Spiegelset Vespa Lx (model origineel) schroefdraad matzwart

Spiegel set voor op uw Vespa LX.

Goed en volledig zicht om u heen is cruciaal voor optimale veiligheid tijdens het rijden. Daarnaast kunt u voor het design natuurlijk ook altijd kiezen voor een spiegel op uw Vespa LX. Een uniek ontwerp door middel van deze spiegel set voor op uw Vespa LX. Wel moet u er rekening mee houden dat niet alle spiegels op dezelfde manier bevestigd worden. U heeft de volgende mogelijkheden: • Het schroefdraad zit op uw scooter en op de spiegel die u besteld. • Het schroefdraad zit op uw scooter en niet op de spiegel die u besteld Bij de tweede optie moet u er een bevestigingsset bij bestellen. Deze vindt u hieronder in gerelateerde producten. Kijk dus goed naar welke u precies moet hebben. Als dit onduidelijk is kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail telefonisch of via social media. Montage van een spiegel op uw Vespa LX. De montage van een spiegel is relatief simpel. U hoeft alleen de spiegel op uw scooter te draaien. Als u een bevestigingsset erbij moet bestellen moet u deze bevestigen op uw scooter en daarop de spiegels.

Eigenschappen van deze spiegel voor uw Vespa LX.

• Spiegel set • Mat zwart • Past op een Vespa LX Het is voor de veiligheid belangrijk dat u voldoende zicht om u heen heeft. Spiegels kunnen naast veiligheid ook design bieden. Hier kunt u kijken voor een nadere toelichting over de verplichtingen van een linkerspiegel op uw Vespa LX. Bij alle types scooters met het bouwjaar v.a. 2007 is de linkerspiegel verplicht in Nederland. LET OP! Bij deze spiegel(s) heeft u GEEN bevestigingsset nodig.

€ 37.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Knipperlicht LED set (voorkant) Piaggio Zip 2000 DMP Audi Look zwart (v)

Geef uw scooter een echte Audi look met deze LED knipperlichtset van DMP.

Voordelen van dit LED knipperlicht set voor uw Piaggio Zip (2000).

- Mooie zwarte kleur ( nóg donkerder als smoke! ) - LED gaat langer mee dan halogeen. - LED is zuiniger dan halogeen. - Hoge kwaliteit (DMP) - Knipperlicht + dagrijverlichting AUDI look

Montage van het voor knipperlicht voor uw Piaggio Zip (2000)

Het monteren van dit LED knipperlicht is voor de meeste mensen geen eenvoudige klus. Daarom hebben wij speciaal voor de montage een montagevideo gemaakt. Ook hebben wij speciaal voor dit product een montageset samengesteld het is het gemakkelijkst als u deze tegelijk met deze knipperlichtset bestelt. Heeft u nog vragen over de montage van deze knipperlicht set dan kunt u altijd bellen met onze montage-hulplijn. Zij helpen u graag. Let op: denk aan de montageset!

€ 34.40

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Knipperlicht LED set (achterkant) Piaggio Zip 2000 DMP Audi Look smoke (v)

Geef uw scooter een echte Audi look met deze LED knipperlichtset van DMP.

Eigenschappen knipperlichtset led Piaggio Zip smoke

- LED (is zuiniger dan een normale halogeen lamp) - Audi look. - Smoke uitvoering - Hoge kwaliteit (DMP)

Montage van het Piaggio Zip knipperlicht.

Het monteren van een Piaggio Zip knipperlicht (en de meeste andere knipperlichten) is vaak best een klus. Daarom heeft Zandri een montagevideo gemaakt die precies uitlegt hoe u dit knipperlicht moet installeren. Ook staat hieronder een montageset die wij u zeker aanraden. Deze is speciaal voor u samengesteld en het makkelijkst als u deze tegelijk met dit product besteld. Mocht u een probleem hebben of een vraag over de montage van het knipperlicht dan kunt u altijd bellen met de monteurs van onze montage-hulplijn. Zij helpen u graag! Let op: denk aan de montageset!

€ 34.40

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Voorscherm Piaggio Zip SP mat grijs 742 B

Een strak Piaggio Zip SP voorscherm in het mat grijs!

Maak van uw Piaggio Zip een Zip SP uitvoering!

Dit voorscherm past op uw Piaggio Zip of Zip SP! Daarmee kunt u bijvoorbeeld uw ''gewone'' Piaggio Zip sprekend op een Piaggio Zip SP laten lijken! Niemand zal het verschil kunnen zien. Of u rijdt al een Piaggio Zip SP en uw voorscherm heeft schade dan kunt u met deze kap uw scooter weer compleet in orde maken. De kleurnummers van deze kappen zijn aangegeven zo bestelt u nooit de verkeerde kleur! Eigenschappen van deze voorscherm / voorfront kap: - Geschikt voor Piaggio Zip (4-takt & 2-takt) en Zip SP. - Kleur: Mat grijs. - Inclusief meegeleverd rooster voorscherm boven. - ZIP SP logo in voorfront gegraveerd! Heeft u verder nog vragen over deze voorscherm kap voor uw Piaggio Zip? Dan kunt u altijd bellen met onze service-hulplijn wij helpen u graag.

€ 56.76

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Remhevelset Vespa Primavera Sprint Lx S glans zwart

Remhevel / remhendel zijn veel verkochte artikelen bij Zandri. Aangezien bij een eventuele schade van je Vespa Lx / Primavera / S een remhevel meestal beschadigt raakt bieden we diverse modellen en kleuren aan. Remhandles worden erg veel afgenomen vanwege optical styling!

€ 12.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Begrenzer cdi GY6 met draad regelbaar afstandsbediening China scooters (10 inch) (v)

Opvoeren zonder WOK-melding op uw Chinese GY6 scooter met 10 inch wielen? Dat kan nu!

Nooit meer bang zijn voor de rollenbank!?

Uw GY6 scooter met 10 inch wielen opvoeren? Dat kan met deze nieuwe begrenzer met draad welke ook nog eens regelbaar is met een afstandsbediening! Geen WOK-melding meer voor het kenteken als hij te hard loopt u begrenst uw scooter gewoon hiermee. Informatie over hoe hoog de snelheid van uw scooter zal zijn staat hieronder aangegeven. Specificaties van deze China GY6 CDI: - Begrensd: 25-30 km/u - Onbegrensd: 35-40 km/u - Geschikt voor de China scooters met GY6 blokken en 10 inch wielen. NIET voor 12 inch.

Past deze CDI op mijn scooter?

- WEL een draad bij uw CDI dan is dit de CDI voor uw scooter. (uw cdi dient wel dezelfde aansluiting te hebben) - GEEN draad bij uw CDI dan is dit NIET de CDI voor uw scooter. (uw cdi dient wel dezelfde aansluiting te hebben) Hoe werkt de begrenzer CDI regelbaar + afstandsbediening voor mijn China GY6 scooter met 10 inch wielen? Bij het starten staat de begrenzer automatisch AAN. Ontgrenzen naar ongeveer 35 km/u: onder het rijden het knopje A indrukken. Begrenzen naar ongeveer 25 km/u: knopje B indrukken of de scooter uit en aan zetten dan staat de begrenzer dus weer op AAN. Heeft u vragen over de montage van dit artikel? Bel dan onze montage-hulplijn op 0900-7600900 wij helpen u graag!

€ 39.91

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl China
Product
 

Voorspatbordbeugel Vespa Primavera Sprint glans zwart

Zoekt u de finishing touch voor de voorkant van uw Vespa Primavera of Sprint?

Zoek niet verder! Neem een voorspatbordbeugel in glans zwart!

Deze voorspatbordbeugel voor uw Vespa Primavera of Sprint is model als origineel en dus is een goede pasvorm gegarandeerd. Deze beugel is glans zwart en is verkrijgbaar voor uw Vespa Primavera of Sprint maar ook andere beugels zijn verkrijgbaar zoals de voorvalbeugels en de achtervalbeugels. Zie hieronder de producten die passen bij deze voorspatbordbeugel in glans zwart voor uw Vespa Primavera of Sprint. Specificaties van de Vespa Primavera / Sprint voorspatbordbeugel: + Kleur: Glans Zwart. + Past op: Vespa Primavera / Sprint. + 5-punts bevestiging. + Zeer scherp geprijsd. Heeft u vragen over deze glans zwarte voorspatbordbeugel voor uw Vespa Primavera of Sprint? Neem dan op een van de vele manieren contact met ons op wij helpen u graag!

€ 29.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Voorvalbeugels Vespa Primavera Sprint glans zwart

Heeft u al een set voorvalbeugels voor uw Vespa Primavera of Sprint?

Waarom dan voorvalbeugels in glans zwart voor uw Vespa?

De vraag is meer: ''Waarom niet?'' Deze voorvalbeugels voor uw Vespa Primavera of Sprint in glans zwart zien er super uit. Dit zijn origineel model beugels dus u ziet geen verschil met origineel. Deze beugels in glans zwart zijn verkrijgbaar voor uw Vespa Primavera of Sprint maar ook andere beugels zijn verkrijgbaar zoals de voorspatbordbeugel en de achtervalbeugels. Zie hieronder de producten die passen bij deze voorvalbeugels in glans zwart voor uw Vespa Primavera of Sprint. Specificaties van de Vespa Primavera voorvalbeugels: + Kleur: Glans Zwart. + Past op: Vespa Primavera / Sprint + Origineel model voorvalbeugels. + Kijk ook naar onze voorspatbordbeugels en achtervalbeugels! Heeft u vragen over deze glans zwarte voorvalbeugels voor uw Vespa Primavera of Sprint? Neem dan op een van de vele manieren contact met ons op wij helpen u graag!

€ 99.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Begrenzer regelbaar afstandsbediening Euro CDI 35km Piaggio 4 takt 2 klepper (v)

Regelbare toerenbegrenzer van het super bekende ''Eurobegrenzer''!

De boel opvoeren maar op de rollenbank toch rustig aan?

Tja in principe gaat dat niet natuurlijk! Maar met een toerenbegrenzer van Eurobegrenzer wel. U heeft er vast wel eens van gehoord het Internet staat er vol over. En dat is omdat ze gewoon werken namelijk. Monteer een Eurobegrenzer als u nachtmerries krijgt van de rollenbank! U kunt hem ook nog regelen bij het monteren en op afstand aan en uit zetten. Zo ziet niemand of u hem aanzet en is het niet verdacht! *met deze cdi gaat de Piaggio/Vespa begrensd 35km/h *met deze cdi gaat de Piaggio/Vespa onbegrensd 50-55km/h Over de toerenbegrenzer: - Merk: Eurobegrenzer. - Regelbaar. - Incl. afstandsbediening! - Voor Piaggio 4-takt 2-klepper scooters. Let op! deze begrenzer is geschikt voor de 4-takt 2-kleppen. Bent u niet zeker of deze begrenzer passend is neem dan gerust contact met ons op. Alleen de cdi begrenzer aanzetten wanneer dit nodig is de cdi gaat veel sneller defect naarmate de cdi constant begrensd word. Uitvalpercentage van de goedkopere begrenzers is te hoog vandaar dat we duurdere(goede) varianten verkopen zoals deze! Heeft u verder nog vragen over de montage van deze fantastische Eurobegrenzer? Bel dan onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 148.65

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Blokkeersleutel starttandwiel Kymco 12 16 inch 4 takt

Om uw variateur / koppelingshuis te demonteren in je scooter gebruikt u een blokkeersleutel.

Variateur openen met de blokkeersleutel

De varioblokkeersleutel is altijd eenvoudig aan te brengen. Zodra het kickstartdeksel is gedemonteerd zie je de voorste vario zitten. Door de blokkeersleutel aan te brengen kan de centrale moer los gedraaid worden! Zodra deze moer los is kan het koppelingshuis gedemonteerd worden! De variateur blokkeersleutel is een eenvoudig maar prima alternatief om een koppelingshuis te demonteren wanneer er geen compressor aanwezig is! Voor de achterste koppeling heeft u een blokkeer sleutel vliegwiel nodig (deze zijn universeel) Deze sleutel is passend op elke Kymco scooter met 12 14 en 16 inch. (dit staat voor de bandenmaat) (niet passend op andere scooter met een GY6 motor)

€ 7.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Voorspatbordbeugel Sym Mio origineel (SY820 A7A BLA)

Onder het motto; een ongeluk zit in een klein hoekje kiezen veel mensen voor een spatbordbeugel voor op de Sym Mio Deze beugels beschermen tegen het beschadigen van het spatbord; een onderdeel dat erg makkelijk beschadigd. Zie ook de voorvalbeugels en achterdrager voor andere chromen accessoires voor de Sym Mio.

€ 37.68

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Voorscherm Piaggio Zip SP 4 takt donker grijs NH230

Een Piaggio Zip SP voorscherm in het donker grijs mooi hoor!

Maak van uw Piaggio Zip een Zip SP uitvoering!

Dit voorscherm past op uw Piaggio Zip of Zip SP! Daarmee kunt u bijvoorbeeld uw ''gewone'' Piaggio Zip sprekend op een Piaggio Zip SP laten lijken! Niemand zal het verschil kunnen zien. Of u rijdt al een Piaggio Zip SP en uw voorscherm heeft schade dan kunt u met deze kap uw scooter weer compleet in orde maken. De kleurnummers van deze kappen zijn aangegeven zo bestelt u nooit de verkeerde kleur! Eigenschappen van deze voorscherm / voorfront kap: - Geschikt voor Piaggio Zip (4-takt!) en Zip SP. - Kleur: Piaggio Dark Gray. - Inclusief meegeleverd rooster voorscherm boven. - ZIP SP logo in voorfront gegraveerd! Heeft u verder nog vragen over deze voorscherm kap voor uw Piaggio Zip? Dan kunt u altijd bellen met onze service-hulplijn wij helpen u graag.

€ 56.76

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Duo Voetsteun Piaggio Zip (2 Takt) (4 Takt) Buzzetti 8262

Duo-voetsteunen (set) Op de meeste tweewielers zitten vanuit de fabriek al voetsteunen voor een eventuele passagier. Deze heten ''duo voetsteunen''. Heeft u vaker mensen achterop uw tweewieler? Dan is het belangrijk dat u een goede set voetsteunen heeft voor uw passagier. Net zoals een ''duo zitje'' en eventueel een rugsteun. Maak het uw passagier gemakkelijk en zorg voor goede steunen! Heeft u vragen of kunt u uw benodigde steunen niet vinden? Neem dan even contact op met onze service-hulplijn. Wij helpen u graag.

€ 39.20

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Knipperlicht LED set (voorkant) Piaggio Zip 2000 DMP Audi Look transparant

Geef uw scooter een echte Audi look met deze LED knipperlichtset van DMP.

Voordelen van een LED knipperlicht set voor uw Piaggio Zip (2000).

- Hoge kwaliteit (DMP) - Stoere Audi look - Mooie transparante kleur - LED is zuiniger dan halogeen. - LED gaat langer mee dan halogeen.

Montage van het voor knipperlicht voor uw Piaggio Zip (2000)

Het monteren van dit LED knipperlicht is voor de meeste mensen geen eenvoudige klus. Daarom hebben wij speciaal hiervoor een montagevideo gemaakt. Ook hebben wij speciaal voor dit product een montageset samengesteld het is het gemakkelijkst als u deze tegelijk met de knipperlichtset bestelt goed voorbereid aan het werk. Heeft u nog vragen over de montage van deze knipperlicht set dan kunt u altijd bellen met onze montage-hulplijn. Zij helpen u graag. Let op: denk aan de montageset!

€ 35.85

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Klapdrager voor Vespa Primavera Sprint glans zwart

Op zoek naar een mooi accessoire voor uw Vespa Primavera of Sprint? Dan is deze klapdrager voor iets voor u!

Geef uw Vespa Primavera / Sprint een retro look

Met deze klapdrager voor maakt u uw Vespa Primavera / Sprint helemaal af. De klapdrager wordt gemonteerd aan de voorkant hierdoor krijgt uw Vespa Primavera / Sprint nog meer een retro uitstraling. Ook zijn ze uitgeklapt zeer functioneel zo heeft u altijd extra opbergruimte!

Eigenschappen van deze Vespa Primavera / Sprint klapdrager voor

• Replica (Origineel model) • Kleur: glans zwart • Incl. bevestigings materiaal • Opklapbaar

€ 79.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Knipperlicht voor rooster set Vespa Primavera Sprint glans zwart DMP

Maak uw Vespa Primavera of Sprint uniek met deze knipperlicht roosters van DMP!

Knipperlicht roosters voor de Vespa Primavera / Sprint

De Vespa Primavera / Sprint is natuurlijk al een unieke en stoere scooter. Doormiddel van verschillende accessoires kunt u de Vespa een unieke look geven. Deze knipperlicht roosters zijn een van deze accessoires.

Knipperlicht roosters zijn verkrijgbaar in:

• Chroom • Glans zwart • Mat zwart

Eigenschappen van deze roosters:

Geschikt voor: Knipperlichten voorkant • Kleur: Glans zwart • Merk: DMP • Passend op: Vespa Primavera Vespa Sprint

€ 12.32

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Knipperlicht voor rooster set Vespa Primavera Sprint mat zwart DMP

Maak uw Vespa Primavera of Sprint uniek met deze knipperlicht roosters van DMP!

Knipperlicht roosters voor de Vespa Primavera / Sprint

De Vespa Primavera / Sprint is natuurlijk al een unieke scooter. Doormiddel van verschillende accessoires kunt u de Vespa een unieke look geven. Deze knipperlicht roosters zijn een van deze accessoires.

Knipperlicht roosters zijn verkrijgbaar in:

• Chroom • Glans zwart • Mat zwart

Eigenschappen van deze roosters:

• Geschikt voor: Knipperlichten voorkant • Kleur: mat zwart • Merk: DMP • Passend op: Vespa Primavera Vespa Sprint

€ 12.32

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Knipperlicht voor rooster set Vespa Primavera Sprint chroom DMP

Maak uw Vespa Primavera of Sprint uniek met deze knipperlicht roosters van DMP!

Knipperlicht roosters voor de Vespa Primavera / Sprint

De Vespa Primavera / Sprint is natuurlijk al een unieke scooter. Doormiddel van verschillende accessoires kunt u de Vespa een unieke look geven. Deze knipperlicht roosters zijn een van deze accessoires.

Knipperlicht roosters zijn verkrijgbaar in:

• Chroom • Glans zwart • Mat zwart

Eigenschappen van deze roosters:

• Geschikt voor: Knipperlichten voorkant • Kleur: Chroom • Merk: DMP • Passend op: Vespa Primavera Vespa Sprin

€ 12.32

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Knipperlicht achter rooster set Vespa Primavera Sprint mat zwart DMP

Maak uw Vespa Primavera of Sprint uniek met deze knipperlicht roosters van DMP!

Knipperlicht roosters voor de Vespa Primavera / Sprint

De Vespa Primavera / Sprint is natuurlijk al een unieke en stoere scooter. Doormiddel van verschillende accessoires kunt u de Vespa een unieke look geven. Deze knipperlicht roosters zijn een van deze accessoires.

Knipperlicht roosters zijn verkrijgbaar in:

• Chroom • Glans zwart • Mat zwart

Eigenschappen van deze roosters:

• Geschikt voor: Knipperlichten achterkant • Kleur: Mat zwart • Merk: DMP • Passend op: Vespa Primavera Vespa Sprint

€ 12.32

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Knipperlicht achter rooster set Vespa Primavera Sprint glans zwart DMP

Maak uw Vespa Primavera of Sprint uniek met deze knipperlicht roosters van DMP!

Knipperlicht roosters voor de Vespa Primavera / Sprint

De Vespa Primavera / Sprint is natuurlijk al een unieke en stoere scooter. Doormiddel van verschillende accessoires kunt u de Vespa een unieke look geven. Deze knipperlicht roosters zijn een van deze accessoires.

Knipperlicht roosters zijn verkrijgbaar in:

• Chroom • Glans zwart • Mat zwart

Eigenschappen van deze roosters:

• Geschikt voor: Knipperlichten achterkant • Kleur: Glans zwart • Merk: DMP • Passend op: Vespa Primavera Vespa Sprint

€ 12.32

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Napoli zinken waterornament

Napoli zinken waterornament Wilt u meer leven en sfeer aanbrengen in de tuin? Dan is het Napoli zinken waterornament iets voor u! Het Napoli waterornament is een prachtige accessoire in iedere tuin en op ieder terras en brengt een levendige sfeer met...

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

MAK Chrono Grey Mirror 18 inch

De MAK Chrono Grey Mirror 18 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 142.45

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Reusch Handschoen Connor R tex voor heren Zwart

Reusch wordt door een passie voor sport gekenmerkt. Het bedrijf heeft Duitse roots en ontwikkelt professionele sporthandschoenen op internationaal niveau. Sterke prestaties en precisie zijn kernwoorden voor Reusch. Het bedrijf creëert professionele racing handschoenen op het hoogste functioneel niveau.

€ 69.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stanno Pisa Dames Short

De Stanno Pisa Dames Short is een zeer comfortabele short gemaakt van 100% Polyester met ClimaTec finish. Deze short is uitstekend te combineren met onder andere het Forza, Bari, Liga of een van de andere Stanno shirts. Het short is licht van gewicht en zeer sneldrogend door de ventilerende mesh-structuur op de achterzijde van het broekje. Het broekje heeft geen binnenbroekje en is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

€ 15.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Durable documenthouder ft A4, met ophangbeugel, horizontaal, pak van 50 stuks

Documenthouder met gegalvaniseerde, fexibele draad om licht en veilig vast te hechten. Gebruik op transportcontainers, houten kisten en palletkarton. Blauwe kunststof achterzijde en transparant venster, gemaakt van extra sterk polypropyleen. Geschikt voorscanners en scheurbestendig. Geschikt voor buiten dankzij de beschermflap die uw documenten beschermt tegen stof en vocht. Inserts kunnen snel worden vervangen. Download gratis inserttemplates op www.duraprint.eu. Blauw. Pak van 50 stuks.
ft A4 horizontaal

€ 142.59

Klik hier voor meer informatie...

Product