Jako Competition 2.0 T Shirt

De Jako Competition 2.0 is een sportieve teamlijn met een dynamisch design. De combinatie van modieuze kleurblokken en sportieve contrasterende inzetten geeft deze teamlijn een bijzondere dynamische look.

Het Jako Competition 2.0 T-Shirt is een comfortabel t-shirt gemaakt van 100% Polyester-Comb-Mesh en is voorzien van de Keep Dry technologie. Dat zijn dunne microvezels van het shirt die het transpiratievocht onmiddelijk naar buiten transporteren. Daardoor droogt het materiaal zeer snel, beschermt het tegen afkoeling en geeft het een aangenaam lichaamsgevoel tijdens het sporten. Het T-Shirt heeft verschillende ventilatieopeningen voor extra ventilatie tijdens het sporten. De ronde hals is voorzien van Ripp inzet voor een comfortabel gevoel rond de hals.

- Materiaal: 100% Polyester
- Verkrijgbaar in acht verschillende kleuren
- Ook in Dames variant verkrijgbaar

€ 24.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Krimpkous 2mm, Zwart (1 meter)

Krimpkous 2mm, Zwart (1 meter)

Krimpkous 2mm, Zwart (1 meter) kopen bij TopRC

De Krimpkous 2mm, Zwart (1 meter) is een onderdeel van het merk TRC. Bij TopRC ben je aan het juiste adres voor alle onderdelen van TRC. TopRC biedt deskundig advies over alle onderdelen. Daarnaast houdt TopRC iedere maandag en vrijdag koopavond. Naast Krimpkous 2mm, Zwart (1 meter) heeft TopRC nog meer onderdelen, bekijk welke onderdelen bij jou passen.

€ 2.25

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Blomus broodmand Delara groot 26 x 26 cm bruin

broodmand uit verchroomd metaaldraad met mokkakleurige, katoenen mandje met een hoogte van 9,2 cm en een breedte en diepte van 25,5 cm, serie Delara

€ 32.95

Klik hier voor meer informatie...

Product