Stuurslot kabel Antirobos Yamaha Aerox 2007 2012 Artago

Een zeer goed beveiligde Yamaha Aerox met dit antirobos slot.

Antirobos / stuurslotkabel voor uw Yamaha Aerox

Beveilig uw Yamaha Aerox optimaal met dit antirobos slot. Door gebruik te maken van dit antirobos slot weet u zeker dat uw Yamaha Aerox veilig is. Het slot bestaat namelijk uit een stalen kabel die beschermd wordt door gemechaniseerde ringen deze mechanische ringen zijn gemaakt van gehard staal. Door het materiaal en de bouw van het slot wordt het vrijwel onmogelijk om deze te zagen knippen boren of picklocken. Kenmerken van het antirobos slot. -Gemakkelijk te monteren -Helm is eventueel aan het slot te hangen -Onzichtbare afwerking onder uw buddy. -Bevestigingsset wordt er GRATIS bij geleverd. -Doordat het slot aan het stuur bevestigd wordt staat het stuur ook vast en op slot. Geschikt voor Yamaha Aerox bouwjaar 2007 t/m 2012

€ 29.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Stuurslot kabel Antirobos Yamaha Aerox 1998 tot 2007 Artago

Zoals elke scooterrijder weet is het erg belangrijk om uw scooter goed op slot te zetten. Veel mensen vergeten het slot echter regelmatig of denken dit niet nodig te hebben omdat ze slecht maar heel even weg zijn. Een anti-robos slot is voor dit soort situaties een uitkomst! Het slot wordt vastgezet aan het stuur waardoor het onmogelijk is om het stuur te gebruiken. Makkelijk te gebruiken en erg veilig! -Geschikt voor Yamaha Aerox van 1998 tot 2007

€ 34.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Contactslot Yamaha Aerox 2002 2013 replica

Nieuw replica contactslot voor uw Yamaha Aerox!

Waar is het contactslot eigenlijk voor?

Het contactslot zorgt ervoor dat u uw scooter kunt starten uit kunt zetten en op stuurslot kunt zetten. Dit is redelijk vanzelfsprekend natuurlijk. Maar het is ook zo dat het contactslot (mits correct aangesloten) ervoor zorgt dat uw lampen uit gaan op het moment dat u de sleutel verwijdert. Is dit bijvoorbeeld niet het geval? Dan is uw contactslot zeker defect of deels defect. Over dit contactslot: - Geschikt voor de Yamaha Aerox. - Voor bouwjaren van 2002 tot en met 2013! - Inclusief twee sleutels. Het monteren van een contactslot kan een tijdrovende klus zijn. Zeker als u niet precies weet hoe het moet. In dat geval adviseren wij u met onze montage-hulplijn contact op te nemen. Wij helpen u graag!.

€ 39.91

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Voorvork Yamaha Aerox 2003 2013 (nieuw type) (30mm) TNT

Geef uw Yamaha Aerox de beste zorg

De Yamaha Aerox is een sportief ogende scooter en daarbij hoort natuurlijk een strakke wegligging. Heeft u speling op uw voorvork/balhoofd enzovoorts? Dan dient u uw voorvork te vervangen! Het is zeker verstandig om uw veiligheid boven uw portemonnee te kiezen! Over deze TNT voorvork: - Voor de Yamaha Aerox. - Scherp geprijsd. - TNT Kwaliteit stelt nooit teleur. - Merk: TNT. - Maat: 30 mm. Heeft u verder nog vragen over deze voorvork voor de Yamaha Aerox? Dan kunt u altijd terecht bij onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 173.79

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Startmotor Yamaha Neo's 4 takt

Startmotor voor uw Yamaha Neo's 4-takt nieuw bij Zandri.nl

Een startmotor voor uw Yamaha Neo's wat doet deze precies?

De startmotor van de Yamaha Neo's wordt aangedreven door het startrelais in uw kappen dat geeft elektronische signalen naar de startmotor. Dan gaat uw startmotor (mits die niet defect is) draaien en dan zorgt deze dat uw vliegwiel aangedraaid wordt. Dit zorgt er voor dat uw scooter vonken doorgeeft naar de bougie en dat uw nokkenas etc. gaan draaien. Benzine + lucht + vonk = met veel plezier rijden op uw Yamaha Neo's. Specificaties van deze startmotor:| - Geschikt voor de Yamaha Neo's. - Voor de 4-takt uitvoering! - Imitatie product. - Prima kwaliteit. Heeft u vragen over de montage van deze startmotor voor uw Yamaha Neo's? Dan kunt u deze altijd stellen bij onze montage-hulplijn wij helpen u graag.

€ 26.15

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Achterlicht knipperlichten Yamaha Aerox Led smoke

Dit achterlicht met geïntegreerde knipperlichten van het merk DMP geeft uw Yamaha Aerox een Sportieve look!

Geef uw Yamaha Aerox een sportieve look!:

Met dit achterlicht van DMP oogt uw Yamaha Aerox een stuk sportiever. Deze LED verlichting geven meer licht vergeleken met het origineel en zijn energiezuiniger. Deze leds hebben ook een langere levensduur dan bijvoorbeeld halogeen verlichting. Dmp is een veel verkocht merk waar wij als Zandri al jaren zeer tevreden over zijn.

Eigenschappen van de achterlicht + knipperlichten led aerox

• Uitstekende pasvorm • Lexus look • Sportief uiterlijk • LED licht (feller en zuiniger dan halogeen) • Achterlicht met knipperlicht Geschikt voor Aerox tot model 2013

Montage achterlicht + knipperlichten led Aerox DMP

Als u een beetje klus ervaring heeft kunt u dit achterlicht zelf monteren. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met onze monteurs van de montage hulplijn wij helpen u graag!

€ 32.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Achterlichten Yamaha Aerox Led BCD zwart feu00202

Zorg dat u opvalt met dit LED achterlicht van BCD speciaal gemaakt voor de Yamaha Aerox.

BCD achterlicht speciaal ontworpen voor Yamaha Aerox.

Dit achterlicht van BCD voor Yamaha Aerox zorgt er niet alleen voor dat u 's avonds goed zichtbaar bent en veiliger rijdt maar door het design past dit BCD achterlicht ook vlijloos op uw Yamaha Aerox. Al jarenlang ontwikkeld BCD hoogwaardige producten waar dit achterlicht dat speciaal is ontworpen voor op een Yamaha Aerox een goed voorbeeld van is. Stijlvol design met een krachtige en goed zichtbare lichtbron. Dus of voor u nou design of veiligheid voorop staat dit achterlicht biedt de mogelijkheden.

Eigenschappen BCD achterlicht voor Yamaha Aerox

Kleur: Zwart Lichtbron: LED Merk: BCD Ontworpen voor Yamaha Aerox

€ 49.80

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Achterlicht Yamaha Aerox Led BCD wit feu00201

Zorg dat u opvalt met dit LED achterlicht van BCD speciaal gemaakt voor de Yamaha Aerox.

BCD achterlicht speciaal ontworpen voor Yamaha Aerox.

Dit achterlicht van BCD voor uw Yamaha Aerox zorgt er niet alleen voor dat u 's avonds goed zichtbaar bent tevens past door het design dit BCD achterlicht ook vlijloos op uw Yamaha Aerox. Al jarenlang ontwikkeld BCD hoogwaardige producten waar dit achterlicht dat speciaal is ontworpen voor op een Yamaha Aerox een goed voorbeeld van is. Stijlvol design met een krachtige en goed zichtbare lichtbron.

Eigenschappen achterlicht BCD voor uw Yamaha Aerox

Kleur: Wit Lichtbron: LED Merk: BCD Ontworpen voor Yamaha Aerox

€ 49.80

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Achterlicht knipperlichten Yamaha Aerox Led

Dit achterlicht + knipperlicht is passend op de Yamaha Aerox. Het achterlicht is belangrijk om achteropkomend verkeer te attenderen op je aanwezigheid. Lexus achterlichten worden vaak gebruikt voor het optisch stylen van je scooter / brommer! Lexus achterlichten zijn bij ons een veel verkocht artikel.

€ 33.80

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

knipperlichtset led aerox 2013 voor DMP

Deze knipperlichtset led Aerox 2013 voor DMP geeft uw Yamaha Aerox een Sportieve look!

Geef uw Yamaha Aerox een sportieve look!:

Met deze knipperlicht set oogt uw Yamaha Aerox een stuk sportiever. Deze leds geven meer licht vergeleken met het origineel en zijn energiezuiniger. Deze leds hebben ook een langere levensduur dan bijvoorbeeld halogeen verlichting.

Eigenschappen van de knipperlichtset led Aerox 2013 voor DMP:

• Uitstekende pasvorm • Chrome look • Type goedkeuring • Sportief uiterlijk • Passend vanaf bj 2013

Montage knipperlichtset led Aerox 2013 voor DMP

Het is vrij eenvoudig om deze knipperlichtset led Aerox 2013 voor DMP zelf te monteren. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met onze monteurs van de montage-hulplijn. Zij helpen u graag!

€ 44.93

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Achterlicht Lexus Yamaha Bw's NG Bw's Spy Bw's Bump

Dit achterlicht is passend op een Yamaha Bws. Het achterlicht is belangrijk om achteropkomend verkeer te attenderen op je aanwezigheid. Uiteraard zijn er ook veel optic styling achterlichten voor scooters verkrijgbaar! Achterlichten zijn bij ons een veel verkocht artikel!

€ 19.88

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Treeplank Yamaha Aerox zwart

Iedereen wil graag een plek om zijn voeten te laten rustig op de brommer scooter of motor. De meeste brommers en motoren hebben een set voetsteunen maar scooters hebben een treeplank. Oudere brommers hebben soms ook nog een treeplank zoals een Puch Maxi bijvoorbeeld. Bij een scooter is deze belangrijk omdat er vaak nog bedrading onder de treeplanken doorloopt. Vocht en elektrische componenten zijn geen vrienden van elkaar zorg er dus altijd voor dat uw treeplank intact is! Treeplanken zijn vaak specifiek voor het merk en type scooter of brommer. Dit geldt ook voor motorscooters. Heeft u nog vragen over de treeplanken voor uw tweewieler aarzel niet om te mailen of bellen! Wij staan graag voor u klaar.

€ 27.53

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Spiegel Yamaha Giggle rechts

Als de scooter voor het eerst in gebruik is genomen ná 31 december 2006 dan is een linker spiegel verplicht. Het is ook zeer aan te raden om voor de veiligheid een rechter spiegel te hebben. Bij een spiegel lijken objecten kleiner dan in werkelijkheid! Uiteraard zijn spiegels vaak een fraai design product.

€ 8.71

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Spiegel Yamaha Giggle links

Als de scooter voor het eerst in gebruik is genomen ná 31 december 2006 dan is een linker spiegel verplicht. Het is ook zeer aan te raden om voor de veiligheid een rechter spiegel te hebben. Bij een spiegel lijken objecten kleiner dan in werkelijkheid! Uiteraard zijn spiegels vaak een fraai design product.

€ 8.71

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Spiegel Yamaha Jog rechts

Als de scooter voor het eerst in gebruik is genomen ná 31 december 2006 dan is een linker spiegel verplicht. Het is ook zeer aan te raden om voor de veiligheid een rechter spiegel te hebben. Bij een spiegel lijken objecten kleiner dan in werkelijkheid! Uiteraard zijn spiegels vaak een fraai design product.

€ 8.71

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Spiegel Yamaha Jog links

Als de scooter voor het eerst in gebruik is genomen ná 31 december 2006 dan is een linker spiegel verplicht. Het is ook zeer aan te raden om voor de veiligheid een rechter spiegel te hebben. Bij een spiegel lijken objecten kleiner dan in werkelijkheid! Uiteraard zijn spiegels vaak een fraai design product.

€ 8.71

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Achterlicht LED knipperlicht Yamaha Bw's (2004)

Dit achterlicht + knipperlicht is passend op de Yamaha Bw's. Het achterlicht is belangrijk om achteropkomend verkeer te attenderen op je aanwezigheid. LED-achterlichten worden vaak gebruikt voor het optisch stylen van je scooter / brommer! LED-achterlichten zijn bij ons een veel verkocht artikel.

€ 37.41

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Zadel Buddyseat Yamaha Aerox zwart

Customize je Yamaha Aerox met een nieuw Buddyseat. Diverse geuren en kleuren te bestellen. Check ons YouTube kanaal hoe je dit moet monteren.

€ 65.18

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Contactslotset Yamaha Bw's

Op zoek naar een nieuw contactslot voor uw Yamaha Bw's dan is dat waar u naar opzoek bent!

De contactslot set voor de Yamaha Bw's.

Wanneer uw sleutels kwijt of stuk zijn of wanneer uw contactslot defect is zit er niks anders op dan deze te vervangen. Deze contactslot set is een voordelige en uitstekende optie. Zo biedt de Yamaha Bw's vele voordelen als; hoge kwaliteit goede beveiliging geleverd met kabel.

Deze contactslot set bevat:

- Contactslot - Contactslothuls - Buddyslot - 2 sleutels - Kabel

Montage van de Yamaha Bw's contactslot set.

Het monteren van een Yamaha Bw's contactslot kost veel tijd en is voor onervaren sleutelaars ook nog eens erg lastig. Heeft u een vraag of een probleem met de montage dan kunt u altijd contact opnemen met de montage-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 17.97

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Yamaha
Product
 

Dutchypuppy Damest Shirt apos Father Son apos Roze Large

Dutchypuppy Damest-Shirt 'Father & Son' Roze Large direct bestellen in onze webshop! De Dutchypuppy Foundation is door Bridget Maasland en een aantal andere hondenliefhebbers in het leven geroepen om honden over de hele wereld te helpen. Dutchypuppy steunt stichtingen ter plaatse met geld en met goederen. Hiermee proberen we mishandeling van honden tegen te gaan en de populatie van zwerf- en straathonden kleiner te maken.. Alle Dutchypuppy voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 20.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Geperforeerde moestuinfolie

Geperforeerde moestuinfolie Voor het bevorderen van een snelle een gezonde groei van uw zaailingen en jonge plantjes is dit geperforeerde moestuinfolie een uitstekende optie! Het transparante folie van Nature is per vierkante meter 400 keer geperfore...

€ 10.88

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Rondell 0222 Silver 16 inch

De Rondell 0222 Silver 16 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 120.10

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Mijn snoezige dierenboekje (1 3 jaar)

Alles wat jong, klein en zacht is, doet snoezig aan. Een puppy met de oogjes half open, een kitten met grote ogen, een lammetje die huppeld door de wei of een kuikentje dat net kan lopen. In dit snoezige boekje maken jonge kinderen kennis met...

€ 5.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

CKS Kids T shirt Omers voor jongens Blauw

CKS Kids is een hoogwaardig, kleurrijk en stoer merk dat kledij ontwerpt voor hippe jongens en meisjes.

€ 15.00

Klik hier voor meer informatie...

Product