Uitlaat Vespa 4 Takt 4V tecnigas (model origineel)

Tecnigas staat voor kwaliteit zo deze uitlaat ook!

Waarom een tecnigas uitlaat voor uw Vespa 4-takt 4-klepper scooter?

Deze uitlaat is speciaal ontwikkeld voor de 50cc 4-takt 4-klepper motor van Piaggio/Vespa ● Optimale pasvorm ● Optimale kwaliteit ● Optimale levensduur ● E-goedkeuring ● Beperkt/Laag geluidsniveau Deze uitlaat wordt compleet geleverd inclusief hitteschild. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Vespa 4-takt 4V uitlaat

Het is geen moeilijke klus om de uitlaat te vervangen van uw Vespa 4-takt 4V. Het is belangrijk dat u de bouten invet zodat deze niet gaan oxideren en kunnen breken. Voor het monteren hebben wij een montage video om te laten zien hoe de uitlaat op de juiste manier gemonteerd moet worden. Heeft u vragen over de montage van deze uitlaat voor uw Vespa 4-takt 4V? Neem dan contact op met de Montage-hulplijn. Zij helpen u graag! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken omdat deze in het verleden niet zijn ingevet met bijvoorbeeld kopervet. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Hieronder ziet u een montage video. De montage op uw scooter kan afwijken met deze video Deze uitlaat past op diverse Piaggio 4-takt scooters. Bekijk hieronder ''Past op''

€ 99.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Beenkleed origineel Sym Fiddle SY610 WA16668 2 (v)

Origineel beenkleed speciaal voor uw Sym Fiddle!

Perfecte pasvorm gecombineerd met prima kwaliteit!

Dit originele beenkleed is speciaal voor de Sym Fiddle gemaakt. Het beenkleed is van prima kwaliteit en heeft een perfecte pasvorm. Het beenkleed wordt eenvoudig gemonteerd door middel van verschillende bevestigingspunten en klittenbanden.

Waarvoor dient het beenkleed?

Het beenkleed monteert u op uw scooter veel mensen doen dit vóór de koude wintermaanden en demonteren ze als het weer warmer wordt. Wanneer het beenkleed gemonteerd is kunt u met uw onderlichaam eronder zitten. Door de stof van het beenkleed kan geen water en of wind komen hierdoor blijft het lekker warm onder het beenkleed. Ook beschikt dit beenkleed over een verlengstuk. Dit verlengstuk zorgt ervoor dat je bovenlichaam bijna volledig droog blijft. Dit beenkleed is passend op: -Sym Fiddle -Sym Fiddle II -Sym Fiddle III LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 89.99

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Uitlaat Vespa Lx Lxv S LeoVince Sito 264 2 takt

Een defecte uitlaat heeft grote invloed op de rijeigenschappen van uw Vespa 2-takt. Zorg dat u op tijd uw uitlaat vervangt. Bekijk de LeoVince Sito 264 maar eens op deze pagina.

Eigenschappen van de Leovince Sito 264 uitlaat

● Geluidsarm ● Originele looks ● Type goedkeuring ● Compleet geleverd met hitteschild ● Uitstekende pasvorm ● Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Montage Leovince Sito 264 uitlaat

Het kan voorkomen dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken omdat deze in het verleden niet zijn ingevet met bijvoorbeeld kopervet. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Naast de Vespa Lx Vespa S Vespa Lxv past deze uitlaat ook op meerdere scooters bekijk hieronder ''past op'' Hieronder ziet u een montage video. De montage op uw scooter kan afwijken met deze video. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 99.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Uitlaat LeoVince Sito 594 Aprilia Habana Mojito 2 takt (v)

Bekijk hier de LeoVince Sito 594 2-takt uitlaat geschikt voor de Aprilia morini 2-takt motor.

Eigenschappen van de LeoVince Sito 594 uitlaat

● Geluidsarm ● Originele looks ● E-pass goedkeuring ● Uitstekende pasvorm ● Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding ● Inclusief bevestigingsmateriaal

Montage LeoVince Sito 594 uitlaat

Het kan voorkomen dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Vergeet niet de uitlaatpakking te vervangen! LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Alleen geschikt voor Morini motor. Heeft u nog vragen over de Leovince Sito 594? Neem dan contact op met de service-hulplijn wij helpen u graag!

€ 73.96

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Putoline DX11 Chainspray 500ml

Voor een hoogwaardige kettingsmeermiddel kiest u de kettingspray van Putoline DX11!

Putoline DX11 Chainspray 500ml

De Putoline DX11 is een Synthetische kettingsmeermiddel. De unieke waterafstotende samenstelling gaat diep door in de kettingschakels en zorgt voor een beschermende laag.De Putoline DX11 is een hoogwaardige kettingsmeermiddel dat niet van uw ketting zal afslingeren. De Putoline DX11 geeft een perfecte bescherming tegen corrosie en slijtage en kan geprezen worden op een hoog kwaliteits niveau.

Specificatie Putoline DX11 Chainspray 500ml

- Hoogwaardige kwaliteit kettingspray - 500ml spuitbus - Eenvoudig aan te brengen - Perfecte bescherming en smering van uw ketting - Voorkomt corrosie Heeft u nog vragen over dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice zij helpen u graag!

€ 8.91

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Spiegel Piaggio Zip rechts mat zwart (kort model)

Is uw spiegel gebroken of simpelweg versleten? Dan kunt u bij Zandri een nieuwe bestellen!

Maar wanneer is een spiegel op uw scooter nu eigenlijk verplicht?

Als de scooter voor het eerst in gebruik is genomen ná 31 december 2006 dan is een linker spiegel verplicht. Het is ook zeer aan te raden om voor de veiligheid een rechter spiegel te hebben. Bij een spiegel lijken objecten kleiner dan in werkelijkheid! Uiteraard zijn spiegels vaak een fraai design product. U kunt deze dus altijd gebruiken om uw scooter iets sportiever te laten ogen maar ook juist voor een meer retro look. Specificaties van deze spiegel voor de Piaggio Zip : - Spiegel voor de rechterzijde. - Kleur: Mat Zwart. - Eenvoudige montage. Heeft u verder nog vragen over deze Piaggio Zip spiegel in mat zwart? Dan kunt u altijd via de vele manieren contact opnemen met Zandri.nl.

€ 7.26

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Uitlaat Tecnigas Peugeot Fox 2 takt

Opzoek naar een nieuwe uitlaat voor uw Peugeot Fox? Deze Tecnigas uitlaat is passend voor de Peugeot Fox. Tecnigas uitlaten zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een laag geluidsniveau!

Eigenschappen van de Tecnigas uitlaat

● Hoogwaardige kwaliteit ● Lange levensduur ● Laag geluidsniveau ● Uitstekende prestaties ● E-pass (goedkeuring) LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage van de Tecnigas Peugeot Fox uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. Voor deze uitlaat is montage ervaring vereist! ons advies is daarom de Sito uitlaat. Deze is gemakkelijk te monteren (zie alternatieven)

€ 48.85

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Peugeot
Product
 

Blokkeersleutel starttandwiel Kymco 2 takt

Om uw variateur / koppelingshuis te demonteren in je scooter gebruikt u een blokkeersleutel.

Variateur openen met de blokkeersleutel

De varioblokkeersleutel is altijd eenvoudig aan te brengen. Zodra het kickstartdeksel is gedemonteerd zie je de voorste vario zitten. Door de blokkeersleutel aan te brengen kan de centrale moer los gedraaid worden! Zodra deze moer los is kan het koppelingshuis gedemonteerd worden! De variateur blokkeersleutel is een eenvoudig maar prima alternatief om een koppelingshuis te demonteren wanneer er geen compressor aanwezig is! Voor de achterste koppeling heeft u een blokkeer sleutel vliegwiel nodig (deze zijn universeel) Passend op elke Kymco 2-takt scooter m.u.v. Kymco G-dink

€ 15.45

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Uitlaat Vespa 4 Takt 2V origineel b0134365

Met deze originele uitlaat voor de Vespa 4-takt 2-klepper heeft u zekerheid over de juiste kwaliteit.

Waarom een originele uitlaat voor uw Vespa 4-takt 2V scooter?

Er zijn veel imitatie uitlaten verkrijgbaar die geschikt zijn voor uw Vespa 4-takt scooter. De uitlaat op deze pagina is origineel voor uw Vespa 4-takt 2V! U bent met deze originele 4-takt 2V uitlaat verzekerd van; ● Optimale pasvorm ● Optimale kwaliteit ● Optimale levensduur ● E-goedkeuring ● Beperkt geluidsniveau Deze uitlaat wordt compleet geleverd inclusief hitteschild. LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

Montage originele Vespa 4-takt 2V uitlaat

Het is geen moeilijke klus om de uitlaat te vervangen van uw Vespa 4-takt 2v. Het is belangrijk dat u de bouten invet zodat deze niet gaan oxideren en kunnen breken. Voor het monteren hebben wij een montage video om te laten zien hoe de uitlaat op de juiste manier gemonteerd moet worden. Heeft u vragen over de montage van deze uitlaat voor uw Vespa 4-takt 2v? Neem dan contact op met de Montage-hulplijn. Zij helpen u graag!

€ 119.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Piaggio Vespa
Product
 

Beschermhoes Mkx scooter windscherm grijs

Deze beschermhoes zorgt dat vocht stof en weersinvloeden uw scooter met windscherm niet aantasten. Staat uw scooter of brommer veel buiten of gebruikt u hem tijdelijk minder? Bescherm de brommer of scooter dan met deze kwalitatief hoogwaardige beschermhoes.
Bent u onzeker over de pasvorm van deze scooterhoes voor uw specifieke scooter neem dan direct contact met ons op wij helpen u graag met het maken van de beste keuze.

Beschermhoes MKX scooter

Uw scooter blijft door het gebruik van deze beschermhoes het beste in conditie. Geen aanslag van regen geen verkleuring door de zon enz. Wij van Zandri hebben al jaren ervaring met het merk MKX en hebben dan ook heel bewust gekozen om dit merk bij onze klanten aan te raden.

Beschermhoes monteren of bevestigen

Beschermhoezen zijn over het algemeen makkelijk te monteren/gebruiken u moet er echter wel rekening mee houden dat u de de beschermhoes goed vast maakt zodat deze ook bij wind goed vast zit.

€ 28.96

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Led verlichting Voorscherm Piaggio Zip (met SP voorfront)

Laat uw voorscherm meer opvallen met de led-verlichting voorscherm.

Voorscherm verlichting Zip

Laat uw Piaggio Zip net even meer opvallen met de led verlichting in het voorscherm

Monteren LED verlichting voorscherm

Als u een handig bent kunt u deze voorscherm verlichting zelf monteren op uw Piaggio Zip. Mocht u er niet uitkomen bel onze monteurs! Zie: Montagehulplijn Let op Alleen passend op een Piaggio Zip SP (look) voorfront!

€ 24.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Accu YTC4L BS Nitro onderhoudsvrij (gel)

De kwalitatieve YTC4L-BS gel accu van het merk Nitro

Accu Nitro YTC4L-BS

De accuzuur bij deze accu is veranderd in gel dit is een geleiachtige substantie die niet kan lekken Over het algemeen gaan Gel accu's drie keer langer mee dan een conventionele accu. Voltage 12V Ampère 4A Lengte 110 millimeter Breedte 70 millimeter Hoogte 85 millimeter

Montage accu Nitro YTC4L-BS

Mocht u nog vragen hebben over de montage van deze Yacht accu of een andere vraag. Kunt u natuurlijk altijd bellen met onze service-hulplijn wij helpen u graag!

€ 14.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Uitlaat Leovince Sito 714 Ludix Speedfight 3 New Vivacity 2 takt

Uitlaten van LeoVince Sito staan bekend om zijn hoge kwaliteit. Deze Leovince Sito 714 is voor de Peugeot horizontaal 2-takt motor.

Eigenschappen van de Leovince Sito 714 uitlaat

● Geluidsarm ● Originele looks ● E-pass ● Compleet geleverd met hitteschild ● Uitstekende pasvorm ● Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding ● Inclusief bevestigingsmateriaal

Montage LeoVince Sito 714 uitlaat

Het kan voorkomen dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren. vergeet niet de uitlaatpakking te vervangen! LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Heeft u nog vragen over dit product? Neem dan contact op met de service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 73.96

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Topkoffer 28 liter KM RR zwart met slede 38.5 x 38.5 x 29.0 cm

Meer bergruimte op uw scooter met deze 28 liter topkoffer van KM.

De 28 liter KM RR topkoffer

Als u wat extra bergruimte nodig heeft op uw scooter dan is deze zwarte topkoffer ideaal! Het monteren is vrij eenvoudig. Wij hebben voor uw gemak een duidelijke montagevideo gemaakt. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe de topkoffers gemonteerd moeten worden. De video is niet van deze specifieke topkoffer maar hij zal u wel een stuk op weg helpen in de montage. Mocht het daarna niet lukken dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen. Wij helpen u graag verder!

Eigenschappen van deze KM RR topkoffer

- Merk: KM - 28 liter - Formaat: 38.5 x 38.5 x 29.0 cm - Inclusief slede en montageset - 2 sleutels

€ 29.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot V clic 4 takt

Met deze onderhoudset van Endurance kunt u uw Peugeot V-clic in top conditie houden!

Onderhoud aan uw Peugeot V-clic

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot V-clic te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot V-clic.

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter origineel • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 42.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot Kisbee 4 takt

Met deze onderhoudset van Endurance kunt u uw Peugeot Kisbee in top conditie houden!

Onderhoud aan uw Peugeot Kisbee

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot Kisbee te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot Kisbee .

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter origineel • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 44.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot Django 4 takt

Met deze onderhoudset van Endurance kunt u uw Peugeot Peugeot Django in top conditie houden!

Onderhoud aan uw Peugeot Django

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot Django te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot Django.

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter origineel • Remblokken voor New FREN

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 57.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot Speedfight (4) IIII 4 takt

Met deze onderhoudset van Endurance kunt u uw Speedfight (4) IIII in top conditie houden!

Onderhoud aan uw Speedfight (4) IIII

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot Speedfight (4) IIII te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot Speedfight (4) IIII.

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter origineel • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 47.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Onderhoudspakket Peugeot Speedfight (3) III 4 takt

Met deze onderhoudset van Endurance kunt u uw Speedfight (3) III in top conditie houden!

Onderhoud aan uw Speedfight (3) III

Om de 3500 kilometer adviseren wij uw Peugeot Speedfight (3) III te onderhouden om zo motorische schade of stilstand te voorkomen. Deze set bevat alles om groot onderhoud uit te voeren aan uw Peugeot Speedfight (3) III.

Wat krijgt u bij de 4-takt onderhoudskit

• Bougie Ngk • Luchtfilterelement Endurance • Variateur-rollen Endurance • Variateur-geleiders Endurance • V-snaar Endurance (verbeterde maat ten opzichte van origineel) • Olie Valvoline • Transmissieolie Kroon • Brandstoffilter Endurance • Remschoenen achter origineel • Remblokken voor Endurance

Onderhoudskit Endurance

Endurance is een kwalitatief goed huismerk van Zandri hierdoor kunnen wij deze onderhoudskits scherp aanbieden. Zandri adviseert Transmissieolie; 75w90 die fractioneel dunner is aangezien de temperatuur hier lager ligt dan in Azie waar de meeste scooters geproduceerd worden! (betere smerende werking) Let op bij het aftappen van overbrengingsolie blijft restolie achter. Voeg nooit meer dan 100ML toe!

€ 47.50

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl
Product
 

Phoenix Contact IB IL 24 PSDO 8 PLSET CP R PLC uitbreidingsmodule 2700722

Stekkerset, bestaande uit vier inline-stekkers met geïntegreerde ontladingselektronica

€ 147.65

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Xotica Peper Madame Jeanette

(Capsicum Chinense) Afkomstig uit Suriname. De pepers zijn zeer heet maar hebben ook een special aroma. Indien ze in een soep worden gebruikt is het aan te raden de pepers niet te snijden maar kort mee te laten koken! Zaaien binnenshuis of bij voorkeur in een kasje van eind maart tot begin juni bij min. 20°C. Na circa 7 weken uitplanten op 70 x 50 cm. De planten geleiden met touw of tonkin stokken.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 2.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken LG V CB 482 HTQ (synthetisch, menalux)

Stofzuigerzakken voor de LG V-CB 482 HTQ (synthetisch, menalux) (Inhoud: 4 stuk(s) + motorfilter)

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Ferrietkern, ring 70 Ω Kabel Ø (max.) 11.5 mm (Ø) 16 mm Würth Elektronik WE TOF 74270110 1 stuks

Ferrietkern, ring 70 Ω Kabel-Ø (max.) 11.5 mm (Ø) 16 mm Würth Elektronik WE-TOF 74270110 1 stuks

€ 2.07

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stabilo Easy Start 3 In 1 Links

Met deze blauwe Stabilo Easy Start 3 In 1 Links puntenslijper heb je voortaan nog maar één puntenslijper nodig voor al je potloden! De Stabilo Easy Start Puntenslijper heeft namelijk 3 slijpers voor 3 verschillende potlooddiktes. Ook...

€ 5.75

Klik hier voor meer informatie...

Product