Uitlaat Peugeot horizontaal Silex 2 takt

Een vervangingsuitlaat voor uw Peugeot horizontaal 2-takt scooter.

Eigenschappen Silex Peugeot Horizontaal uitlaat

● Origineel uiterlijk ● Beperkt geluidsniveau ● 45km/u model ● Inclusief hitteschild Een uitlaat met een originele look die uw Peugeot horizontaal scooter ook net wat extra vermogen geeft!

Montage van de Peugeot horizontaal Silex uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Vergeet niet de uitlaatpakking te vervangen! LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Uitlaat schetsplaat dient aan de achterzijde van het carter gemonteerd te worden dit model past alleen op modellen met een smalle achterband. Twijfelt u of deze uitlaat op uw scooter past? Bel of mail ons! Passend voor 10 en 12 inch banden. (niet passend op groter)

€ 47.21

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Uitlaat Tecnigas Silent Pro Sym Symphony Fiddle 2 Orbit 2 Jet 4 Peugeot Speedfight 3 Vivacity Tweet 4 takt (v)

De uitlaat van een scooter is een slijtagedeel dat uiteindelijk aan vervanging toe is. Deze Tecnigas Silent-Pro is een prima geschikte uitlaat voor de Sym. Scherpe prijs met originele prestaties!

Eigenschappen van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

● Behoudt dezelfde prestaties als het origineel ● CE-goedgekeurd ● Origineel uiterlijk ● Laag geluidsniveau ● Juiste prijs - kwaliteit verhouding. ● Uitstekende pasvorm LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Dit artikel heeft een bevestigingspunt. Heeft u er 2? Dan past deze uitlaat niet zie alternatieven.

Montage van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren.

€ 74.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Sym Orbit Orbit 2 (origineel model)

Wilt u ook een mooie retro look op uw Sym Orbit?

Krijg de ultieme retro look op uw Sym Orbit!

Rijdt u door weer en wind? Dan is een windscherm voor uw Sym Orbit een goed idee. Het windscherm voor uw Sym Orbit biedt bescherming tegen regen koude rijwind en insecten. U blijft vele malen droger en warmer met een windscherm! Het windscherm van Sym is 65 cm hoog en 4 mm dik.

Wat te doen in de regen?

Wanneer u met uw scooter door de regen rijdt komen er regendruppels op uw windscherm die ervoor zorgen dat uw zicht verslechtert. Wij adviseren u daarom om Rain-away te gebruiken dat is een spraywax die ervoor zorgt dat de regendruppels op uw Sym Orbit windscherm er makkelijker afglijden.

Het monteren van uw Sym Orbit windscherm

Dit windscherm wordt geleverd met een bevestigingsset. Onder aan de pagina vindt u een montagevideo waarin wij uitleggen hoe u dit product monteert. Mocht u alsnog vragen hebben over de montage van uw Sym Orbit windscherm kunt u altijd bellen met de monteurs van de montage-hulplijn Wij helpen u graag!

€ 64.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Antirobos stuurslotkabel Origineel Vespa Lx Lxv S Piaggio 605537m008

Bescherm uw Vespa Lxv / Lx / S / Piaggio optimaal met dit originele antirobos slot.

Antirobos / stuurslotkabel voor uw Vespa Lxv / Lx / S / Piaggio origineel

Dit originele antirobos slot dat haast onmogelijk te picklocken hameren knippen zagen of boren is weerhoudt criminelen er van om uw Vespa Lxv / Lx / S / Piaggio mee te nemen. Het originele antirobos slot krijgt z'n stevigheid door zijn bouw. Doormiddel van een stalen kabel die omringt word door hardstalen mechanische ringen is het slot vrijwel onbreekbaar en weet u zeker dat uw Vespa Lxv / Lx / S / Piaggio origineel veilig is. Kenmerken van het antirobos slot. -Bevestigingsset wordt er GRATIS bij geleverd. -Omdat het slot aan het stuur vast zit staat het stuur ook vast en op slot. -Helm is eventueel aan het slot te hangen. -Gemakkelijk te monteren. -Onzichtbare afwerking onder uw buddy. -Origineel antirobos slot.

€ 69.12

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Knipperlicht LED set (achterkant) Piaggio Zip 2000 DMP Audi Look wit (v)

Is uw knipperlicht van uw Piaggio Zip (2000) kapot? Of zoekt u gewoon een nieuwe? Dan is dit een stijlvolle optie! (alleen knipperlichten achterlichtglas zit er niet bij)

Eigenschappen Knipperlichset led Piaggio Zip Wit

- Verlichting Kleur Wit - Audi look - LED gaat langer mee dan halogeen. - LED is zuiniger dan halogeen. - Hoge kwaliteit (DMP)

Montage van het Piaggio Zip knipperlicht.

Het monteren van een Piaggio Zip knipperlicht (en de meeste andere knipperlichten) is vaak best een klus. Daarom heeft Zandri een montagevideo gemaakt die precies uitlegt hoe u dit knipperlicht moet installeren. Ook staat hieronder een montageset die wij u zeker aanraden. Deze is speciaal voor u samengesteld en het makkelijkst als u deze tegelijk met dit product besteld. Mocht u een probleem hebben of een vraag over de montage van het knipperlicht dan kunt u altijd bellen met de monteurs van onze montage-hulplijn. Zij helpen u graag! Let op: denk aan de montageset!

€ 37.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Knipperlicht LED set (voorkant) Piaggio Zip 2000 DMP Audi Look wit (v)

Is uw knipperlicht van uw Piaggio Zip defect? Of zoekt u gewoon een nieuwe? Dan is dit een stijlvolle optie!

Eigenschappen van dit LED knipperlicht set voor uw Piaggio Zip in het wit.

- Knipperlichten wit voor - Knipperlicht + dagrijverlichting AUDI look - LED gaat langer mee dan halogeen. - LED is zuiniger dan halogeen. - Hoge kwaliteit (DMP)

Het monteren van de knipperlicht set LED voorkant

Wij hebben speciaal voor de montage van dit knipperlicht een montagevideo gemaakt. Ook hebben wij speciaal voor dit product een montageset samengesteld het is het gemakkelijkst als u deze tegelijk met deze knipperlichtset bestelt zodat u alles direct kan monteren. Heeft u nog vragen over de montage van deze knipperlicht set dan kunt u altijd bellen met onze montage-hulplijn. Zij helpen u graag. Let op: denk aan de montageset!

€ 37.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Achterlicht LED Piaggio Zip wit DMP (v)

Led voor uw Zip in het wit Dan is dit LED achterlicht van DMP iets voor u. Het wit gekleurde achterlicht voor de Piaggio Zip staat niet alleen mooi maar heeft ook nog een aantal voordelen. LED-verlichting behoudt namelijk haar kleur en zal niet snel kapot springen omdat het een massief product is. Style uw Piaggio Zip compleet en bestel ook de LED-knipperlichten wit (voor en achter). LED-verlichting heeft ook een veel lager stroomverbruik. Waarom dit LED-achterlicht voor de Piaggio Zip? Het achterlicht op de Piaggio Zip is niet alleen belangrijk om achteropkomend verkeer te attenderen op uw aanwezigheid maar ook voor de veiligheid van uw medeweggebruiker. Dit achterlicht voor de Piaggio Zip zorgt ervoor dat u niet alleen in het donker goed zichtbaar bent maar ook bij mist. Alle achterlichten voor de Piaggio Zip in ons assortiment passen ook daadwerkelijk op de Piaggio Zip. Zeker originele producten maar ook imitatie producten. Let wel goed op: De pasvorm van imitatie producten is nooit 100% goed dus wees voorzichtig tijdens de montage hiervan! Mocht u twijfelen over uw keuze dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 33.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Vespa Gts 125 200 250 300 Faco

Een windscherm is een karakteristiek en een uiterst praktisch accessoire voor op uw Vespa Gts Het ziet er leuk uit maar u heeft geen last van vervelende insecten of wind in uw ogen. Daarnaast blijft u aanzienlijk droger in regenachtig weer als u achter een windscherm zit. Ook Bij kouder weer heeft een windscherm voor de Vespa Gts voordelen omdat u weinig merkt van de koude rijwind. Het is dus ook niet vreemd dat er veel Vespa Gts'en zijn met een windscherm! Wij adviseren u om Rain-X te gebruiken in combinatie met een windscherm. Deze was zorgt er voor dat regendruppels niet uw zicht belemmeren. -Inclusief bevestigingsset en montage handleiding

€ 83.18

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Achterlicht LED knipperlichten ingebouwd Piaggio Zip 2000 DMP transparant (v)

Beter zichtbaar en optisch stylen het achterlicht Piaggio Zip helder.

Waarom dit LED-achterlicht voor de Piaggio Zip?

Het achterlicht op de Piaggio Zip is niet alleen belangrijk om achteropkomend verkeer te attenderen op uw aanwezigheid maar ook voor de veiligheid van uw medeweggebruiker. Dit achterlicht voor de Piaggio Zip zorgt ervoor dat u niet alleen in het donker goed zichtbaar bent maar ook bij mist. Alle achterlichten voor de Piaggio Zip in ons assortiment passen ook daadwerkelijk op de Piaggio Zip. Zeker originele producten maar ook imitatie producten. Let op: De pasvorm van imitatie producten is nooit 100% goed dus wees voorzichtig tijdens de montage hiervan!

€ 36.91

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

kentekenplaathouder scooter zwart (belgie)

Kentekenplaathouder alleen geschikt voor Belgie. Kentekenplaathouders zijn een makkelijke manier om uw kentekenplaat vast te maken zonder in uw kappenset of frame te boren. U klikt de kentekenplaat in de kentekenplaathouder nadat u de houder door de schroefgaatjes gemonteerd heeft. Dan zit uw kentekenplaat al goed vast en kunt u weer de weg op. Kentekenplaathouders zijn er in de modellen: motorfiets staand bromfiets en liggend bromfiets. Op oldtimers of retro scooters/bromfietsen staat een chromen kentekenplaathouder vaak erg goed! In 95% van de gevallen heeft de scooter een liggende kentekenplaathouder is dit niet zie dan de staande versie. maat: Breed: 10cm Hoog: 12cm

€ 7.74

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Onderhoudspakket Sym Symphony SR ST

Uw Sym Sym Symphony SR / ST in top conditie houden? Dat kan met deze complete onderhoudset van Endurance

Onderhoud aan uw Sym Sym Symphony SR / ST

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Sym Sym Symphony SR / ST te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Sym Symphony SR / ST.

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remblokken achter Endurance • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe! Let op! Deze onderhoudset is alleen geschikt voor de versie met remblokken voor en achter. Er zit verschil in de snor(25km/h) / brom(45km/h) variant.

€ 49.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Onderhoudspakket Sym Fiddle III (3)

Uw Sym Fiddle III (3) in top conditie houden? Dat kan met deze complete onderhoudset van Endurance

Onderhoud aan uw Sym Fiddle III (3)

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Sym Fiddle III (3) te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Sym Fiddle III (3).

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter Origineel • Remblokken voor Origineel

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe! Let op! Deze onderhoudset is geschikt voor de NEW engine geproduceerd vanaf 2008 ook zit er verschil in de snor(25km/h) / brom(45km/h) variant.

€ 57.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Achtervalbeugels Sym Fiddle III origineel chroom (SY840 FI3 CRM)

Uw Sym Fiddle 3 is beschermt tegen valschade met de chrome originele achtervalbeugels!

Waarom Sym Fiddle III achtervalbeugels?

De Sym Fiddle 3 is een kostbare scooter. Zo kunnen de kosten flink oplopen wanneer uw Sym Fiddle 3 valschade oploopt. De achtervalbeugels beschermen uw Sym Fiddle 3 tegen dit soort ongelukken. Zo raken deze als eerste de grond wanneer uw Sym Fiddle 3 omvalt en beperkt zo de schade. Voordelen van de Sym Fiddle 3 achtervalbeugels: - Beschermen uw Sym Fiddle 3 tegen valschade - Karakteristieke look - Mooi chroom afgewerkt - Hoge kwaliteit - Sym origineel

Montage van de Sym Fiddle III achtervalbeugels.

Het monteren van de Sym Fiddle 3 valbeugels is niet eenvoudig daarom hebben wij een montagevideo gemaakt. Hierin leggen wij stap voor stap uit hoe u dit product moet monteren. Heeft u nog een vraag over de montage van de achtervalbeugels. Dan kunt u altijd contact opnemen met de monteurs van onze montage-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 146.07

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Achtervalbeugels Sym Fiddle III glans zwart origineel (SY840 FI3 BLA)

Uw Sym Fiddle 3 is beschermt tegen valschade met de originele achtervalbeugels!

Waarom Sym Fiddle III achtervalbeugels?

De Sym Fiddle 3 is een kostbare scooter. Zo kunnen de kosten flink oplopen wanneer uw Sym Fiddle 3 valschade oploopt. De achtervalbeugels beschermen uw Sym Fiddle 3 tegen dit soort ongelukken. Zo raken deze als eerste de grond wanneer uw Sym Fiddle 3 omvalt en bepert zo de schade. Voordelen van de Sym Fiddle 3 achtervalbeugels: - Beschermen uw Sym Fiddle 3 tegen valschade - Karakteristieke look - Mooi zwart afgewerkt - Hoge kwaliteit - Sym origineel

Montage van de Sym Fiddle III achtervalbeugels.

Het monteren van de Sym Fiddle 3 valbeugels is niet eenvoudig daarom hebben wij een montagevideo gemaakt. Hierin leggen wij stap voor stap uit hoe u dit product moet monteren. Heeft u nog een vraag over de montage van de achtervalbeugels. Dan kunt u altijd contact opnemen met de monteurs van onze montage-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 146.07

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Voorspatbordbeugel Sym Fiddle III chroom origineel (SY820 FI3 CRM)

Uw Sym Fiddle 3 spatbord beschermen tegen stoot schade? Dan is deze originele spatbordbeugel de oplossing!

De originele chrome voorspatbordbeugel voor uw Sym Fiddle III

De voorspatbordbeugel voor de Sym Fiddle III is nét dat ene detail voor de voorzijde van uw Sym Fiddle III. Niet alleen ziet het er mooi glanzend en retro uit maar het heeft ook nog een functioneel nut. Als u valt met de scooter zal uw voorspatbord vaak beschadigen een beugel biedt extra bescherming voor uw voorspatbord. Monteer dus snel een voorspatbordbeugel voor uw Sym Fiddle III! Dan heeft u betere bescherming bij het eventueel vallen en het ziet er nog eens goed uit ook!

Eigenschappen van deze voorspatbordbeugel:

+ Geschikt voor de Sym Fiddle III. + Kleur: chroom. + Biedt extra bescherming bij het vallen. + Mooi op zowel lichte als donkere varianten van de Sym Fiddle III. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u deze stellen bij onze service-hulplijn wij helpen u graag!

€ 31.80

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Voorspatbordbeugel Sym Fiddle III glans zwart origineel (SY820 FI3 BLA)

U mist nog nét even dat detail voor op uw Sym Fiddle 3?

De originele voorspatbordbeugel voor uw Sym Fiddle III

De voorspatbordbeugel voor de Sym Fiddle III is nét dat ene detail voor de voorzijde van uw Sym Fiddle III. Niet alleen ziet het er mooi glanzend en retro uit maar het heeft ook nog een functioneel nut. Als u valt met de scooter zal uw voorspatbord vaak beschadigen een beugel biedt extra bescherming voor uw voorspatbord. Monteer dus snel een voorspatbordbeugel voor uw Sym Fiddle III! Dan heeft u betere bescherming bij het eventueel vallen en het ziet er nog eens goed uit ook! Specificaties van deze voorspatbordbeugel: + Geschikt voor de Sym Fiddle III. + Kleur: zwart. + Biedt extra bescherming bij het vallen. + Mooi op zowel lichte als donkere varianten van de Sym Fiddle III. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u deze stellen bij onze service-hulplijn wij helpen u graag!

€ 31.80

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Varioring set Minarelli horizontaal verticaal 2 takt (5 delig) (v)

Wij hebben deze set speciaal samengesteld dit omdat de dikte niet altijd zeker is! Met deze set kunt u precies uitzoeken hoe hard u de scooter wilt laten rijden. Hoe dikker de ring des te meer word de variateur begrensd. De meegeleverd diktes zijn: 2MM / 4MM / 5MM / 6MM / 8MM Let Op! Deze set is passend op 2-takt Minarelli horizontaal / verticaal motorblok! scooters met een 18mm variobus (buitenmaat)

€ 12.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Begrenzer cdi GY6 regelbaar afstandsbediening China scooters (10 inch)

Die WOK-meldingen zijn extreem lastig maar nu kunt u uw China GY6 scooter begrenzen voor de controles!

Nooit meer bang zijn voor de rollenbank!?

Uw GY6 scooter met 10 inch wielen opvoeren? Dat kan met deze nieuwe begrenzer zonder draad welke ook nog eens regelbaar is met een afstandsbediening! Geen WOK-melding meer voor het kenteken als hij te hard loopt u begrenst uw scooter gewoon hiermee. Informatie over hoe hoog de snelheid van uw scooter zal zijn staat hieronder aangegeven. Specificaties van deze China GY6 CDI: - Begrensd: 25-30 km/u - Onbegrensd: 35-40 km/u - Geschikt voor de China scooters met GY6 blokken en 10 inch wielen. NIET voor 12 inch.

Past deze CDI op mijn scooter?

- GEEN draad bij uw CDI dan is dit de CDI voor uw scooter. (aansluiting van de huidige cdi dient hetzelfde te zijn als op de afbeelding) - WEL een draad bij uw CDI dan is dit NIET de CDI voor uw scooter. (aansluiting van de huidige cdi dient hetzelfde te zijn als op de afbeelding) Hoe werkt de begrenzer CDI regelbaar + afstandsbediening voor mijn China GY6 scooter met 10 inch wielen? Bij het starten staat de begrenzer automatisch AAN. Ontgrenzen naar ongeveer 35 km/u: onder het rijden het knopje A indrukken. Begrenzen naar ongeveer 25 km/u: knopje B indrukken of de scooter uit en aan zetten dan staat de begrenzer dus weer op AAN. Heeft u vragen over de montage van dit artikel? Bel dan onze montage-hulplijn op 0900-7600900 wij helpen u graag!

€ 39.91

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl China
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Sym Symphony ST (origineel model)

Uw Sym Symphony ST heeft nog geen hoog windscherm? Zandri heeft hem wel voor u!

Kenmerken van dit windscherm voor uw Sym Symphony St

Wanneer u door weer en wind rijdt is het verstandig om een windscherm aan te schaffen deze beschermt uw lichaam tegen regen rijwind of insecten. Of u kunt een hoog Sym Symphony ST windscherm monteren simpelweg omdat het er erg retro uitziet. Dit windscherm is voor de Sym Symphony ST en het heeft een van de beste pasvormen! Specificaties van dit hoge windscherm voor uw Sym Symphony ST: - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind zon etc. - Geschikt voor de Sym Symphony ST. - Geeft een karakteristieke retro look. - Inclusief bevestigingsset. - Helder windscherm. - Model als origineel voor een scherpere prijs! Let op! geen Sym logo Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze service-hulplijn via telefoon e-mail of online chat. Wij helpen u graag!

€ 64.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Sym Allo Cello (origineel model)

Zoekt u naar een hoog windscherm met bevestigingsset voor uw Sym Allo of Cello? Zandri heeft hem!

Kenmerken van dit smoke windscherm voor uw Sym Allo / Cello:

Wanneer u door weer en wind rijdt is het verstandig om een windscherm aan te schaffen deze beschermt uw lichaam tegen regen rijwind of insecten. Of u kunt een hoog Sym Allo of Sym Cello windscherm monteren simpelweg omdat het er erg retro uitziet. Dit windscherm is voor de Sym Cello en Sym Allo en het heeft een van de beste pasvormen! Specificaties van dit hoge windscherm voor de Sym Allo / Cello: - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind zon etc. - Geschikt voor de Sym Allo en Sym Cello. - Geeft een karakteristieke retro look. - Inclusief bevestigingsset. - Helder windscherm. - Model als origineel voor een scherpere prijs! Let op! geen Sym logo op windscherm. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze service-hulplijn via telefoon e-mail of online chat. Wij helpen u graag!

€ 64.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Houten speelgoed trein rond de wereld 31 cm

Houten speelgoed trein. Houten speelgoed set bestaande uit locomotief met 3 wagons, d.m.v. magneet aan elkaar te klikken. Formaat: ongeveer 31 x 3,5 x 6 cm.

€ 21.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Oxigin 19 Oxspoke purple polish Matt 20 inch

De Oxigin 19 Oxspoke purple polish Matt 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 396.56

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Bosch MoveOn (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Bosch MoveOn (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) )

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Rokkap Klassiek Rozet Lever 31cm

Handgemaakte stoffen lampenkappen in de kleur lever. Deze lampenkappen zijn geschikt voor tafellampen met een grote fitting E27. De grootste maat kap 74cm Ø en is voor een vloerlamp en heeft een bovenbevestiging.

€ 61.95

Klik hier voor meer informatie...

Product