Voorspatbordbeugel Sym Mio origineel (SY820 A7A BLA)

Onder het motto; een ongeluk zit in een klein hoekje kiezen veel mensen voor een spatbordbeugel voor op de Sym Mio Deze beugels beschermen tegen het beschadigen van het spatbord; een onderdeel dat erg makkelijk beschadigd. Zie ook de voorvalbeugels en achterdrager voor andere chromen accessoires voor de Sym Mio.

€ 37.68

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Uitlaat Tecnigas Silent Pro Sym Symphony Fiddle 2 Orbit 2 Jet 4 Peugeot Speedfight 3 Vivacity Tweet 4 takt (v)

De uitlaat van een scooter is een slijtagedeel dat uiteindelijk aan vervanging toe is. Deze Tecnigas Silent-Pro is een prima geschikte uitlaat voor de Sym. Scherpe prijs met originele prestaties!

Eigenschappen van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

● Behoudt dezelfde prestaties als het origineel ● CE-goedgekeurd ● Origineel uiterlijk ● Laag geluidsniveau ● Juiste prijs - kwaliteit verhouding. ● Uitstekende pasvorm LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Dit artikel heeft een bevestigingspunt. Heeft u er 2? Dan past deze uitlaat niet zie alternatieven.

Montage van de Tecnigas Silent-Pro uitlaat

Het kan gebeuren dat de bouten tijdens het (de)monteren afbreken. Vet de bouten daarom ook altijd opnieuw in met kopervet zodat ze in de toekomst gemakkelijk te (de)monteren zijn. In het geval dat er niets afbreekt is het geen moeilijke klus om de uitlaat te monteren.

€ 74.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Sym Orbit Orbit 2 (origineel model)

Wilt u ook een mooie retro look op uw Sym Orbit?

Krijg de ultieme retro look op uw Sym Orbit!

Rijdt u door weer en wind? Dan is een windscherm voor uw Sym Orbit een goed idee. Het windscherm voor uw Sym Orbit biedt bescherming tegen regen koude rijwind en insecten. U blijft vele malen droger en warmer met een windscherm! Het windscherm van Sym is 65 cm hoog en 4 mm dik.

Wat te doen in de regen?

Wanneer u met uw scooter door de regen rijdt komen er regendruppels op uw windscherm die ervoor zorgen dat uw zicht verslechtert. Wij adviseren u daarom om Rain-away te gebruiken dat is een spraywax die ervoor zorgt dat de regendruppels op uw Sym Orbit windscherm er makkelijker afglijden.

Het monteren van uw Sym Orbit windscherm

Dit windscherm wordt geleverd met een bevestigingsset. Onder aan de pagina vindt u een montagevideo waarin wij uitleggen hoe u dit product monteert. Mocht u alsnog vragen hebben over de montage van uw Sym Orbit windscherm kunt u altijd bellen met de monteurs van de montage-hulplijn Wij helpen u graag!

€ 64.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Achtervalbeugels Sym Fiddle III origineel chroom (SY840 FI3 CRM)

Uw Sym Fiddle 3 is beschermt tegen valschade met de chrome originele achtervalbeugels!

Waarom Sym Fiddle III achtervalbeugels?

De Sym Fiddle 3 is een kostbare scooter. Zo kunnen de kosten flink oplopen wanneer uw Sym Fiddle 3 valschade oploopt. De achtervalbeugels beschermen uw Sym Fiddle 3 tegen dit soort ongelukken. Zo raken deze als eerste de grond wanneer uw Sym Fiddle 3 omvalt en beperkt zo de schade. Voordelen van de Sym Fiddle 3 achtervalbeugels: - Beschermen uw Sym Fiddle 3 tegen valschade - Karakteristieke look - Mooi chroom afgewerkt - Hoge kwaliteit - Sym origineel

Montage van de Sym Fiddle III achtervalbeugels.

Het monteren van de Sym Fiddle 3 valbeugels is niet eenvoudig daarom hebben wij een montagevideo gemaakt. Hierin leggen wij stap voor stap uit hoe u dit product moet monteren. Heeft u nog een vraag over de montage van de achtervalbeugels. Dan kunt u altijd contact opnemen met de monteurs van onze montage-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 146.07

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Achtervalbeugels Sym Fiddle III glans zwart origineel (SY840 FI3 BLA)

Uw Sym Fiddle 3 is beschermt tegen valschade met de originele achtervalbeugels!

Waarom Sym Fiddle III achtervalbeugels?

De Sym Fiddle 3 is een kostbare scooter. Zo kunnen de kosten flink oplopen wanneer uw Sym Fiddle 3 valschade oploopt. De achtervalbeugels beschermen uw Sym Fiddle 3 tegen dit soort ongelukken. Zo raken deze als eerste de grond wanneer uw Sym Fiddle 3 omvalt en bepert zo de schade. Voordelen van de Sym Fiddle 3 achtervalbeugels: - Beschermen uw Sym Fiddle 3 tegen valschade - Karakteristieke look - Mooi zwart afgewerkt - Hoge kwaliteit - Sym origineel

Montage van de Sym Fiddle III achtervalbeugels.

Het monteren van de Sym Fiddle 3 valbeugels is niet eenvoudig daarom hebben wij een montagevideo gemaakt. Hierin leggen wij stap voor stap uit hoe u dit product moet monteren. Heeft u nog een vraag over de montage van de achtervalbeugels. Dan kunt u altijd contact opnemen met de monteurs van onze montage-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 146.07

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Sym Symphony ST (origineel model)

Uw Sym Symphony ST heeft nog geen hoog windscherm? Zandri heeft hem wel voor u!

Kenmerken van dit windscherm voor uw Sym Symphony St

Wanneer u door weer en wind rijdt is het verstandig om een windscherm aan te schaffen deze beschermt uw lichaam tegen regen rijwind of insecten. Of u kunt een hoog Sym Symphony ST windscherm monteren simpelweg omdat het er erg retro uitziet. Dit windscherm is voor de Sym Symphony ST en het heeft een van de beste pasvormen! Specificaties van dit hoge windscherm voor uw Sym Symphony ST: - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind zon etc. - Geschikt voor de Sym Symphony ST. - Geeft een karakteristieke retro look. - Inclusief bevestigingsset. - Helder windscherm. - Model als origineel voor een scherpere prijs! Let op! geen Sym logo Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze service-hulplijn via telefoon e-mail of online chat. Wij helpen u graag!

€ 64.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Sym Allo Cello (origineel model)

Zoekt u naar een hoog windscherm met bevestigingsset voor uw Sym Allo of Cello? Zandri heeft hem!

Kenmerken van dit smoke windscherm voor uw Sym Allo / Cello:

Wanneer u door weer en wind rijdt is het verstandig om een windscherm aan te schaffen deze beschermt uw lichaam tegen regen rijwind of insecten. Of u kunt een hoog Sym Allo of Sym Cello windscherm monteren simpelweg omdat het er erg retro uitziet. Dit windscherm is voor de Sym Cello en Sym Allo en het heeft een van de beste pasvormen! Specificaties van dit hoge windscherm voor de Sym Allo / Cello: - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind zon etc. - Geschikt voor de Sym Allo en Sym Cello. - Geeft een karakteristieke retro look. - Inclusief bevestigingsset. - Helder windscherm. - Model als origineel voor een scherpere prijs! Let op! geen Sym logo op windscherm. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze service-hulplijn via telefoon e-mail of online chat. Wij helpen u graag!

€ 64.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Sym Fiddle 3 (origineel model)

Bent u op zoek naar een hoog windscherm met bevestigingsset voor uw Sym Fiddle 3.

Kenmerken van dit windscherm voor uw Sym Fiddle 3:

Wanneer u door weer en wind rijdt is het verstandig om een windscherm aan te schaffen deze beschermt uw lichaam tegen regen rijwind of insecten. Of u kunt een hoog Sym Fiddle 3 windscherm monteren simpelweg omdat het er erg retro uitziet. Dit windscherm is voor de Sym Fiddle 3 en heeft een van de beste pasvormen! Specificaties van dit hoge windscherm voor de Sym Fiddle 3: - Beschermt uw lichaam tegen regen rijwind zon etc. - Geschikt voor de Sym Fiddle 3. - Geeft een karakteristieke retro look. - Inclusief bevestigingsset. - 73 cm hoog. - Helder windscherm. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze service-hulplijn via telefoon e-mail of online chat.

€ 64.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Stuurslot kabel Antirobos Sym Symply

Zoals elke scooterrijder weet is het erg belangrijk om uw scooter goed op slot te zetten. Veel mensen vergeten het slot echter regelmatig of denken dit niet nodig te hebben omdat ze slecht maar heel even weg zijn. Een anti-robos slot is voor dit soort situaties een uitkomst! Het slot wordt vastgezet aan het stuur waardoor het onmogelijk is om het stuur te gebruiken. Makkelijk te gebruiken en erg veilig!

€ 48.92

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Stuurslot kabel Antirobos Sym Cello Allo Artago

Bescherm uw Sym Cello / Allo 50 / 125 optimaal met dit antirobos slot.

Antirobos / stuurslotkabel voor uw Sym Cello / Allo 50 / 125

Dit antirobos slot dat haast onmogelijk te knippen boren zagen hameren of picklocken is weerhoudt criminelen er van om uw Sym Cello / Allo 50 / 125 mee te nemen. Het antirobos slot krijgt z'n stevigheid door zijn bouw. Doormiddel van een stalen kabel die omringt word door hardstalen mechanische ringen is het slot vrijwel onbreekbaar en weet u zeker dat uw Sym Cello / Allo 50 / 125 veilig is. Kenmerken van het antirobos slot. -Doordat het slot aan het stuur bevestigd wordt staat het stuur ook vast en op slot. -Gemakkelijk te monteren. -Helm is eventueel aan het slot te hangen. -Onzichtbare afwerking onder uw buddy. -Bevestigingsset wordt er GRATIS bij geleverd.

€ 29.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Sym Mio (origineel model)

Heerlijk uit de wind en regen met dit windscherm hoog + bevestigingsset voor de Sym Mio.

Waarom bestelt u geen windscherm hoog + bevestigingsset voor uw Sym Mio?

- Heeft een zeer goede pasvorm. - Goedkoper dan origineel. - U zit heerlijk uit de wind. - Geen last van insecten en opspattende steentjes etc. - Gemakkelijke montage.

Monteren en wat te doen bij regen en andere neerslag op uw windscherm?

Onder aan de pagina staat een montagevideo van dit windscherm. Hierin is stap voor stap uitgelegd hoe de montage verloopt. Heeft u toch nog vragen over de montage? Bel dan even met onze montage-hulplijn zij helpen u graag. Voor de regen en andere neerslag op en tegen uw windscherm hebben wij de spraywax Rain-away. Deze spuit u op uw windscherm en deze zorgt ervoor dat neerslag makkelijker van uw windscherm glijdt.

€ 64.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Sym Fiddle (origineel model)

Bent u nog op zoek naar karakteristiek accessoire voor uw Sym Fiddle? Dan ben u hier aan het juiste adres!

Waarom een Sym Fiddle windscherm?

Het monteren van een Sym Fiddle windscherm is dé oplossing als u een karakteristieke of retro look op uw Sym Fiddle scooter wilt. Deze is niet alleen erg stijlvol maar het windscherm beschermt uw lichaam ook nog eens tegen de koude rijwind insecten en regen. Het is dus niet zo gek dat veel Sym Fiddle scooters met dit windscherm rijden! Specificaties/voordelen van het Sym Fiddle windscherm: - Past op Fiddle I & Fiddle II - Geen last van koude wind. - Bescherming tegen regen hagel en insecten. - Stijlvolle retro look. - 71 5 cm hoog. - Geleverd met bevestigingsset. Ondanks dat een windscherm u beschermt tegen wind en regen kan dit alsnog vervelend zijn. Regen vormt zich namelijk op uw Sym Fiddle windscherm en zorgt ervoor dat uw zicht vele malen minder wordt. Daar hebben wij iets voor namelijk: Rain-away deze spraywax zorgt er voor dat de regendruppels die zich vormen op uw windscherm er makkelijker afglijden.

Hoe monteert u dit Sym Fiddle windscherm?

Onder aan de pagina staat een video over hoe u deze moet monteren. Heeft u toch nog een paar vragen over de montage van dit windscherm? Bel dan gerust met onze montage-hulplijn wij helpen u graag!

€ 64.90

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Klapdrager Sym Fiddle II III zwart origineel SY810 X1A KBL

Een handig accessoire voor de Sym Fiddle is deze originele achterdrager.

Een handig accessoires voor uw Sym Fiddle

Kleine dingen vervoeren? Geen probleem met deze originele klapdrager voor uw Sym Fiddle! Deze achterdrager is niet alleen handig maar ook nog erg mooi als extra accessoire. Door de perfecte pasvorm is de montage ook vrij eenvoudig.

Montage van deze achterdrager Sym Fiddle

De montage van deze originele achterdrager is vrij eenvoudig. Wij hebben de montage voor u nog makkelijker gemaakt door middel van de onderstaande montage video. In de ze video leggen wij stap voor stap de handellingen uit. Heeft u toch nog vragen over het product of de montage? Bel dan met onze montage-hulplijn wij helpen u graag!"

€ 93.93

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Spiegel Sym Mio Fiddle zwart links

Linkerspiegel voor uw Sym Mio/Fiddle.

Deze spiegel biedt daarom een optimaal zicht achter en naast u. Het is van groot belang dat u genoeg zicht heeft wanneer u gaat rijden op uw Sym Mio/Fiddle. Tevens heeft u naast functionaliteit ook een stijlvol design en een prachtige afwerking. Ook is de montage van deze spiegel zeer eenvoudig! Eigenschappen. • Linkerspiegel • Deze spiegel bevat een schroefdraad • Geschikt voor op een Sym Mio / Sym Fiddle • Voor sommige modellen verplicht een linkerspiegel • Kleur: Zwart Alleen passend op de Sym Mio met een verloopbus van m10-m8 deze kunt u mee bestellen zie (U BENT WELLICHT OOK GEÏNTERESSEERD IN DE VOLGENDE PRODUCTEN)

€ 14.04

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Windscherm hoog bevestigingsset Sym Fiddle 2 origineel SY530 ALA 00L

Blijf warm en droog met dit hoge originele windscherm voor uw Sym Fiddle.

Waarom een windscherm op uw Sym Fiddle?

Met een windscherm op uw Sym Fiddle heeft u veel minder last van vervelende insecten of wind in uw ogen. Daarnaast blijft u aanzienlijk droger in regenachtig weer als u achter een hoog windscherm zit. Ook bij kouder weer heeft een windscherm voor de Sym Fiddle voordelen omdat u minder merkt van de koude rijwind. Naast alle bovenstaande praktische voordelen geeft een hoog windscherm uw Sym Fiddle ook een karakteristieke retro uitstraling. Het Sym Fiddle 2 windscherm is 56cm hoog heeft een perfecte pasvorm en is van topkwaliteit! Ook wordt het windscherm geleverd met een bevestigingsset en montage handleiding.

Wat te doen bij regen op uw windscherm?

Rijden in de regen is niet alleen vervelend maar ook nog eens gevaarlijk! Regendruppels op uw windscherm belemmeren uw zicht. Rain-away is een spraywax dat u op uw Sym Fiddle windscherm spuit en het zorgt ervoor dat de regendruppels makkelijker van uw windscherm afglijden.

Het monteren van uw originele Sym Fiddle windscherm.

Het Sym Fiddle windscherm wordt geleverd met een montage handleiding en bevestigingsset. Het monteren van dit windscherm is vrij eenvoudig zolang u de handleiding volgt. Onderaan de pagina staat een montagevideo voor u mocht u er niet uitkomen. Heeft u alsnog vragen bel dan gerust met de montage hulplijn wij helpen u graag! LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 88.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Beenkleed origineel Sym Fiddle SY610 WA16668 2 (v)

Origineel beenkleed speciaal voor uw Sym Fiddle!

Perfecte pasvorm gecombineerd met prima kwaliteit!

Dit originele beenkleed is speciaal voor de Sym Fiddle gemaakt. Het beenkleed is van prima kwaliteit en heeft een perfecte pasvorm. Het beenkleed wordt eenvoudig gemonteerd door middel van verschillende bevestigingspunten en klittenbanden.

Waarvoor dient het beenkleed?

Het beenkleed monteert u op uw scooter veel mensen doen dit vóór de koude wintermaanden en demonteren ze als het weer warmer wordt. Wanneer het beenkleed gemonteerd is kunt u met uw onderlichaam eronder zitten. Door de stof van het beenkleed kan geen water en of wind komen hierdoor blijft het lekker warm onder het beenkleed. Ook beschikt dit beenkleed over een verlengstuk. Dit verlengstuk zorgt ervoor dat je bovenlichaam bijna volledig droog blijft. Dit beenkleed is passend op: -Sym Fiddle -Sym Fiddle II -Sym Fiddle III LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 89.99

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Startmotor Sym Mio Fiddle II Orbit II Allo Symphony SR ST

Een startmotor voor de Sym zeer scherp geprijsd.

Wat doet een startmotor precies voor de Sym ?

De naam van een startmotor verraadt de functie al een beetje. Het is een motortje om mee te starten. In dit geval draait de startmotor tegen de starterkrans aan in uw scooter. De tanden in die Sym Mio starterkrans vallen precies in die van de startmotor en de starterkrans draait op zijn beurt weer de motor aan. Dan gaat uw ontsteking ook draaien enzovoorts. Binnen een mum van tijd bent u gestart en u rijdt zo weg. Als uw scooter een krakend of zagend geluid maakt tijdens het elektrisch starten dient u de startmotor even na te kijken. De kans is zeer goed aanwezig dat deze de geest gegeven heeft. Specificaties van deze startmotor voor Sym Mio: - Geschikt voor de Sym Mio / Fiddle / Orbit / Allo - Dezelfde pasvorm als origineel. - Scherp geprijsd. Heeft u verder vragen over bijvoorbeeld de montage van deze startmotor voor de Sym Mio? Dan kunt u altijd onze montage-hulplijn bellen wij helpen u graag!

€ 25.95

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Beenkleed origineel Sym Symphony ST SY610 WA19812 1

Het beenkleed speciaal voor uw Symphony ST

Kwaliteit en speciaal voor uw Symphony ST

Past precies dit omdat het beenkleed ontworpen is specifiek voor uw Sym Symphony ST de montage hiervan werkt met klittenband op verschillende bevestigingspunten.

Waarom een beenkleed?

Het beenkleed monteert u op uw scooter veel mensen doen dit vóór de koude wintermaanden en demonteren ze als het weer warmer wordt. Wanneer het beenkleed gemonteerd is kunt u met uw onderlichaam eronder zitten. Door de stof van het beenkleed kan geen water en of wind komen hierdoor blijft het lekker warm onder het beenkleed. Ook beschikt dit beenkleed over een verlengstuk. Dit verlengstuk zorgt ervoor dat je bovenlichaam bijna volledig droog blijft. Dit beenkleed is passend op: -Sym Symphony ST (niet passend op Sym Symphony en Sym Symphony SR) LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 89.99

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Beenkleed origineel Sym Symphony SR SY610 WA18206 1

Speciaal gemaakt voor uw Sym Symphony SR

Kwaliteit en speciaal voor uw Symphony SR

Omdat de beenkleed specifiek voor uw Symphony SR is gemaakt is de pasvorm perfect. De montage met de meegeleverde handleiding is vrij eenvoudig met verschillende bevestigingspunten en klittenband.

Waarvoor dient het beenkleed?

Beenkleed word meestal gebruikt voor de warmte in de koude wintermaanden toch zie je ze vaak in de lente/zomer nog op de scooter zitten. Dit komt doordat het u ook beschermt tegen regen het beenkleed is namelijk wind/waterdicht. Door het extra verlengstuk is niet alleen uw onderlichaam warm en droog maar ook uw bovenlichaam. Dit beenkleed is passend op: -Sym Symphony SR (niet passend op Sym Symphony en Sym Symphony ST) LET OP! Gratis verzending op dit artikel.

€ 89.99

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Achterlichtglas Sym Mio 33702 a7w 000

Dit achterlichtglas is passend op de Sym Mio. Het achterlichtglas is een simpel middel om uw scooter te personaliseren. Echter dient het achterlichtglas ook ter bescherming van het achterlicht.

€ 8.91

Klik hier voor meer informatie...

Zandri.nl Sym
Product
 

Modelcraft Batterijbox zonder schakelaar Stekkersysteem Futaba

Voor 4 penlite-batterijen. Geschikt voor aansluiting op ontvangers, zodra deze zonder BEC-systeem worden gebruikt.

€ 6.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Knie 45° lijm 32mm

PVC Knie 45° lijm 32mm

€ 2.01

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tafel laken klemmen lime groen 8 stuks

Tafelkleed klemmen lime groen. Deze lime groene klemmetjes zorgen ervoor dat uw tafelkleed op zijn plaats blijft liggen. De tafelkleed klemmen zijn verpakt per 8 stuks.

€ 1.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

R Go ErgoSteel Essential monitorstandaard

De ErgoSteel Essential monitorstandaard verhoogt uw beeldscherm tot comfortabele kijkhoogte. Dit voorkomt overbelasting van de nek- en schouderspieren. Unieke kenmerken: De ErgoSteel Essential monitorstandaard heeft een plaats voor een toetsenbord, die zorgt dat u efficiënter kunt werken en altijd een opgeruimd bureaublad heeft. De ErgoSteel Essential monitorstandaard heeft een fraai, transparant en functioneel design. Tot 27 inch Draagkracht: 15 kg Hoogte: 120 mm Kleur: zilver

€ 68.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Dymo RHINO vinyltape 12 mm, zwart op geel

Voor algemene labeltaken of in extreme omgevingen; vinyllabels zijn bestand tegen vocht, chemische stoffen en uv-licht, waardoor zij ideaal zijn om binnen en buiten gebruikt te worden. Verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment van kleuren die voldoen aande OSHA-, ANSI- en ISO-kleurnormen.
ft 12 mm x 5,5 m, zwart op geel, vinyl

€ 15.56

Klik hier voor meer informatie...

Product