Afhaalactie Zitzak Classic Katoen Beige

Korting enkel geldig bij afhalen! De Classic-modellen zijn ongelovelijk flexibel te gebruiken. De extra royale omvang maakt deze zitzak ideaal om uit te rusten in het kantoor of thuis. Gestresst van het dagelijks leven? Gewoon terug trekken op je kleine mobiele eiland! Ademend linnen-katoen zorgt voor een geweldig microklimaat voor zitten, liggen, koelen of lekker lezen. De vulling bestaat uit geschuimde EPS parels en is van de hoogste kwaliteit.

€ 85.00

Klik hier voor meer informatie...

Zitzakkenshop.nl Smoothy
Product
 

NewStar Beamer C80 Beamer plafondsteun 115 cm

NewStar Beamer-C80 - Universele Beamer beugel voor montage aan het plafond. In lengtes tot maximaal 215 cm!Deze beamerbeugel wordt standaard geleverd met 2 standaard lengte buizen, één warmee de afstand tot het plafond 8cm wordt en één waarmee de afstand tot het plafond 15cm wordt. Echter zijn er voor deze beamer plafondbeugel ook verlengbuizen beschikbaar in verschillende lengtes, een verlengbuis van 100cm, 150cm en 200cm. Hiermee kun je het geheel dus verlengen tot elke gewenste lengte tot max. 215cm. Stel je moet een maat tussen de 115 en 155 cm hebben. Dan kun je de verlengbuis eenvoudig op de juiste maat zagen met behulp van een ijzerzaagje.

€ 129.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Piëzo signaal Geluidsontwikkeling 96 dB Spanning 5 V Continu KEPO KPI G4214L 6286 1 stuks

Piëzo-signaal Geluidsontwikkeling: 96 dB Spanning: 5 V Continu KEPO KPI-G4214L-6286 1 stuks

€ 3.65

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Gentlemen's Hardware Metal Tool Box Large

Help mijn man is klusser... Zorg ervoor dat jouw man een echte klusser wordt met deze Metalen Tool Box van Gentlemen's Hardware.

€ 59.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Lomography Lomo'Instant Mini Sanremo Instant Fotografie Camera Incl. 3 Lenzen

Met de Lomography Sanremo Lomo'Instant Camera met lenskit maak je in een oogwenk de leukste foto's en kun je deze meteen delen. Het is altijd leuk om direct het eindproduct te kunnen bezichtigen!

€ 149.00

Klik hier voor meer informatie...

Product