Onderhoudspakket Peugeot New Vivacity na 2008 4 takt

Met deze onderhoudset van Endurance kunt u uw Peugeot New Vivacity in top conditie houden!

Onderhoud aan uw Peugeot New Vivacity

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot New Vivacity te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot New Vivacity.

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter origineel • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe! Let op! Deze onderhoudset is geschikt voor de Peugeot New Vivacity geproduceerd vanaf 2008 ook zit er verschil in de snor(25km/h) / brom(45km/h) variant.

€ 47.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot Speedfight II voor 2008 2 takt

Met dit onderhoudspakket van Endurance u uw Peugeot Speedfight II weer in top vorm brengen!

Onderhoud aan uw Peugeot Speedfight II

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot Speedfight II te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot Speedfight II.

Wat krijgt u bij deze onderhoudskit voor de Peugeot Speedfight II

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remblokken achter Endurance • Remblokken voor Endurance

Endurance onderhoudskit

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe! Let op! in deze onderhoudset zit er verschil in de snor(25km/h) / brom(45km/h) variant. Geschikt voor de Peugeot Speedfight II voor 2008 (2-takt.)

€ 37.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot Vivacity voor 2008 2 takt

Met dit onderhoudspakket van Endurance u uw Yamaha Aerox weer in top vorm brengen!

Onderhoud aan uw Peugeot Vivacity

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot Vivacity te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot Vivacity.

Wat krijgt u bij deze onderhoudskit voor de Peugeot Vivacity 2-takt

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remblokken achter Endurance • Remblokken voor Endurance

Endurance onderhoudskit

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe! Let op! in deze onderhoudset zit er verschil in de snor(25km/h) / brom(45km/h) variant. Geschikt voor de Peugeot Vivacity voor 2008 (2-takt.)

€ 37.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Kappenset Piaggio Zip 5 delig mat groen (donker) (SP Look) DMP

Wauw een Zip SP kappenset op uw Piaggio Zip! Heel mooi!

Specificaties van deze kappenset:

- Gemaakt van dezelfde soort kunststof als alle andere kappensets. - Goedkoper dan een originele kappenset. - ZIP SP logo in voorfront gegraveerd! - Kleur: Mat donker groen. (army green) - 5-delig achterkap in 1 deel.

Waarom zou u deze kappenset monteren op uw Piaggio Zip?

Omdat het een replica van een originele kappenset is lijkt deze werkelijk sprekend op een originele! Het is een stuk goedkoper dan een originele kappenset en de kappen zijn bedekt met een mooie lak. De kappenset is gemaakt van dezelfde soort kunststof als waar de originele kappenset van gemaakt is. Deze kappenset heeft een Piaggio Zip SP voorfront dus u kunt nu van uw Piaggio Zip een SP uitvoering maken! Combineer deze kappenset met een nieuwe stickerset voor uw Piaggio Zip en u hebt een fantatisch eindresultaat! Hieronder staat tevens een montagevideo van een kappenset voor de Piaggio Zip. Deze helpt u door de montage. En u kunt natuurlijk altijd onze montage-hulplijn bellen als u er niet uitkomt. Wij helpen u graag. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 119.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Kappenset Piaggio Zip 5 delig mat bruin (SP Look) led verlichting

Schade aan uw kappenset? Vervangen met een van deze Piaggio Zip SP look kappensets! Deze sets zijn leverbaar in meerdere mooie kleuren! Kenmerken van de kappenset van de Piaggio Zip: - Deze kappenset van de Piaggio Zip is gemaakt van duurzaam kunststof. - Replica kappenset van de Piaggio Zip SP dus veel goedkoper. - ZIP SP logo in voorfront gegraveerd! - Kleur: Mat bruin. - 5 delige set. - Led verlichting in voorfront

Waarom zijn deze kappensets gewild?

Dit komt omdat een originele kappenset van een Piaggio Zip hoog in de kosten loopt maar zodra u deze kappenset heeft gemonteerd heeft u een getraind oog nodig om te kunnen zien dat het geen originele kappenset van Piaggio Zip SP is. Combineren met een stickerset van een Piaggio Zip (of SP) is bijvoorbeeld ook mogelijk op deze kappensets! De montagevideo voor de kappenset van de Piaggio Zip ziet u hieronder bekijk ook ons YouTube-kanaal voor meer montage video's! Heeft u nog vragen over deze kappenset? Dan kunt u altijd bellen naar onze service-hulplijn. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 139.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Klapdrager Piaggio Zip zwart Faco

Een mooi accessoires voor uw Piaggio Zip is de zwarte klapdrager van het merk Faco.

Faco klapdrager voor uw Piaggio Zip

Faco is een goed kwaliteits merk uit Italië. Faco leverd vooral scooter accessoires waarvan deze klapdrager er een is. Deze zwarte klapdrager is vooral handig voor het vervoeren van kleine dingen. Ook ziet deze zwarte klapdrager er natuurlijk erg mooi uit.

Montage van de zwarte klapdrager voor de Piaggio Zip

De montage van de zwarte klapdrager voor de Piaggio Zip is vrij eenvoudig. Om het u nog makkelijker te maken hebben wij ook een montage video gemaakt.

€ 63.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Uitlaat Honda SH125 SH150 Tecnigas Maxi 4N CE (v)(p)

De belangrijkste functie van de uitlaat is het dempen van het geluid. Het is daarom zeer belangrijk deze te vervangen bij een lekkage. Wanneer u deze uitlaat monteert zonder katalysator zal het motorvermogen toenemen. Is uw uitlaat versleten? Deze uitlaat van het merk Tecnigas is goedgekeurd en van uitstekende kwaliteit! Deze uitlaat is passend op: - Honda @ 125 - Honda Dylan 150 - Honda SH 125 / 150 LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 189.99

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Honda
Product
 

Beenkleed Tucano Urbano R154n

Op zoek naar een trendy beenkleed voor je Vespa dan is dit R154n beenkleed van Tucano Urbano iets voor u!

Warm en droog reizen met het R154n beenkleed van Tucano Urbano

Wij horen regelmatig dat onze klanten in de winter last ondervinden van de kou. Dit beenkleed van het Italiaanse merk Tucano Urbano is dubbel gevoerd en heeft een beklede binnenkant voor extra warmte en comfort. Ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een nat pak dit beenkleed is namelijk waterproof.

Montage van het R154n Tucano beenkleed

Het monteren van R154n beenkleed is makkelijk en snel. Bekijk onderstaande video om te zien hoe het moet. Eigenschappen • Waterdicht gemaakt van zwaar nylon / polyamide in combinatie met getapete naden • SGAS anti-flap opblaasbaar systeem • Anti-diefstal systeem (metalen ring) • Ingebouwde zadelhoes • Groot opbergvak • Ingebouwde zadelhoes • Reflecterende veiligheidsband • Zeer eenvoudig te monteren

Dit moderne Tucano beenkleed is passend op:

Vespa GT GTS GTV LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 89.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Kappenset Piaggio Zip mat zwart (Zip SP Look) DMP

Kappenset Piaggio Zip mat zwart (Zip SP Look) + led verlichting Mat zwart op een Piaggio Zip? Erg mooi vinden wij.

Kenmerken van de kappenset van de Piaggio Zip

- Deze kappenset van de Piaggio Zip is gemaakt van hard kunststof. - Replica kappenset van de Piaggio Zip SP dus veel goedkoper. - ZIP SP logo in voorfront gegraveerd! - Kleur: Mat Zwart.

Waarom zijn deze kappensets gewild?

Dit komt omdat een originele kappenset van een Piaggio Zip hoog in de kosten loopt maar zodra u deze kappenset heeft gemonteerd heeft u een getraind oog nodig om te kunnen zien dat het geen originele kappenset van Piaggio Zip SP is. Combineren met een (witte) stickerset van een Piaggio Zip (of SP) is bijvoorbeeld ook mogelijk op deze kappensets! De montagevideo voor de kappenset van de Piaggio Zip ziet u hieronder bekijk ook ons YouTube-kanaal voor meer montagevideo's. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 119.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Carburateur 18.5MM Piaggio 4T China 4T Sym 4T Kymco 4T GY6

Vervangende 18.5MM Carburateur voor uw 4-takt scooter. (model keihin)

Carburateur voor uw Sym / Peugeot / Kymco / Piaggio / China / GY6

Een carburateur is een van de belangrijkste onderdelen van een scooter. Zonder carburateur geen juiste verbrandingsmengel naar de motor. De carburateur zorgt ervoor dat het brandstofmengsel wordt verneveld met zuurstof en zo samen wordt aangezogen naar de cilinder. Een carburateur bestaat voornamelijk uit een buis met een vernauwing. Als de zuiger omlaag gaat wordt er lucht aangezogen via de carburateur. De versmalling in de carburateur zorgt dat de lucht sneller gaan stromen met als gevolg dat de druk lager wordt. Dit noemt men Venturi effect. De juiste verhouding van benzine & lucht wordt onderanderen bepaald met behulp van een sproeier. Hoe groter de sproeier hoe meer benzine in het mengsel! Er zijn veel soorten carburateurs voor uw scooter origineel en imitatie. Wij Zandri hebben een aantal goede imitaties carburateurs voor u geselecteerd die aanzienlijk in kosten schelen vergeleken met het origineel. -Inclusief choke sproeier compleet

Meten is weten

De maat van de carburateur meet u op aan de kleinste kant van de carburateur (de kant dat het spruitstuk ingaat)We adviseren uw om een maat te bestellen die hetzelfde is of in de buurt komt van de carburateur die u gaat vervangen. Een carburateur heeft veel invloed op de prestaties van uw motor! let op voordat u een carburateur besteld welke maat u moet hebben! Wilt u weten of deze carburateur past zie: (dit artikel past o.a. op)

€ 39.91

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl China
Product
 

Uitlaat Piaggio Zip Fly 4 takt 2 klepper DMP

Zeer scherp geprijsd de Dmp uitlaat voor de Piaggio Zip / Fly

Eigenschappen Piaggio 4-takt 2v uitlaat

● Beperkt geluidsniveau ● E-pass (goedkeuring) ● Compleet geleverd met hitteschild ● Uitstekende pasvorm ● Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding Deze uitlaat DMP is speciaal gemaakt voor de Piaggio 4-takt passend op elk type Piaggio Zip 4-takt en op de Piaggio Fly 4-takt 2-kleppen. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage Dmp Piaggio Zip 4-takt 2v uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren.

€ 65.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Carburateur 16MM Piaggio 4T China 4T Sym 4T Kymco 4T GY6

Vervangende 16MM Carburateur voor uw 4-takt scooter. (model keihin)

Carburateur voor uw Sym / Peugeot / Kymco / Piaggio / China / GY6

Een carburateur is een van de belangrijkste onderdelen van een scooter. Zonder carburateur geen juiste verbrandingsmengel naar de motor. De carburateur zorgt ervoor dat het brandstofmengsel wordt verneveld met zuurstof en zo samen wordt aangezogen naar de cilinder. Een carburateur bestaat voornamelijk uit een buis met een vernauwing. Als de zuiger omlaag gaat wordt er lucht aangezogen via de carburateur. De versmalling in de carburateur zorgt dat de lucht sneller gaan stromen met als gevolg dat de druk lager wordt. Dit noemt men Venturi effect. De juiste verhouding van benzine & lucht wordt onderanderen bepaald met behulp van een sproeier. Hoe groter de sproeier hoe meer benzine in het mengsel! Er zijn veel soorten carburateurs voor uw scooter origineel en imitatie. Wij Zandri hebben een aantal goede imitaties carburateurs voor u geselecteerd die aanzienlijk in kosten schelen vergeleken met het origineel. -Inclusief choke sproeier compleet

Meten is weten

De maat van de carburateur meet u op aan de kleinste kant van de carburateur (de kant dat het spruitstuk ingaat) We adviseren uw om een maat te bestellen die hetzelfde is of in de buurt komt van de carburateur die u gaat vervangen. We adviseren uw om een maat te bestellen die hetzelfde is of in de buurt komt van de carburateur die u gaat vervangen. Een carburateur heeft veel invloed op de prestaties van uw motor! let op voordat u een carburateur besteld welke maat u moet hebben! Wilt u weten of deze carburateur past zie: (dit artikel past o.a. op)

€ 39.91

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl China
Product
 

Onderhoudspakket China Classic Lx Vx Vxs S Riva

Volledig onderhoud met de Endurance kit voor uw Classic Lx.

De onderhoudskit voor uw China Classic Lx

Ons advies is om uw Classic Lx elke 3500 kilometer te onderhouden. Hoe beter het onderhoud hoe minder de kans op motorische schade of stilstand.

De set voor uw Classic Lx bestaat uit de volgende onderdelen:

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter Endurance • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit van Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe! Let op! in deze onderhoudset zit er verschil in de snor(25km/h) / brom(45km/h) variant. Dit onderhoudspakket is passend op: -AGM Vx-50 -Berini Napoli -Btc Riva -China Classic LX -Eagle-Wing Napoli -Edwards Maple V50-2 -Fosti Touring -Iva Lux -Killerbee VXL -Kreidler Flory Classic -La Souris Vespelini -Lintex HT50QT-12 -Neco Azzuro -Pronto Rimini -Rover GT -Santini Capri -Turbho RL -Vom Venice -Znen VPA -Wangye HT50QT-12 -Luuko Roman -Benda Benson (zowel passend op rond / vierkant koplamp)

€ 39.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Kogellagervet Eurol 110gr

Gebruik de kogellagervet van Eurol om uitdroging van rol- en kogellagers uw scooter/bromfiets te voorkomen.

Kogellagervet Eurol 110gr

De Kogellagervet van Eurol is speciaal ontwikkeld voor de smering van rol- en kogellagers van scooters brommers en fietsen. De kogellagervet van Eurol is waterafstotend en biedt goede weerstand tegen oxidatie. De kogerlagervet van Eurol bied beperking op de lagerslijtage tot minimaal. Dit komt omdat de kogellagervet van Eurol een grote kleefkracht heeft en beschermd de onderdelen tegen corrosie.

Specificaties Kogellagervet Eurol 110gr

- Toepassingsbereik tussen -25℃ tot 130℃ - Toepasbaar op rol-en kogellagers - Bescherming tegen corrosie - Beperkt de lagerslijtage tot minimaal - Waterafstotend - 110 gram Heeft u nog vragen over dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice zij helpen u graag!

€ 3.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

WD 40 Spuitbus 300ml Smart Straw

WD-40 is al ruim 60 jaar het bekendste smeermiddel met een hoogwaardige kwaliteit smering dat bijna op alles toepasbaar is.

Spuitbus WD-40 300ml

Het bekendste smeermiddel dat eigenlijk iedereen standaard in zout moeten hebben WD-40! Dit middel beschermt metaal tegen roest en corrosie verdringt vocht en smeert bijna alles!. WD-40 is al 60 jaar op de markt en heeft nog steeds het originele formule voor het oplossen van onderhoudsproblemen dat in gebruik is voor de consument als vaklieden en industriële gebruikers. WD-40 beschikt over een smart straw spuitbussysteem met een 360° ventiel.

Eigenschappen spuitbus WD-40 300ml

- 300ml smart straw spuitbussysteem - Hoogwaardige kwaliteit smeermiddel - Toepasbaar op bijna alles - Gebruiksvriendelijk dankzij het 360° ventiel - Verdringt vocht om roest te voorkomen en elektrische systemen uit te drogen - Beschermend tegen corrosie en roest - Penetreert om vastzittende onderdelen los te maken Heeft u nog vragen over dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice zij helpen u graag!

€ 5.25

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Kappenset China retro Torino 12 delig zwart origineel

Maak uw China/retro Torino scooter weer als nieuw met deze 12-delige kappenset kleur zwart.

Kappenset China/retro Torino 12-delig zwart origineel

Een uitstekende originele kappenset voor de China/retro Torino scooter wanneer deze vervangen dient te worden. Deze kappenset bestaat uit 12 delen! Met deze 12-delige kappenset voor de China/retro Torino zal uw scooter er weer als nieuw bijstaan!

Specificaties kappenset China/retro Torino scooter 12-delig zwart

- Origineel - Orininele pasvorm - kleur: zwart - 12-delige set - Geheel compleet (exclusief emblemen)

Montage kappenset China/retro Torino scooter 12-delig zwart

Indien u het leuk vind om aan een scooter te sleutelen is dit een uitdagende klus!Kijk goed van te voren hoe de kappen aan elkaar ''geklikt'' en geschroeft zitten. Vergeet niet de speednuts van de oude kappenset over te plaatsen of vervang ze indien nodig! Heeft u vragen over de montage van deze kappenset China/retro Torino scooter? Neem dan contact op met de montage-hulplijn de monteurs staan voor u klaar!

€ 195.11

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl China
Product
 

Beugelset Sierbeugelset Valbeugelset AGM VX VX'S China Classic Lx S Napoli BTC Riva S mat zwart

Zeer scherp geprijsd! Compleet de beugelset voor uw Scooter.

Maar waarom dan een sierbeugelset?

Twee voordelen het maakt uw scooter net even wat mooier! Ook word het wel een valbeugelset genoemd dit omdat de schade beperkt blijft wanneer u schade rijd. Deze set is passend op beide (de ronde en vierkante koplamp) Wat zit er in deze set? - Voorspatbordbeugel. - Voorvalbeugelset. - Achtervalbeugelset. - Achterklapdrager. - Alle benodigde montage onderdelen

Vragen over de montage?

Wij hebben een montagehulplijn onze monteurs kunnen u hier zeker mee helpen! Let op! Gratis verzending op dit artikel.

€ 149.89

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Agm
Product
 

Kinder crosshelm MT Steel zwart groen (tweedekans)

Dit is een product dat geretourneerd is door de klant de helm is nog volledig onbeschadigd en nieuw! De kans bestaat dat de helm alleen niet in de originele doos zit. MT is al sinds 1968 producent van helmen. En tegenwoordig actief in meer dan 50 landen wereldwijd. En biedt al jaren de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. De helmen van MT zijn een veilige en goede keuze voor dagelijks gebruik. De MT helmen hebben een fijne pasvorm en staan bekend om het mooie ontwerp. De helmen hebben een Europese goedkeuring. Een helm is aan vervanging toe als deze betrokken is geweest bij een ongeval ook al is er op het oog niks mee aan de hand. Ook als je de helm per ongeluk laat vallen is het verstandig een nieuwe aan te schaffen. Dit omdat de helm dan verzwakt is dit is met het blote oog niet zichtbaar. Eigenschappen: - Injected thermoplastic buitenschaal. - Super stoer design. - Uitneembare en wasbare binnenvoering. - Ventilatie systeem met maar liefst 12 openingen. - Micrometic kinband snelsluiting. - KNMV competitie goedkeuring. - ECE-22.05 goedkeuring. LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Is de maat toch niet goed? Alleen bij Zandri gratis uw helm omruilen!

€ 60.00

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Kappenset BTC Riva sport Agm Vx50s zwart 17 delig

Verfris uw scooter met deze 17-delige kappenset voor uw BTC Riva sport / Agm Vx50S zwart.

Kappenset BTC Riva sport / Agm Vx50S zwart 17-delig zwart

Indien u schade heeft aan uw scooter of simpelweg een andere kleur wilt is deze kappenset wellicht een uitkomst. Deze kappenset voor uw BTC Riva sport / Agm Vx50s scooter heeft dezelfde pasvorm en kwaliteit als origineel alleen voor een aantrekkelijkere prijs!

Specificaties kappenset BTC Riva sport / Agm Vx50S zwart 17-delig zwart

- Originele kwaliteit - Originele pasvorm - kleur: zwart - 17-delige set - Goedkoper dan originele kappenset - Geheel compleet (exclusief emblemen)

Montage kappenset BTC Riva sport / Agm Vx50S zwart 17-delig zwart

De montage van deze complete kappenset is niet een klusje van 30 minuten. Echter zijn de handelingen niet moeilijk en met een beetje technisch inzicht moet dit lukken. Indien u vragen heeft over de montage van deze kappenset BTC Riva sport / Agm Vx50S zwart 17-delig zwart kunt u contact opnemen met de montage hulplijn de monteurs helpen u graag!

€ 240.49

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Polyester mega vlag Nederland 150 x 240 cm

Mega vlag Nederland 150 x 240 cm. Nederlandse vlag van 100% geweven polyester van 150 x 240 cm groot. De vlag heeft twee metalen ophangringen.

€ 24.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Amazonas Hangmat Aruba Blauw

EllTex-hangmatten kun je buiten laten hangen, zelfs als het regent of als de zon brandt, want EllTex is een speciaal polyester-katoenmengsel dat zeer weerbestendig is, nauwelijks verbleekt en ook na meermaals nat worden uiterst scheurvast blijft. Het voelt bovendien behaaglijk zacht aan, als was het zuiver katoen!

€ 44.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Erima Granada Dames Tanktop

De sportieve shirts van Erima laten grote vakkundigheid op het gebied van teamsport zien. De uitstekende functionele materialen en de verwerking daarvan zijn afgestemd op de groeiende wedstrijdeisen en zorgen niet alleen voor maximale bewegingsvrijheid, maar ook voor een optimaal lichaamsklimaat.

- Trendy tanktop in asymmetrisch design
- Getailleerde damessnit
- Zacht en elastisch functioneel polyester
- A symmetrisch design
- V-hals

€ 29.70

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

RACER Cross Black Polished 15 inch

De RACER Cross Black Polished 15 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 84.27

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jethelm MT Le Mans mat zwart (tweedekans)

Dit is een product dat geretourneerd is door de klant de helm is nog volledig onbeschadigd en nieuw! De kans bestaat dat de helm alleen niet in de originele doos zit.

Veilig op reis met deze Le Mans jethelm

Deze ECE-22.05 goedgekeurde MT Le Mans jethelm is niet alleen stijlvol maar ook erg comfortabel met skai leren voering en chromen rand. De helm past bijna in iedere buddybak. Door deze MT jethelm mooi af te werken met een helmklep accessoire ben je klaar voor een fijne rit op je scooter! Eigenschappen: - Injected thermoplastic helmschaal. - Uitstekende pasvorm. - Comfort binnenvoering. - Micrometic kinband snelsluiting. - Gewicht 1100 gram (+/-50 gram) - Geleverd met helmklep. - Passend in de meeste buddy`s - ECE-22.05 goedgekeurd. - Leverbaar in de maten XS-S-M-L-XL-XXL Is de maat toch niet goed? Alleen bij Zandri gratis uw helm omruilen!

€ 47.50

Klik hier voor meer informatie...

Product