge

Hoogste kwaliteit toners van onze Japanse top fabrikant. De beste onderdelen (drums e.d.). Samengesteld en getest door vakmensen in onze ISO9001 gecertificeerde fabriek. Het resultaat; hoge afdrukkwaliteit en betrouwbaarheid. Voor professioneel- en thuisgebruik.

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

SerraLunga Hug

Een prachtige lounge sofa die lekker en comfortabel zit/ligt en geschikt is voor zowel binnen als buiten.

Specificaties:

 • Designer : Marc Sadler
 • Afmetingen: L 150 x B 100 x H 85 (voor alle afmetingen zie de laatste afbeelding)
 • Standaard kleuren: Wit, Zwart, Zilver, Appel Groen, Oranje, Rood, Framboos Rood, Tobacco, Zand, Kastanje, Houtskool, Oud Roze.
 • Gelakte Kleuren: Parelgrijs, Pompeian rood, Jacht Blauw, Olijf Groen, Fucsia, Royal Blauw, Terracotta, Ivoorwit.
 • Metallic: Zilver, Goud, Koper.
 • Stof Type 'A': Ijs, Ivoorwit, Lemoen Groen, Vlag Blauw, Scharlaken, Parel Roze, Melk, Bever, Nacht Blauw.
 • Hierbij is Type 'A' gemaakt van 68%PVC, 31% Katoen en 1% polyester
 • Stof Type 'C': Wit, Créme, Rood, Blauw
 • Hierbij is Type 'C' geschikt voor binnen en buiten en is gemaakt van 100% polyester PVC bekleed.
 • Voor alle kleuren zie laatste afbeelding
 • Materiaal : LLDPE (lineair lage dichtheid polyethyleen) die door rotatiegieten behaald is.
 • UV-bescherming. Gesponnen geverfd.
 • Hoge mate van mechanische sterkte en schokbestendigheid.
 • Levertijd : +/- 3 weken afhankelijk van aantallen en kleurkeuze

Wie is Marc Sadler :
Marc Sadler is geboren in Innsbruck. Hij is een talentvol ontwerper met meer dan vier decennia ervaring voor topbedrijven in verscheidene sectoren. Hij is Europees Art Director bij Ideal Standard sinds 2002. Sadler behaalde in 1968 zijn diploma aan de E.N.S.A.D. (Parijs) en kreeg datzelfde jaar de Brook Stevens designprijs toegekend. Hij begon zijn carrière in de sportsector door samen te werken met Caber (Italië). Later patenteerde hij het symmetrische schelpontwerp van Caber dat jarenlang de meest succesvolle skischoen in zijn soort bleef. Vervolgens richtte Sadler zijn eigen studio op met personeel gespecialiseerd in modelling en technische ontwikkeling. Hij bood zijn klanten een all-inservicepakket, van concept en ontwerp tot productontwikkeling. Na filialen te hebben geopend in New York, Londen, Taiwan en Venetië vestigde Sadler onlangs kantoren en residentie in Milaan. Dankzij de kennis van materialen en werktechnologieën die hij opdeed in zijn werk in de hoogtechnologische sportsector – waaronder een 20 jaar durende samenwerking met marktleider in technische en beschermende sportkledij Dianese – kon Sadler zijn actieterrein verruimen naar andere industrieën waar ontwerp in de klassieke zin meer gevestigd is. Hij ontving onder andere de award DESIGN PLUS de COMPASSO D’ORO ADI. In 1998 werd zijn ‘Motorrijder Rugbeschermer’ opgenomen in de permanente collectie van het M.O.M.A.

€ 1585.00

Klik hier voor meer informatie...

Product