Windscherm hoog bevestigingsset Sym Fiddle 3 (origineel model)

Bent u op zoek naar een hoog windscherm met bevestigingsset voor uw Sym Fiddle 3.

Kenmerken van dit windscherm voor uw Sym Fiddle 3:

Wanneer u door weer en wind rijdt is het verstandig om een windscherm aan te schaffen deze beschermt uw lichaam tegen regen rijwind of insecten. Of u kunt een hoog Sym Fiddle 3 windscherm monteren simpelweg omdat het er erg retro uitziet. Dit windscherm is voor de Sym Fiddle 3 en heeft een van de beste pasvormen! Specificaties van dit hoge windscherm voor de Sym Fiddle 3: - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind zon etc. - Geschikt voor de Sym Fiddle 3. - Geeft een karakteristieke retro look. - Inclusief bevestigingsset. - 73 cm hoog. - Helder windscherm. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze service-hulplijn via telefoon e-mail of online chat.

€ 64.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Oppakbeugel Vespa Primavera Sprint glans zwart

glans zwart accent voor uw Vespa! Waarom een oppakbeugel? Een oppakbeugel waar is die nou voor? De naam zegt het al natuurlijk om uw scooter aan op te tillen op het moment dat dit nodig is. De Vespa op een brug zetten ter reparatie? Pak hem op bij de beugel en til de achterzijde op. Of als u de scooter gewoon op het standaard wil zetten kunt u hem hieraan optillen. Heeft u verder nog vragen over deze beugel voor uw Vespa Primavera of Sprint? Neem dan even contact met ons op wij helpen u graag!

€ 33.71

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Handmoffen set Tucano Urbano neoprene R363 ( stuurbalansgewicht protectie rand) (v)

Wilt u in de winter warme handen en toch in balans blijven? Deze handmoffen van Tucano Urbano lossen dit voor u op! Specificaties van deze Tucano Urbano R363 handmoffen - Incl. stuurbalansgewicht - Eenvoudig montage systeem - Incl. protectie rand voor betere hoge snelheid prestaties - Synthetisch bont op de rug van de hand - Stijve opening met elastische winddicht regelaar - Reflecterende stukken Heeft u nog vragen over dit product? Dan kunt u ons bereiken via chat e-mail en telefoon. Wij staan graag voor u klaar.

€ 42.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Kappenset Piaggio Zip 5 delig mat grijs (SP Look) led verlichting

Een Piaggio Zip SP echt het puntje van de zalm!

Specificaties van deze kappenset:

- Gemaakt van dezelfde soort kunststof als alle andere kappensets. - Goedkoper dan een originele kappenset. - ZIP SP logo in voorfront gegraveerd! - Kleur: Mat Grijs. - 5-delig achterkap in 1 deel. - Led verlichting in voorfront

Waarom zou u deze kappenset monteren op uw Piaggio Zip?

Omdat het een replica van een originele kappenset is lijkt deze werkelijk sprekend op een originele! Het is een stuk goedkoper dan een originele kappenset en de kappen zijn bedekt met een mooie lak. De kappenset is gemaakt van dezelfde soort kunststof als waar de originele kappenset van gemaakt is. Deze kappenset heeft een Piaggio Zip SP voorfront dus u kunt nu van uw Piaggio Zip een SP uitvoering maken! Combineer deze kappenset met een nieuwe stickerset voor uw Piaggio Zip en u hebt een fantatisch eindresultaat! Hieronder staat tevens een montagevideo van een kappenset voor de Piaggio Zip. Deze helpt u door de montage. En u kunt natuurlijk altijd onze montage-hulplijn bellen als u er niet uitkomt. Wij helpen u graag. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 139.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Onderhoudspakket Kymco Agility(RS) 12 Vitality 4 takt

Met dit Endurance onderhoudspakket brengt u uw Agility(RS) 12 / Vitality weer in topvorm!

Onderhoud aan plegen aan uw Agility(RS) 12"/ Vitality

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Agility(RS) 12"/ Vitality te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Agility(RS) 12"/ Vitality.

Wat krijgt u bij deze onderhoudskit voor de Agility(RS) 12"/ Vitality

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter Endurance • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit van Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe! Let op! in deze onderhoudset zit er verschil in de snor(25km/h) / brom(45km/h) variant."

€ 44.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Onderhoudspakket Sym Fiddle II (2)

Uw Sym Fiddle in top conditie houden? Dat kan met deze complete onderhoudset van Endurance

Onderhoud aan uw Sym Fiddle

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Sym Fiddle te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Sym Fiddle.

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter Origineel • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe! Let op! Deze onderhoudset is geschikt voor de NEW engine geproduceerd vanaf 2008 ook zit er verschil in de snor(25km/h) / brom(45km/h) variant.

€ 49.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Kettingslot U slot MKX Lock ART 3 sterren 90cm (U LOCK)

U kunt uw scooter bromfiets of motor altijd veilig achter laten met dit kettingslot met U-slot van MKX!

Uw scooter veilig op slot zetten met dit multifunctionele ART-3 kettingslot + U-slot van MKX

Dit multifunctionele slot is te gebruiken met ketting maar ook los als schijfremslot. Voor de meeste scooterverzekeringen dient u een ART-slot van 3 of 4 sterren te hebben. Eigenschappen: • 90cm lang • Veiligheidsslot van uitstekende kwaliteit • Beschermende coating • Gehard stalen hangslot • Gehard stalen ketting • Gemakkelijk in gebruik • Waterbestendig slot • 2 sleutels en sleutelnummer • Toepassing als motor- of scooterslot • ART klasse: ART 3

€ 23.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Alarm met afstandsbediening Swrs300 (12V) Scooter

Een éénvoudig te monteren alarm die iedereen doet opkijken als deze loeit!

Alarm met afstandsbediening Swrs300 (12V) Scooter

Je hebt alarmen die specifiek voor een bepaald type scooter bedoeld zijn. Dit alarm is universeel en past op elke scooter met een 12v accu. Het alarm dient u handmatig te (de)-activeren voor gebruik d.m.v de bijgeleverde afstandsbediening. Het voordeel van dit alarm is dat zelfs iemand met twee linkerhanden het zou kunnen monteren! Het is simpelweg de rode draad op de + pool en de zwarte draad op de - pool van de accu. De groene draad is slecht een antenne draad. Heeft u toch vragen m.b.t. de montage kunt u contact opnemen met de montage hulplijn. De monteurs helpen u graag! Handleiding inbegrepen. Advies i.v.m. gevoeligheid om het alarm achter de voorkap te monteren

€ 26.15

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Stuurslot kabel Antirobos Vespa Primavera Sprint Luma

Een zeer goed beveiligde Vespa Primavera / Sprint met dit antirobos slot.

Antirobos / stuurslotkabel voor uw Vespa Primavera / Sprint.

Beveilig uw Vespa Primavera / Sprint optimaal met dit antirobos slot. Het slot bestaat namelijk uit een stalen kabel die beschermd wordt door gemechaniseerde ringen deze mechanische ringen zijn gemaakt van gehard staal. Door het materiaal en de bouw van het slot wordt het vrijwel onmogelijk om deze te knippen zagen picklocken hameren of boren. Door gebruik te maken van dit antirobos slot weet u zeker dat uw Vespa Primavera / Sprint veilig is. Kenmerken van het antirobos slot. -Onzichtbare afwerking onder uw buddy -Gemakkelijk te monteren. -Helm is eventueel aan het slot te hangen. -Omdat het slot aan het stuur vast zit staat het stuur ook vast en op slot.

€ 48.85

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Knipperlicht set LED Vespa Primavera Sprint Audi look voor Power1 (v)

Deze LED knipperlichten voor uw Vespa Primavera / Sprint zijn een echte eyecatcher! Tevens heeft u betere verlichting op uw Vespa. De led knipperlichten passen op de: • Vespa Primavera • Vespa Sprint

Specificaties led verlichting Vespa Primavera / Sprint:

- Inclusief Kabelboom - Inclusief Led Relais - 2x Audi look LED verlichting links / rechts voor - Plug and play systeem - E4-keur goedgekeurd - Inclusief dagrijverlichting LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Monteren knipperlicht set LED Vespa Primavera / Sprint

Als u een beetje handig bent kunt u deze knipperlichten voor uw Vespa Primavera / Sprint zelf monteren. Hieronder vindt u een uitgebreide montagevideo waarin alle stappen van de montage beschreven staan.

€ 54.00

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Uitlaat LeoVince Sito 726 Vivacity Speedfight snor 2 takt (v)

Opzoek naar een nieuwe uitlaat voor uw Peugeot 25km scooter? Bekijk deze Leovince Sito 726 uitlaat van top kwaliteit maar eens!

Eigenschappen van de Leovince Sito 726 uitlaat

● Geluidsarm ● Originele looks ● E-pass goedkeuring ● Compleet geleverd met hitteschild ● Uitstekende pasvorm ● Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding ● Inclusief bevestigingsset

Montage LeoVince Sito 726 uitlaat

Het kan voorkomen dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Vergeet niet de uitlaatpakking te vervangen! LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Heeft u nog vragen over de afstelling van deze uitlaat? Neem dan contact op met de montage-hulplijn. De monteurs helpen u graag!

€ 73.96

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Stuurslot kabel Antirobos Kymco New Sento Artago

Zoals elke scooterrijder weet is het erg belangrijk om uw scooter goed op slot te zetten. Veel mensen vergeten het slot echter regelmatig of denken dit niet nodig te hebben omdat ze slecht maar heel even weg zijn. Een anti-robos slot is voor dit soort situaties een uitkomst! Het slot wordt vastgezet aan het stuur waardoor het onmogelijk is om het stuur te gebruiken. Makkelijk te gebruiken en erg veilig!

€ 48.92

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Kymco
Product
 

Stuurslot kabel Antirobos Kymco Agility City 16 inch

Zoals elke scooterrijder weet is het erg belangrijk om uw scooter goed op slot te zetten. Veel mensen vergeten het slot echter regelmatig of denken dit niet nodig te hebben omdat ze slecht maar heel even weg zijn. Een anti-robos slot is voor dit soort situaties een uitkomst! Het slot wordt vastgezet aan het stuur waardoor het onmogelijk is om het stuur te gebruiken. Makkelijk te gebruiken en erg veilig! -Alleen geschikt voor de Kymco Agility City 16 inch. (niet geschikt voor de 16+)

€ 34.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Kymco
Product
 

Stuurslot kabel Antirobos Sym Symply

Zoals elke scooterrijder weet is het erg belangrijk om uw scooter goed op slot te zetten. Veel mensen vergeten het slot echter regelmatig of denken dit niet nodig te hebben omdat ze slecht maar heel even weg zijn. Een anti-robos slot is voor dit soort situaties een uitkomst! Het slot wordt vastgezet aan het stuur waardoor het onmogelijk is om het stuur te gebruiken. Makkelijk te gebruiken en erg veilig!

€ 48.92

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Stuurslot kabel Antirobos Peugeot Kisbee

Bescherm uw Peugeot Kisbee optimaal met dit antirobos slot.

Antirobos / stuurslotkabel voor uw Peugeot Kisbee

Het antirobos slot krijgt z'n stevigheid door zijn bouw. Dit antirobos slot dat haast onmogelijk te hameren boren knippen zagen of picklocken is weerhoudt criminelen er van om uw Peugeot Kisbee mee te nemen. Doormiddel van een stalen kabel die omringt word door hardstalen mechanische ringen is het slot vrijwel onbreekbaar en weet u zeker dat uw Peugeot Kisbee veilig is. Kenmerken van het antirobos slot. -Gemakkelijk te monteren -Helm is eventueel aan het slot te hangen -Onzichtbare afwerking onder uw buddy. -Bevestigingsset wordt er GRATIS bij geleverd. -Doordat het slot aan het stuur bevestigd wordt staat het stuur ook vast en op slot.

€ 48.92

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Stuurslot kabel Antirobos Sym Cello Allo Artago

Bescherm uw Sym Cello / Allo 50 / 125 optimaal met dit antirobos slot.

Antirobos / stuurslotkabel voor uw Sym Cello / Allo 50 / 125

Dit antirobos slot dat haast onmogelijk te knippen boren zagen hameren of picklocken is weerhoudt criminelen er van om uw Sym Cello / Allo 50 / 125 mee te nemen. Het antirobos slot krijgt z'n stevigheid door zijn bouw. Doormiddel van een stalen kabel die omringt word door hardstalen mechanische ringen is het slot vrijwel onbreekbaar en weet u zeker dat uw Sym Cello / Allo 50 / 125 veilig is. Kenmerken van het antirobos slot. -Doordat het slot aan het stuur bevestigd wordt staat het stuur ook vast en op slot. -Gemakkelijk te monteren. -Helm is eventueel aan het slot te hangen. -Onzichtbare afwerking onder uw buddy. -Bevestigingsset wordt er GRATIS bij geleverd.

€ 29.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Stuurslot kabel Antirobos Kymco Agility RS Artago

Zoals elke scooterrijder weet is het erg belangrijk om uw scooter goed op slot te zetten. Veel mensen vergeten het slot echter regelmatig of denken dit niet nodig te hebben omdat ze slecht maar heel even weg zijn. Een anti-robos slot is voor dit soort situaties een uitkomst! Het slot wordt vastgezet aan het stuur waardoor het onmogelijk is om het stuur te gebruiken. Makkelijk te gebruiken en erg veilig! -Alleen passend op de RS versie.

€ 29.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Kymco
Product
 

Stuurslot kabel Antirobos AGM LX GT Tauris Artago

Bescherm uw AGM LX / GT Tauris optimaal met dit antirobos slot.

Antirobos / stuurslotkabel voor uw AGM LX / GT Tauris

Door middel van een stalen kabel die omringt wordt door hardstalen mechanische ringen is het slot vrijwel onbreekbaar en weet u zeker dat uw AGM LX / GT Tauris veilig is. Het antirobos slot krijgt z'n stevigheid door zijn bouw. Dit antirobos slot dat haast onmogelijk te hameren picklocken boren knippen of zagen is weerhoudt criminelen er van om uw AGM LX / GT Tauris mee te nemen. Kenmerken van het antirobos slot. -Onzichtbare afwerking onder uw buddy -Gemakkelijk te monteren. -Helm is eventueel aan het slot te hangen. -Omdat het slot aan het stuur vast zit staat het stuur ook vast en op slot. -Bevestigingsset wordt er GRATIS bij geleverd.

€ 29.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Stuur slotkabel Antirobos AGM China Retro Artago

Zoals elke scooterrijder weet is het erg belangrijk om uw scooter goed op slot te zetten. Veel mensen vergeten het slot echter regelmatig of denken dit niet nodig te hebben omdat ze slecht maar heel even weg zijn. Een anti-robos slot is voor dit soort situaties een uitkomst! Het slot wordt vastgezet aan het stuur waardoor het onmogelijk is om het stuur te gebruiken. Makkelijk te gebruiken en erg veilig! Passend op: AGM:Retro Benzhou: Retro Berini:Bella Milano Btc: Grande Retro China: Grande Retro Eagle Wing: Torino Fosti: Grande Retro Iva: Roma Killerbee: Custom La Souris: Grande Retro Lintex: HT50QT-29 Neco: Borsalino

€ 48.92

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Stuurslotkabel Antirobos Kymco Like 50 125 200

Zoals elke scooterrijder weet is het erg belangrijk om uw scooter goed op slot te zetten. Veel mensen vergeten het slot echter regelmatig of denken dit niet nodig te hebben omdat ze slecht maar heel even weg zijn. Een anti-robos slot is voor dit soort situaties een uitkomst! Het slot wordt vastgezet aan het stuur waardoor het onmogelijk is om het stuur te gebruiken. Makkelijk te gebruiken en erg veilig!

€ 48.92

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Kymco
Product
 

Reserveonderdeel Team C T02106 Servo saver set

Reserveonderdeel Team C T02106 Servo-saver-set

€ 6.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Reece Bib Overgooier

De Reece overgooiers zijn onmisbaar bij een training of tijdens een warming-up partij. De Reece hesjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, namelijk 100% polyester.

- De Reece Bib's zijn professionele overgooiers
- Gemaakt van 100% polyester.
- Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.
- Uitstekend te bedrukken.

€ 6.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Modelcollect 1 72 Germany WWII E 50 Heavy Tank with 88mm gun

Met deze bouwdoos van het merk Modelcollect kun je een Germany WWII E-50 Heavy Tank met 8mm geweer in 1 op 72 schaal bouwen. Dit model moet nog volledig worden gebouwd waardoor er verf en lijm benodigd is. Deze worden standaard niet bij het bouwpakket geleverd.

Modelcollect Germany WWII E-50 Heavy Tank with 88mm gun

- Schaal: 1:72

Benodigdheden

Verf
Lijm 

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stijgbocht kabelbaan 600mm gegalvaniseerd

Stijgbocht kabelbaan 600mm 90 graden Sendzimir gegalvaniseerd

- Uitwisselbare accessoires
- Doorzettingen in zijkant om stevige montage te bekomen
- Uniek design
- Strakke vormgeving
- Clipsbaar deksel
- Verhoogde draaglast
 
Zie de derde afbeelding voor het montagevoorbeeld.

Technische specs Stijgbocht CT60-RB90-600

Type productStijgbocht voor kabelbaan
Hoogte60mm
Breedte600mm
AfwerkingPre-galvanized

Sendzimir verzinkt (EN 10143) PG (pre-galvanised) Producten uit Sendzimir of continu thermisch verzinkte staalplaat en coils worden meestal daar toegepast waar een beperkte chemische verontreiniging mogelijk is zoals bijvoorbeeld burelen, industriële gebouwen, overdekte parkings e.d..

Karakteristiek voor dit staal is dat het “voor” mechanisch vervormen voorzien wordt van een zinklaag door middel van een continu dompel proces. Deze zinklaag laat zich makkelijk vervormen, op snijvlakken treedt tot 1.5mm een kathodische werking op die oxidatie tegengaat.

Het staal wordt eerst chemisch gereinigd en opgeruwd om een goede hechting te bekomen, na het dompelproces wordt het overtollige zink afgeblazen en bekomt het een extra passivatielaag (zeer kleine beschermlaag) om oxidatie van de zinklaag tegen te gaan (witte roest). De laagdikte wordt meestal uitgedrukt in g/m².

Het meest ingezette Sendzimir staal is Z 275 = 275g/m² (tweezijdig gewogen), dit komt overeen met 18-20 µm (micron). Sendzimir verzinkt staal afkomstig van moderne verzinklijnen heeft in het algemeen een egaal glanzend uiterlijk. Het vroeger veel voorkomende gebloemde oppervlak komt tegenwoordig nagenoeg niet meer voor. Dit effect bekomt men onder invloed van lood maar heeft geen invloed op de kwaliteit van de laag. Door de steeds strengere milieuwetgevingen werd het gebruik van lood verboden.

€ 33.19

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Thermos fles 500 ml holland print

Thermosfles tulp. Thermosfles met afbeelding van tulpen. Materiaal: RVS. Inhoud: 500 ml.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Product